Meckigt

Idag har jag jobbaaaaat!
Kul va?

Imoegon blir det partajande på hög nivå. Jobb först (inte så party), sen förfest hos Jon och sen Queer på parkan.
Ska bli så kul eftersom så mycket kuligt folk ska dit. det blir jag, Jon, Robin, Tim, Hakan, Camilla, Mina och en massa annat folk. Kuuul!
Sen på lördag åker jag och Jon ner till Malmö för att festa loss lite i Köpenhamn och kolla läget i Sveriges södra delar.

Nu ska jag sova eftersom jag är trött!

Just another...

Bara jobb och jobb idag, inget kuligt alls. Skulle ha jobbat till 17 men när de frågade om jag kunde jobba till 21 (slutade med 21.30) lockade pengarna lite väl mycket. Skulle ju egentligen ha simmat och Jon lät lite besviken (upset, sweetie, upset) i telefon när jag ringde och avbokade. Han hade planerat massa skojsigt för oss, simma, ikea och äta billig mat på handels puben eller nåt sånt. Jaja, trist att jobba men jag får vara glad när lönen kommer istället.

Samma goja imorgon.


Det blidde bara en...

Hade tänkt ta en massa bilder under dan idag, typ ett nytt försök till en bild i timmen.
Jag tog en!


Jag tog den ca 9 i morse för att visa mina fina kjol jag hade på mig. Köpte den i London, svenskt nog på H&M.

Dock har inte min dag varit så värst intressant kan jag ju erkänna. Handlat mat med mamma, vart en sväng på stan med min syster, köpte en fin tröja, tränade danspass på friskis och dansat dansmatta med mina systrar.

Imorgon ska jag jobba och sen simma.
Nu ska jag spela lite WoW och sen kolla på Rome.

Natta.

Mjo men visst

Nu får det vara nog med jobb i några dagar (2 dagar närmare bestämt). Helgen har slitit på mig, uschabuscha. Jobbade en ganska jobbig dag i fredags men sen vart det utgång som gällde. Jag och Malin hälsade på hos Gustav som precis flyttat hit till storastaden. Vi och Gustavs kompis Robin rejvade loss i hans studentrum och sen drog vi ut på stan. Jag och Malin smet in på Rockbaren men råkade lämna Gustav och Robin utanför. Lite trist men jag hade en vansinnigt rolig kväll!
Var dock väldigt trött igår när jag kom hem från jobbet, efter en slitig kväll och sedan en helvetes 11 timmars dag på jobbet. Var massa jobbigt men det är tur att jag typ har världens goaste kollegor som ställer upp för mig. Var lite arg/ledsen/frustrerad över massa skit och krångel och alla var jättesnälla och hjälpte mig en massa. Senare kom min chef fram till mig och sa att vad än gäster säger eller gör så tycker han att jag gör ett kanonjobb. Kändes väldigt bra att få höra det.
Idag var klart trevligare dag på jobbet. Var beredd på en allmänt jobbig dag, eftersom söndagar brukar vara jobbiga enligt mig men idag hade jag upplärning :O. Det vill säga lärde upp en ny tjej. Hon var jättegullig och duktig och skötta typ sig själv och det var jättekul att få ha upplärning. Har aldrig fått ha det innan, även fast jag är en av de som jobbat nästan längst nu. Kul vart det och jag hoppas jag kan få ha det igen.

Blablabla, jobb, blablabla, jobb, som om nån skulle bry sig. Men ja, det är ju typ vad jag pysslat med de senaste fem dagarna. Imorgon sova och städa och sånt.

Nu facebook och fjanterier.

Wey

Idag har varit en bra dag :).
Jag jobbade förvisso, men bara en liten stund, Göttans!
Sen strosade jag runt på stan och spenderade pengar jag inte borde spenderat men jag tror jag gjorde lite bra köp. Köpte en fin grön kofta tll min mamma som hon blev väldigt glad för och sen ett par byxor till mig. Ett par beiga chinos. Väldigt inte jag, men jag tror det kanske kan fräscha upp min garderob lite. Kanske lämnar tillbaka dom, men troligtvis inte, har blivit ganska förtjust i dom.


Jag suger fortfarande på att ta kort på kläder men jag tror att poängen nås fram... kanske...

Efter att ha varit på stan ett tag åkte jag iväg för att träffa Jon och simma lite, var ju ett tag sedan nu. Var väldigt skönt. Vägde mig i simhallen också, brukar göra det och sen skriva upp det för att se om det är några förändringar. Hade faktiskt gått ner 2,20 kilo sen förra gången jag simmade :O :O :O. Fattar inte, har ju varit väldigt onyttig på senaste. Dock tror jag min magsäck har krymt för jag orkar typ inte äta mycket alls. Blir mätt av ingenting nu för tiden. Så tricket har nog varit äta lite och jobba mycket.
Efter simmning åkte vi hem till Jon och åt middag och kollade på första avsnittet av Ally McBeal. Var skojs, längesedan man såg nåt av den serien.

Åkte hem vid typ 22 tiden och hade fått ett litet trevligt paket på posten som innehöll denna


Om någon av mina vänner skulle orka ta sig ut till Jonsered nån gång tror jag det får vankas singstar kväll snart ;)


Bra dag, bra dag.
Imorgon bara massa jobba :(


nattnatt

Hemma

Nu är jag hemma från min stillsamma helg hos Niklas. Den var välbehövlig, både att träffa Niklas och att ta det lite lugnt. Vi hara bara spelat spel, varit onyttiga och umgåtts, trevligt.
Har varit lite duktig nu sen jag kom hem och vart uppe på Friskis och Svettis och köpt ett nytt terminskort (Tack mamma för den julklappen! Bäst!) och sedan kört ett Dans-pass med min syster. Var riktigt kul! Var ett nytt pass som var riktigt bra.

Har även fått en liten ny kusin idag! En liten kille som ska få heta Adrian. Min lilla Augustis har blivit storsyster! Ser fram emot att träffa släktens nya tillskott, även om det nog tyvärr kanske kommer dröja ett litet tag tills jag får göra det :(.

Nu ska jag sova. Jobba imorgon :(

Längtar...

Längtar tillbaka till London nu. Längtar faktiskt bort i allmänhet. Vill göra nåt annat nu.
Längtar absolut inte tillbaka till mitt liv i London senast men jag är en annan person nu om jag åkte. Jag har mycket mer självförtroende, skinn på näsan och livserfarenhet. Skullr nån bete sig illa mot mig på en arbetsplats igen skulle jag bara säga "screw you!" och sticka. Om jag åker nu skulle jag dessutom åka tillsammans med någon (hade ju Malin sist och utan henne hade gått åt skogen, men hon hade ju också Warren och de skulle till Sydafrika och stuff så jaa).
Får se vad det blir jag och Jon kan koka ihop till sommaren...


Våran lilla skabbiga lägenhet i London. Var faktiskt väldigt bra om saker hade funkat bättre i den och grannarna inte var så läskiga.

Boo

Igår blev en mycket trevlig kväll. Massa singstar och kul folk. Blev en liten sväng ut sen i slutet av kvällen också vilket var ganska trevligt.

Idag har jag åkt till Karlshamn så nu sitter jag hemma hos Niklas. Vi har svullat Nachos och tittat på program på Discovery Channel om Egypten. Är skönt att komma hit och vila lite ibland, skulle typ bränna ut mig annars :P.
Niklas ska spela nåt nytt spel nu som jag hade tänkt spana på och jag orkar inte skriva mer just nu. Blir lite bilder från igår kväll först bara ;).








Mitt liv som idiot

Idag har jag jobbat lite. Skulle jobba till 21 men fick gå vid 15 för det var inget att göra, softish!
Jag tyckte att det var väldigt bra för nu kan jag komma i tid till Annickas födelsedagsmiddag idag! Yey!
Velade runt lite på stan efter jobbet och lyckades hemskt duktigt inte köpa ett par skor, fast jag hemskt gärna ville ha dom.
Ångrar mig nästan lite nu men jag tror det var vettigt för de var hemskt höga och med det också hemskt obekväma, så jag hade troligtvis inte använt dom så mycket.

Ska bli väldigt kul ikväll! Umgås med Ellen och Annicka gör man ju inte var dag (som förr i tiden). Vi ska sjunga massa singstar och jag ska dricka varm och kall och ha på mig en söt röd klänning (yes, röd, inte svart för en gångs skull) och min mormors mormors halsband som jag fick av min mormor i julklapp. Får se om det blir lite partaj och utgång efteråt. Borde helt klart festa loss rejält idag eftersom Jon är en taskis som ska ha fest imorgon utan mig :(.

Nu ska jag duscha och stuff.

tröfjfihfhfefhfhlfdhl§

blablablabla....

Trött i huvudet. Klarar inte av att skriva nåt.

Blir en bild istället. Jag har tagit den alldeles själv ;P


Surmupp

Idag har jag varit på extremt dåligt humör. Har ingen aning om varför. Kom till jobbet och där visade det sig att jag skulle jobba andra tider än jag trodde, lite jobbigt men jag kunde leva med det. Men sen gick jag runt och var skitförbannad på allt och alla typ. Hade hela tiden lust att kasta allt i golvet och bara skrika eller slå nån gäst i huvudet med en tallrik. Stackars mina gäster idag ;P. Dock var jag så snäll jag bara kunde eftersom jag inte direkt har ett jobb där man kan vara på dåligt humör. Sen svängde det och jag gick runt och var ledsen istället, fortfarande helt utan anledning. Var sjukt jobbigt.
Blev på bra humör först i slutet av mitt pass eftersom jag då fick veta att jag fick gå några timmar tidigare. Yey!

Nu har jag varit hemma ett tag, slappat, tittat på topmodel och äntligen fått fingrarna ur och städat lite. Känns skönt att ha det gjort och jag är på klart bättre humör nu. men lite arg över ingenting är jag allt fortfarande...


En bild i timmen...

.. eller nästan i alla fall.
Jag skulle försöka ta en bild i timmen under min dag idag men det gick inge vidare. Här är mitt försök i alla fall.


11.15, straskar mot tåget


ca 12.20, hittade en söt kofta på rea som jag bestämde mig för att köpa.


ca 13.30, köpte med mig lite lunch och åkte hem till Jon för att hjälpa honom att måla



ca 15.30, Såhär snyggt dammig blir man av att slipa väggar


ca 17, jag har färg i hela ansiktet, dumma Jon!


17.00, Jon börjar panik-borsta tänderna när han inser att hans blivande inneboende med mamma och bror står utanför dörren och han inte hunnit städa, fräscha upp sig eller ens måla klart :P


ca 18.45, Caroline har gjort sig bekväm i sitt nya hem


ca 21.00, fikar med Robin


Och det var det. Var lite kass på att ta bilder ibland, kunde ha tagit många fler men då hade det också vart många fler att ladda upp.


nu ska jag kolla på knasiga youtube grejer

writeya!

Time for another...

Idag har jag jobbat, som vanligt. Jag känner att min blogg blir ytterst tråkig när jag jobbar flera dagar i streck. Kan ju liksom bara skriva om jobbet vilket inte är så spännande. Blir ju typ:

Idag var det lite att göra. Mellan 15-18 var det typ heldött så då var jag och Denise själva. Vi fjantade mest och åt korv och pratade med Filippa som var där och åt Nachos. När jag gick vid kl 22 gick de sista gästerna vilket innebär att Spets nog lyckades stänga snabbt i dag. Skönt för henne. Till lunch på jobbet idag åt jag köttbullar och bakad potatis, det var lika tråkigt som vanligt.

Inte så direkt spännande. Men imorgon ska jag vara ledig och rejva runt som fan med tanke på att det är min enda lediga dag sen i onsdags och nu fram till lördag då jag åker till Karlshamn. Sen jobbar jag hela alla dagar nästa vecka efter att jag kommit hem på tisdag. Detta innebär att jag inte kommer var ledig och hemma förrän nästnästa måndag. Jaja, massa inplanerat imorgon i alla fall.

Nu ska jag nog kolla på lite American Dad och äta bröd som pappa bakat idag.

Writeya!

Bilder!!

Har varit en slitig helg men ganska skoj. Har jobbat sen i onsdags och sen frdag blev den en liten sväng ut men kollegor efter jobbet. Dock åkte jag hem relativt tidigt för att orka upp och jobba i lördags också, sen blev det partajigt efter jobbet då också. Jag var väldigt party men som tur var, var inte Jon riktigt lika party utan tyckte att vi skulle dra oss hemåt vid 1 tiden, bra det med tanke på att vi båda skulle upp och jobba vid 11. Så jag trängde mig på hemma hos Jon och sov där, eller försökte sova med tanke på att jag glömt nässpray och inte kunde andas någevidare under större delen av natten.
Sen blev det jobba, jobba idag men slutade i alla fall vid kl 18. Är allmänt trött och seg nu men ska jobba åt Jon imorgon 12-22, varför ska jag ta på mig så mycket? Men jag behöver timmarna.

Men nu tycker jag det är dags för bilderna från min fina londonresa. Har nämligen sparat Efras bilder från facebook nu ;).


Jon och Robin vid middagen på nyårsafton


Jag hade lite problem med att få en bra bild på hur fin min klänning var men litet hum får man ju av denna bild.


Robin kissar in det nya året medan Jon försöker rycka åt sig det bubbliga


Glada miner och skålande i plastmuggar


Alcazarkannan ;P


Efra och Robin


Massa shopping gör en trött


Fikapaus


Räddningsaktion av avdeckad kille på gatan ute i kylan. Jag i en väldigt koncentrarad konversation med alarmcentralen
och Jon och Robin försöker flytta på killen på order av hon i telefonen.


Sen reste han sig bara upp och traskade iväg i rask takt och jag efter med killens mobil.
Han kallade mig Fucking Cunt vilket jag inte tyckte var så snällt med tanke på att vi typ räddade hans liv nästan men just då kom ambulansen som fångade in honom.
Sicket äventyr det blev :P


Jag posar i trappan i mina nyinköpta älsklingar. Skor från Primark (visade sig vara hiskeligt obekväma) och klänning från French Connection.



Whiskey och cola på White Horse


Heaven var bäst!


Jag hade fått en klubba för att jag dricksade tanten på toaletten :P




Pigga på vägen hem :P


GoGo-dansarna på Village var helgalna! Jag var jättefacinerad :O




Tröttigt sista kvällen


Och nu är jag tröttig så det får vara nog med bilder nu ;)

Godnatt!

Från en kyla till en annan

Nu är jag hemma, London var kallt men underbart. Vill tillbaka redan nu.
Måste nog åka en gång nu i vår i alla fall.

Är ruggigt trött eftersom det blev typ 1-2 timmars sömn i natt. Planet gick mycket tidigt och vi var tvunga att ta oss ut till flygplatsen med nattrafiken. Så jag har bara legat och sovit framför tvn sen jag kom hem, skönt!

Massa skojsigt var det på nyår i alla fall (och de andra dagarna) och bilder kommer förhoppningsvis snart.
Vill nämligen ha Efras bilder att komplettera mina med innan jag lägger upp nåt. Får dom nog med lite tur imorgon eller så.

Big Pimp Mama tackar alla sina Bitches and Hoes för sådana supertrevliga dagar i London! <3

RSS 2.0