Jag är en hest med kiss på henderna












Helt vanlig kväll med Bananschtekar äventyr. Man tar med sin spanska dj polare och går på random konstert i en fd-industrilokal-numera-pub för att sedan hamna på random pubar och klubbar i östra London, en långpromenad  i hackney och 50-tals dans genom en hel klubb. Det är så man gör det.

Dagens in your face!

Idag köpte jag en Yorkie, en choklad bar som det står "It's not for girls" på och en överkryssad tjej. Har alltid velat köpa den bara för att. Fuck you liksom, jag äter vilket choklad jag vill. Så idag gjorde jag det!





Var ganska tråkig choklad som inte var så god men jag skiter i det, jag ska äta upp hela, alldeles själv!
In your face Yorkie!

Over and Out!

Är fint, nästan bara fint

Jag är ganska glad och nöjd just nu. Tror det beror mycket på att jag har haft bra dagar på jobbet. Har jobbat sena pass men det har gått bra :). De har börjat lämna massa ansvar på mig som jag egentligen inte ska ha och inte borde ta men jag har klarat det fint och det känns så bra att jag klarar saker, klarar det alldeles själv. Tror alldeles för ofta att jag är alldeles hjälplös och måste ha allas stöd och bekräftelse för kunna göra saker, men det är ju faktiskt inte så. Jag kan själv! :)
Sen har jag börjat bli bättre vän med flera på jobbet också, folk kommer bort och småpratar med mig lite titt som tätt och jag har börjat skapa små internskämt med folk och grejer. Främst killar dock :S, är typ bara Gerry, Angela och Jess som är de tjejer jag lärt känna bättra Kommer överens med alla men jag är av någon anledning blygare mot tjejer än mot killar, speciellt engelska tjejer då de är ganska tuffa i attityden och jag är ganska mesig. Men men jag har inget emot att umgås med killar :), är ibland skojigare till och med :P.

Böga loss lite!

Var länge sedan jag och Bitch var ute och bögade oss så vi tog igen det igår. Blev askalas på G-A-Y Late. Hade inte råd att gå ut men Bitch köpte Lambrini innan och han och Aldemar betalde alla rundor ute och in kom vi gratis så det var okej :P. Vi dansade en massa, dock kom ingen av våra önskelåtar vilket gjorde oss lite bittra. Hittade mig några straighta brasilianare och fick pussas lite, nöjd! Dock inte med att jag gav honom mitt nummer, det var onödigt av mig. Jaja, försökte ragga upp en colombian som hette Oskar till Bitch, det gick inte så bra. Men Aldemar slaggade hos oss (undrar hur många som egentligen sovit hemma hos oss? :S) så han fick fylla colombiankvoten själv.

Nu jobb och sånt. Juppsjupps.
Over and Out.

För Bananer är Bäst ingen protest!

Igår var jag och Becca på open mic night på Kryddan. Det vill säga att vem som vill får gå upp på scenen och köra sin musik. De flesta var inte så bra men några var riktigt duktiga, däribland våra bordskamrater. Dock hade de lite svårt att hålla tyst när de andra spelade så vi gick upp till övervåningen istället. Där satt vi och snackade en massa och hade en allmänt trevligt kväll och vi fick heta två jävligt coola tjejer, haha, jag som är en sån tönt :P
Blev inbjudna till födelsedagsfest/house warming party på lördag. Fina grejer.

Nu ska jag springa ner till gymmet och vara duktig en stund.
Hejsvejs!

Så som det är och sådant

Ja här skriver jag ju inte så ofta som jag kanske borde kan tyckas. Men så är det när livet går i 120. Har jobbat mycket sen jag kom tillbaka till London, sen har jag ju myst med min Beccisbanan, haft besök från en gammal vän, festat med Johnny och kollat på en massa film.
Förra söndagen såg jag och Becca Avatar. Hur fantastiskt var inte den då?! Fick höra en del kritik innan jag såg den vilket nog var bra för det drog ner mina förväntningar. Tyckte den var helt underbar, framförallt visuellt. Visst hade den kanske lite brister i manus och dialog och liknande men jag tycker grundidén är så fin att det tar igen för mycket, plus att den har budskap och det gillar vi. Massa tummar upp från mig! Klart bästa filmen jag sett i år, hur långt kommer det hålla sig? Mycket möjligt året ut.



Igår hade jag och Becca "girls night in". Vi åt svenskt godis och kollade på film. Vi såg Jennifers Body. Vet inte riktigt vad jag skulle tycka om filmen först faktiskt, jag gillade den fast den egentligen inte var så bra. Idén var ny och jag gillar Amanda Seyfried. Jag tror det jag kom fram till var att det var en bra dålig film, haha.





Idag var jag hemma hos min moster och hälsade på mina små bustroll, alltid trevligt, fast uttröttande. Fick god middag och erbjöd mig att sitta barnvakt nästa söndag. Mötte sedan Bitch i stan för att gå på bio och se Sherlock Holmes. Jag kunde nu vara hemskt skeptiskt till nya "moderna" Sherlock Holmes men det är jag inte för jag tyckte de hade gjort det på ett hemskt skoj sätt som liksom hittade rätt. Helt klart godkänt och sevärt.



Blev mest massa kortfattat om filmer nu men jag orkar inte nåt mer seriöst. Ska kolla på american dad nu och sedan sova.

Nattnatt

Marble House


RSS 2.0