That's the way it goes

Är dålig på att skriva just nu. Är för varmt och jag är för trött.
Kan slänga in en rad och några bilder om gårdagen. Jag lagade lite middag till mina flatmates och Sara. Tror det uppskattades ;). Vi drack en massa rosé och pratade och skrattade en massa. Jeffrey satt och sa att han var så svår att chocka och att det krävdes mycket för att få honom att reagera. En liten stund senare hade jag honom så chockad att han reste sig från bordet och asgarvade. Hahaha, han är tydligen inte vad vid att prata med öppensinnade svenska tjejer som jag ;P.
Efter middagen gick jag och Sara och mötte hennes kille (som jobbar alldeles i närheten) och hans kollega. Vi gick till en restaurang i närheten för att dricka några cider (jag har lärt mig tycka om engelsk cider, men bara om den är riktigt kall).
Jättetrevlig kväll, men det blev ganska sent och jag har börjat vakna jättetidigt om mornarna. Vet inte varför men jag tror det är ljuset och värmen. Så jag har varit jättetrött idag. Som tur var, var det väldigt lugnt på jobbet. Jag stog mest och snackade strunt med Alex och Angela och gjorde häftiga flygplan av papper, tejp och guldpapper (som jag gjorde blixtrar av att dekorera planet med). När Alex såg det fick jag kommentaren "are you really that bored?". Hahaha :P
Imorgon fyller bitch 25 år. Han vill inte fira, men det vill jag. Så jag har fixat en massa för en trevlig födelsedagsfrukost till honom och slagit in en massa paket och grejer. Får väl se vad som händer sen, om vi ska gå ut eller bara stanna hemma.

Lite bilder från igår kommer fär i alla fall


Sara


Bitch ville inte vara med på bild


Jag hade min nya skor på mig, Visst är de jättefina? ;)

Goodmorning sunshine!

Första morgonen i nya lägenheten. Känns jätteskönt :).
Vi bestämde att frukost på taket var på plats.









Over and Out!

Uppdatering

Har inte skrivit nåt på typ 4 dagar, jag som brukar vara duktig och skriva en gång om dagen (mest för att det är bra för magen).

Så detta har hänt och ska hända och sånt.

Idag har vi flyttat till nya lägenheten vilket känns jätteskönt. Rummet är skitmysigt och jag trivs jättebra där jag sitter uppkrupen i soffan med min dator. Lite dåligt med förvaringsutrymmen i allmänhet i lägenheten men det ska man nog stå ut med. Andra dåliga saker verkar ju lösa sig då rummet nu har säng och vi ska få tvättmaskin på onsdag. Sweet!
Vi flyttade stora lasset med grejer imorse, lagom kul på en full tunnelbana, men vi överlevde. Sen har jag varit uppe nu ikväll och städat och tagit nästan allt det sista, är typ bara maten och några lakan kvar. Det ska vi hämta imorgon samtidigt som vi ska få tillbaka depositen från Dominik.
Förövrigt idag har jag varit bakis och trött som ett as. Kameron fyllde år igår och eftersom det var sista kvällen med honom var jag ju tvungen att vara med och fira. Bitch stack iväg på egna slutty äventyr (som verkade ganska vilda). Jag förfestade med Kam, Scotty och George i lägenheten och sen drog vi till Ku bar. Jag var fotograf men hade Kamerons kamera så jag har inte bilderna. Hade en helt galen kväll och ruggigt kul. Massa galna killar, hängde mest med en kille som hette Brad. Skitsöt 18åring (jag är då alltid äldst, förutom när bitch är med) som var jättekul. Han tyckte tydligen om mig också enligt Kameron :P. Dock lurade han mig och sa att han var 14 och jag blev livrädd och trodde honom i nästan 2 timmar. Som tur är var det ju inte sant hade vart läskigt om det var det, då hade han ju liksom vart yngre än Moa :S. En insikt jag fick dock när jag var ute igår var att även fast jag dansade intimt med de typ snyggaste killarna på hela stället, de pussade på mig och slickade mig i ansiktet :S och massa annat knasigt men jag känner verkligen ingen attraktion gentemot dem eftersom de är gay. Min hjärna stänger liksom av då, ingen attraktion alls! Hemskt praktiskt ;P, hade blivit så jobbigt annars.
När jag kom hem i natt/morse typ vid kl 5 fick jag mig en liten otäck överraskning. Jag gick in i rummet och skulle peta på bitch för att fråga när vi skulle gå upp nästa dag och inser helt plötsligt att han inte var ensam där utan nån främling också ligger och sover i rummet. Jag blev helt rädd och fick gå och hämta kam o co så vi kunde titta på den sovande främlingen. Hahaha, stackars bitch men så är det när man delar rum med mig :P.
Vi har dessutom lite musikkrig just nu, jag och bitch, han spelar bara MJ och jag bara pianomusik, haha. Ryck :P
Snart får vi väl gå tillbaka till våran gemensamma favorit Smile.DK.
Här har ni två youtube länkar till denna bra musik.

Yiruma - River flows in you

(som jag lyssnar på om och om igen, finaste)

SMiLE.dk - Butterfly

Nu ska jag äta tårta med mina nya flatmates ;)

Trött och sjuk...

Har haft en riktigt fin dag. Var ganska mycket att göra på jobbet vilket var kul. När jag slutade var vädret toppen och jag åkte till Camden och träffade Sara. Vi kollade i lite butiker och åt glass vid kanalen. Har blivit riktigt värdelös på att ta fram kameran, ska se om jag kan bättra mig lite snart.
Dock har annat dragit ner min dag. Min mage för att vara konkret. Usch vad ont jag haft idag. Har tuggat i mig en del medicin som jag köpt, dock är den mycket svagare än den som jag åt i Sverige men innehåller i alla fall samma sak. Det har hjälpt lite, men det först efter jag ätit fler än de på rekomenderade på apoteket att man tog. Tänkte egentligen registrera mig hos en läkare idag, men insåg att jag inte skulle hinna det. Ska ge det ett försök imorgon innan jobbet. Vill gärna bli frisk nu tack.

Gårdagen


Gårdagen började med importerad oboy, crumpets med hallonsylt och lemon curd och färska jordgubbar, mums!


När jag var klar för att gå såg ut såhär, som en tecknad figur typ.
Så stökigt som rummet är runt om mig, så stökigt är det alltid :P


Sen åkte jag hem till min moster och Luke för att hälsa på mina kusiner.
De verkade hemskt glada att se mig :).


Vi satt ute på deras bakgård (jag med ett glas vin i handen) i det sköna vädret och lekte med killarna.
Samuel visade stolt upp cyckeln.


Emma försökte sola


Skulle bara stanna en liten stund, men när det bjöds på pastasallad och sen cheesecake och jordgubbar är det ju svårt att gå hem.


Tomas


Mattias


Samuel

Sen på kvällen träffade jag en svensk tjej som heter Sara för några öl. Hade hemskt trevligt och jag hoppas att vi kan ses snart igen. Dock så stannade kameran i väskan under kvällen.

Macaroons

Köpte nåt för att skämma bort migsjälv lite idag...







Mmm, blir tea, crumpets och macaroons sen. Bitch får kanske smaka om han är snäll.
Ska bli spännande att se om de är lika goda som de jag säljer för Sketch. Dessa ska vara de bästa i världen säger de, men Sketchs är ju så väääldigt goda.

Midsommarbilder


Försök till midsommarmat, svenska köttbullar, färskpotatis, nåt som liknade prinskorv, gräddfil och gräslök.
Inte som i Sverige men det dög ;)


Michael och Kameron ville inte ha våran midsommarmat utan åt indiskt istället


Want butter?


Mina fina bitches




Fin midsommar kväll. Lite mycket att dricka och ett telefonsamtal som inte borde ha gjorts, men det gör inget ;).
Kommer sakna att bo med Kameron jättemycket och ha kvällar som denna tillsammans. Jag får se till att åka upp hit och hälsa på och festa lite ibland med min babe!

Omg, I got my own swedish faghag. Happy Midommer to that for F*ck sake!

Mjo min lite okonvetinella midommar har fått sitt slut. Bitch sover (i min säng ska tilläggas, varför förstår jag inte med tanke på att hans är två steg bort) och Kameron och hans kompis( som seriöst var supergullig) vet jag inte vad dom gör och jag vet inte om jag vill veta. Inget blev som planerat ikväll trots typ 3 olika planer från början. Hade det dock väldigt trevligt. Får se om det blir ännu trevligare eller om jag ska sova nu.

Lite bilder kommer imorgon efter att jag jobbat .

Puss och Kram

To pretty to handle Money, what???

Bitch sover. Jag lyssnar på musik och är uttråkad. Vi kanske ska ta en drink med nån kompis till bitch ikväll.
Idag på jobbet sa en gubbe till mig att jag var "to pretty to handle money". Det luktar gott från Kamerons rum. Tror jag ska gå in dit och besvära honom och hans besök.

Over and out.

Basshunter och Batman

Lyssnar helt seriöst på typ alla låtar av basshunter just nu, det kallas boredom :P. Nje, ska se om jag inte ska orka slå på en film åt migsjälv som jag kan kolla på tills bitch kommer hem och underhåller mig. Blir nog The dark knight eftersom jag fortfarande inte sett den (jag vet dåligt av mig, men alla gick ju och såg den utan mig). Ska tvinga i mig själv lite mat också, har typ köpt en massa magvänlig mat idag typ yogurt och svindyr müsli och sånt.
Borde jogga också, men det regnar typ ute och det känns lite jobbigt att jogga i. Men en kort tur kanske?
Jag har världshistoriens mest spännande blogg ;). Kankse borde komma på nån viktig livsfråga att skriva ett häftigt inlägg om nån gång. Ska klura på detta.

Nu blir det bara en ful bild på mig, för att visa att just nu blir det inte roligare än så :P


Jobba massa ger mig ont i magen... eller?

Min mage har varit helt fuckad idag. Har inte kunnat äta alls nästan idag. Känns inte så jävla bra med tanke på att jag inte har speciellt mycket medicin här (bara lite som min syster tog med sig över). Men varför nu?? Jag är inte stressad, orolig eller nåt sånt. Fattar inte. Har jag pajjat mig själv så mycket? Ska det vara såhär alltid nu, att jag får supermagkatarr så fort jag dricker en kopp kaffe, festar lite för hårt eller stressar eller oroar mig över nåt? Ååååååå, inte nu, inte nu!!
Vet inte hur jag ska nu lösa att jag om typ 2 veckor kommer börja jobba typ 47 timmar i veckan. Snackade med Marcello idag och han sa det att han ska ge mig en deltids tjänst på 27 timmar i veckan och tillsammans med mina 20 timmar jag jobbar för sketch blir det en jävla massa jobba. Bra tycker jag med tanke på att det kommer innebära mycket pengar (något som är en bristvara just nu). Men vad kommer min mage tycka?
Får väl gå till nån doktor, men man vet ju inte hur sådana rutiner funkar här? Behöver jag beställa tid eller ska jag bara vandra in. Spelar det nån roll vart jag går i stan? Kostar det nåt? Får väl ringa Emma och fråga eller fråga Kameron eller nån annan inföding.

Mysig middag

Har precis kommit hem från middag med mina blivande flatmates och deras vänner. Hemskt trevligt faktiskt. Massa prat och massa skratt. Tror absolut att jag kommer trivas med att bo med dem. Dock har den ena ett hemskt skratt, sådär så man nästan blir rädd när han börjar skratta (vilket han dessutom gör väldigt mycket). Men sånt kan man nog allt stå ut med ;). Deras vänner var väldigt roliga männsikor som gärna får komma på besäk även när vi flyttat in.
Nu ska jag nog sova om inte Jon protesterar för mycket mot detta.
 Måste börja ta lite mer bilder igen, för tycker bloggen ser så tråkig ut med bara text men min kamera tycker inte om mina batterier och vet inte hur jag lägger över bilder fån min mobil till datorn, så det blir typ bara bilder när jag orkar ta med stora kameran, vilket inte är så ofta.

Flyttlass Russel Sq

Igår blev inte riktigt som det var tänkt. Fick inte tag på Aldemar så nån utgång blev det inte. Blev att jag åkte på Freds fest likförbannat. Jaja, hade riktigt trevligt så det var inte så dumt i alla fall. Var inte så mycket folk utan vi var bara några stycken som drack, snackade en massa och skrattade. Blev dock alldeles för mycket vodka för mig, usch! Så idag har jag vart så kamikazebakis så det inte varit klokt. Vaknade där vi var på festen och var tvungen att försöka plocka ihop migsjälv för att åka hem innan vi skulle på våran lilla kaffedejt med killarna i Russel Sq lägenheten. Visade sig att jag var långt ut åt helvete sen när jag skulle åka hem. Hade inte insett det då jag åkte bil dit. Satt på tunnelbanan med en flaska vatten och stora solglasögon på näsan, måste verkligen ha sett ut som det vrak jag var :P
Hade som sagt väldigt trevligt och jag tror att Freds kompisar tyckte väldigt bra om mig. Kom speciellt bra överens med en engelsk tjej som var där. Dock känns det fortfarande som jag borde ta ett sånt där jobbigt snack med Fred. Kunde liksom sitta och spela "flickvännen" där igår men jag måste ändå vara tydligen med vart jag står egentligen.

För att gå vidare om dagen så hade vi då våran kaffedejt idag och det gick alldeles lysande. Den andra killen verkade tycka väldigt bra om oss också och vi ska flytta dit om 2 veckor. Ska bli så kul! De bjöd dessutom in oss på middag imorgon. Ska bli trevligt. Även fast de mycket äldre än oss så är de lätta att prata med och supertrevliga. De höll dessutom på att göra egen tiramisu när vi var där som det skulle bjudas på imorgon, mums!

Nu ska jag snart gå och lägga mig för jag är så jävla trött att jag inte vet vart jag ska göra av migsjälv.

Fin lägenhet och krävande män

Idag var jag på topphumör när jag kom till jobbet. Även fast jag hade så bråttom dit att jag inte hann hämta nya kläder utan fick jobba i gårdagens och dessutom var alldeles svettig efter att ha stressat i det varma vädret (yes, idag har det vart superfint väder). Anldeningen till både stressen och lyckan var för att jag och Jon hade kollat på ett nytt rum innan vi började jobba. Ett rum i en lägenhet vid Russel Square! Det vill säga jättecentralt. Jag kan gå till mitt jobb vid Piccadilly Circus, så sweet. Dock är det klart dyrare än vårat rum nu, men samtidigt inte så mycket dyrare eftersom jag just nu lägger 30 pund på resekort per vecka och ca 5 i veckan på räkningar. I den här lägenheten behöver jag inget veckorkort, utan kan för det mesta gå överallt eller ta bussen och alla räkningar ingår och den är faktiskt bara 20 pund per person dyrare. Så vi tjänar alltså nästan på det. Rummet hade just nu ingen säng, men en soffgrej man kunde sova i och en säng skulle fixas tills dess att vi i så fall skulle flytta in. Annars var den väldigt gullig, ljus och hade fin utsikt i typ alla rummen. Det allra bästa var det faktum att man kunde gå ut på taket till huset, jättefint! Tänk att sitta där soliga dagar och sola och dricka ett glas vin. Hoppas verkligen vi får den! Ska dit imorgon och dricka te med de som bor där så vi får träffa den andra killen som bor där också då vi bara träffade den ena idag. Det enda riktigt dåliga med den var att den inte hade nån tvättmaskin. Detta innebär att man får gå till ett sånt där tvättställe som i amerikanska filmer och tvätta sina kläder. Lite jobbigt, men jag tror jag kan stå ut med det för den lägenheten.

Ikväll ska jag och Jon gå ut. Antagligen ska vi träffa Aldemar och jag ska fortsätta mina försök att få med mig Kameron också. Fred ville att jag skulle komma på nån fest men jag känner inte för det. Vill dessutom inte dissa Jon och Aldemar för det. Men nu känner jag mig hemskt för han lät så besviken i telefon. Men det är alldeles för seriöst att typ träffa hans vänner. Varför ska saker alltid bli så komplicerade, trodde att det här var på den nivån jag ville hålla det på men tydligen inte och nu måste jag antagligen ha ett sånt där jobbigt samtal med honom. Jag är så dålig på sånt här :(.

Tunnelbane strejk

Jävla skit tunnelbanechufförer, som har typ jättebra lön och skitbra avtal om allt annat, som får för sig att strejka och sätta hela london i kaos i 2 dagar. Tog mig 1,5 timme att ta mig till jobbet idag och 3 timmar och 4 byten att ta mig hem. Lagom glad var jag sen. Ser ju verkligen fram emot att jobba imorgon nu :(. Dock kommer tunnelbanan vara igång igen på fredag, tack och lov. 

Har inte så mycket annat spännande att skriva om. Shoppade med Malin i måndags. Köpte en massa för pengar jag inte borde spenderat, men det gör inget för jag är nöjd med mina köp. Blev en klänning, en kjol, två linnen, tre böcker och lite små grejer. Sen gick vi ut på kvällen, Jag, Malin, Jon, Claudio, Claudios kompisar Hamid och Nicole och sen en kille som vi hittade på G-A-Y  som heter Aldemar, han var trevlig och får följa med ut igen ;). Jag hade hemskt trevligt även fast vi tabbade oss och kom försent till Heaven. Igår jobbade jag och sen träffade jag Malin vid Sloane Square för att se om vi kunde hitta en klänning till henne att ha på sig när hon ska på bröllop i slutet på juli. Sen var det bara att åka hem då strejken började kl 19 igår. Skitstrejk. Så det var bara att säga hejdå till Malin som åkte hem idag. Tråkigt, saknar henne redan! Kom tillbaka Malin!

Blä

Kom hem kl halv 9 imorse. Då var jag jättetrött, blöt och kall. Det hade regnat massa på mig. Men det var en kul natt. Massa freaky människor. Idag är det bakis- och tröttdag. Lägenhetsletande blir det också eftersom vi är så trötta på den skitlägenheten. Duschen funkar nu men Jon och jag pallar inte riktigt längre. För min del har det vart lugnt men nu nyss kom vår dryga flatmate in och gnällde över en massa skit. Vi hade beklagat oss över att stereon var på när dom inte var hemma och då blev han typ sur och började gnälla över att han faktiskt fyllt på gaskortet med pengar. About time med tanke på att han inte betalat för varken el eller gas tidigare. Det var droppen för mig och nu vill jag härifrån. Helst vill jag flytta nånstans tillsammans med Kameron, vill inte flytta ifrån honom. Men han är inte säker på att han vill flytta just nu (även om han är lika trött på det här som oss) och jag kan också förstå att han inte vill binda upp sig på nån lägenhet tillsammans med oss när det inte är alls säkert hur länge vi stannar i det här landet.
Nu ska jag duscha och försöka vara mindre grinig på den där gnällpellen som inte är till nån nytta, usch för honom.

Slimelight

Ikväll blir det gothklubben slimelight med min syster och hennes vän. Ska bli kulkul, har inte varit på gothklubb på evigheters evigheter.
Ska bli klart spännande.

Lost in London i ett tag till i alla fall.

Min ragata har fått jobb! 2 Jobb!! Han ska provjobba imorgon på en bio och på måndag på en resturang. Vi blir kvar i London, YEY!!!
Min syster kommer snart hit och vi ska ut och festa. Jag är allmänt glad! Det enda som gör att man blir sur är att duschen fortfarande inte funkar och att jag slitit som ett djur med att städa den här jävla lägenheten och att när jag kommer ut i köket kommer det säkert stå en massa disk där. Sur blir man då, men nu orkar jag inte mer. Får va, Malin är inte så kinkig med hur det ska se ut. Men jag har bäddat med helt nya fina rosa lakan i min säng för Kameron att sova i, för han är nämligen en gulleplutt och låter mig och Malin ta hans dubbelsäng i natt och han sover i min.
Ska nog bli finfint allt. Om jag inte vore så trött bara och sen är det upp tidigt imorgon för att hinna hem till moster Emma innan jag börjar jobba. Hon fyller nämligen 40 år imorgon. Det ska firas med att jag och Malin åker dit med en tårta som jag införskaffade på mitt jobb idag. Morfar kommer också vara där och honom har jag inte träffat på alldeles för länge som vanligt.

Blir nog inte mycket sömn denna helg. Men det får det vara värt ;)

Tröttigt

Skulle göra en massa grejer idag. Skulle städa och jogga och greja och fixa. Har jag gjort nåt? Nepps. Har varit alldeles för trött. Kom hem och maten var klar (tack, bitch :)), sen skulle jag bara lägga mig och smälta maten en stund. Jag somnade som en stock. Sen är jag värdelös att ha att göra med. Kan inte sova på "dan", jag är typ bara trött och konstig resten av dagen sen. Så nu blev det inget vettigt gjort. Jaja, måste fixa allt imorgon eftersom min syster kommer (HURRAHURRA!). Tänkte att jag går och lägger mig snart igen, kanske är ganska utvilad tills imorgon då så kan jag gå upp tidigt och städa badrummen. Är nog ingen hemma då heller så att jag slipper ha 15 par bögar som stirrar på mig när jag ligger på knäna och skurar toaletten. Mjamja, nu ska jag först äta glass och se på xena med bitch.

Jobbkarusell

Har startat en riktig karusell med detta att jag vill ha ett till deltids jobb på Fortnum and Mason. Har snackat med en del folk och mailat min cv och grejer och nu är det fan grejer på g ;). En av cheferna hade frågat Angela och Kat som jag jobbar med om mig. Angela hade sagt att hon tycker att jag är jätteduktig och att hon vill att ska jobba där hos henne (hon är typ arbetsledare för the bakery). Så gulligt av henne. Sen snackade jag med Marcello som är manager för en av restaurangerna och han kunde kanske fixa en deltids tjänst åt mig där, jag skulle ge honom min cv imorgon. Hoppas jag får nåt snart!
Sen har Jon typ 3-4 jobb intervjuer de kommande 2 veckor. Jag håller tummarna! Och det ska ni alla andra också göra! För ha måste typ få ett jobb nu anars är det kört. Hoppas på en han har imorgon på en italiensk restaurang eller en han har på fredag på en bio (de ringde egentligen mig men mina tider jag jobbar funkade inte riktigt med deras skift så jag sa att de skulle snacka med min kompis som också hade sökt jobb där :P).
Nu ska vi och Kam se på Da Vinci - koden. Jag ska klaga på alla fel på filmen för boken är vansinnigt mycket bättre.

Skit lägenhet och allt annat som är skit

Jag är ingen som klagar direkt men allt som inte funkar i denna lägenhet stör mig allt lite. Saker funkar bättre än de gjorde i lägenheten i Bermonsey, men att duschen bara funkar när den känner för det stör mig.
Men det varkar klart störa Jon mer. Jag mår inte så dåligt av att allt i inte är perfekt, men det gör klart han. Som borrandet som väcker oss på mornarna eller att alla inte köper exakt lika mycket grejer till lägenheten. Jaja, tror vi väger upp och ner varande när det kommer till där, blir liksom en bra balans :P.

Nåt som gör mig riktigt ledsen dock är detta att Jon inte har nåt jobb än. För inget jobb, inga pengar, inget London. Jag vill inte åka hem!! Medan han verkar nästan vilja det :(, tror det är mest för att han sitter här i lägenheten och inte gör nåt hela dagarna. Klart man känner sig värdelös och får hemlängtan då.
Men jag vill inte åka hem! Jag vill inte, vill inte vill inte. Vad finns hemma liksom? Arbetslöshet eller böffen. No way!
Klart att jag kan stanna även om han åker hem, men hur kul är det liksom. Vi flyttade ju hit tillsammans. Dessutom har jag inte råd med hyran själv, så då måste jag flytta. Sen kommer det bli så tomt och ensamt...
Nån som känner sig lite sugen att flytta hit till mig i London om han åker hem?? ;)

Nej, först och främst måste jag satsa på att hitta ett jobb till honom. Ska gå till HR på Fortnum and Mason och lämna våra cvs imorgon för jag behöver ju faktiskt ett till jobb snart.

Flying Daggers

Har precis kollat på filmen House of The Flying Daggers. Så vacker och bra film.
En av de vackraste filmer som gjorts tycker jag...










RSS 2.0