What to do??

Åååå, kom precis hem nu efter en rundtur på health centret runt hörnet och oj vad fint det var. Jättefint poolområde där man kan simma, ett jättefräscht gym och en sal där de har massa kul träningspass. Jag har saknat att träna jättemycket och vill så hemskt, hemskt gärna börja igen. Problemet är ju bara som vanligt pengar. Har egentligen inga pengar alls nu och inget jobb mer än puben fram till slutet av november, dock kan jag ju hoppas på att få lite fler timmar där men inget är säkert. Sen i slutet av november börjar jag jobba heltid för fortnums men problemet är bara att jag får väl inte lön förrän i januari typ. Vet inte alls hur jag ska klara de kommande månaderna, ska ju till barcelona också, fanfanfan. Då är det fint att jag har sparade pengar att ta ifrån, men jag kan ju inte ta hur mycket som helst från dem bara, de är ju till min asienresa. Fuck, vill verkligen ha det där träningskortet :(. Sen är det julklappar också. Usch, hur ska detta gå. Träningskortet är svindyrt men det skulle kännas som en investering, behöver komma igång och röra på mig igen. Ska ta en allvarlig funderare nu, har tills lördag på mig att bestämma vad jag ska göra.


Visst ser det fint ut?

Home sweet away!

Nu är jag "hemma" igen. Var en fin och intensiv helg i Sverige med högskoleprov, vänner och familj.
Högskoleprovet gick väl som det gick, i alla fall inte sämre än förra gången. Men ska verkligen se till att hålla hjärnan igång till nästa prov, läsa mycket böcker och dagstidningar. För en sak är säker, man blir lite dum av att jobba inom lågstatus jobb. Man får liksom aldrig använda huvudet ordentligt, det saknar jag med att plugga och det är därför jag faktiskt tycker det är väldigt kul att skriva högskoleprovet, för då får jag sätta igång huvudmotorerna lite igen och det är vansinnigt kul. För inget är så roligt som lärande och kunnande :)

Några övriga Göteborgs aktiviteter var Gretas med Jonatan och Universeum med mamma och Jonna





I alla fall var det, det som kom med på bild ;). Mycket fin helg som nu efterföljs av en troligtvis extremt fattig men förhoppningsvis ändå fin tid här hemma i englandet. Till helgen kommer Efra för att fira Halloween med oss, sen kommer min familj strax efter att hon åkt och det ska blir heeeelt fantastiskt att ha dem här. Kommer nog vara ledsen när de åker men som tur är så fortsätter det hända roliga grejer och den 19 novermber sticker jag och bitch till Barcelona i 3 dagar, jeeej!

Nu ska jag tvätta underkläder, har inte ett enda rent par och fick ha på mig en bikiniunderdel idag. Ingen höjdare.

Over and Out.

Hemma

Hemma i Sverige nu. Vart på teater som var väldigt bra men väldigt absurd. 
Den heter Publiken och spelas på Göteborgs Stadsteater. Den är från början skriven av Federico García Lorca som avråddes av sina vänner att sätta upp den då de ansåg vara en farlig pjäs att spela då på 30-talet, Lorca sa då att hans pjäs var till för att spelas i framtiden då tiden var mogen. Skulle definitivt säga att tiden var mogen nu, mycket bra pjäs!


Bild härifrån


Brighton

I lördags åkte jag och bitch på utflykt till Brighton. Ingen av oss har varit där förut och vi tyckte att det var dags, även fast det bara var för en natt.
Vi tog bussen efter att jag slutat jobba och anlände efter en något skumpig och tråkig busstur i Brighton vid 20 tiden. Var redan jättemörkt men humöret var på topp och vi möttes av ljuset från Brighton Pier





Efter att ha strosat på piren en sväng gick vi på jakt efter en restaurang. Vi hittade till slut ett charmigt litet italienskt ställe där vi åt en god middag (eller jag gjorde i alla fall, bitch åt tomater och drack gin och tonic som den tant han är).  Sen var det dags för fest tyckte vi och gick för att leta upp klubben Revenge som vi fått höra var bra. Nånstans på vägen här dog min kamera så det finns nästan inga bilder alls från kvällen, men det gör inte så mycket. Vi hittade klubben men bestämde oss för att ta en drink på baren bredvid först, där spelade de filmmusik från 80 och 90-talet, hade personal som var utklädda till poliser och serverade shots som hette cocksucking cowboy. Ett ställe i min och bitch smak helt enkelt :P Men efter en runda med Sailor Jerrys och cola och varsin cowboy shot drog vi till den tilltänka klubben.
Där var det redan ganska livat trots att klockan inte var så mycket, vilket självklart var skoj.
Sen blev det dans, dans, dans och massa socialiserande med spännande människor från olika hörn av england. Massa kul, men framåt 4 började bli lagom sömniga och somnade i en soffa. Blev väckta av nån och bestämde oss för att det behövdes mat innan vi skulle bege oss hem. Så vi köpte oss lite flottiga pommes frites och satte oss för att vänta på bussen i den hemska kylan. När bussen tillslut kom var vi lyckliga över att få komma in i värmen för att till våran fasa upptäcka att de inte hade nån värme på bussen. Långfärdsbuss i oktober utan värme, uscha. Så det var bara till att försöka rulla ihop sig till en boll för att hålla värmen på denna 2 timmar långa bussfärd kl 6 på morgonen. Inget bra slut på en annars fin kväll.
Vill hemskt gärna tillbaka till Brighton men nästa gång får det nog bli på sommaren eller med ett vandrarhem inbokat ;).

Nu ska jag sova, ska möta Becca och hennes mamma i Camden tidigt imorgon.

Over and Out.

Jag saknar...

... min Ellen väldigt mycket just nu :(


Men bara två dagar kvar tills jag åker hem till Sverige en snabbis. Längtar efter att krama min SandyPandy och Raffetaffe.
Ska bli underbart fint att få träffa alla igen.

Fina tider

Massa kul som händer och hänt, mer information när jag laddat batterierna till min kamera.
Ikväll har jag jobbat och efter jobbet gick jag och bitch ut och träffade min sötaste kompis Michal. Var kul, kul och vi kom fram till att vi börjat gå ut på vardagar för sällan. Är fint att gå ut på vardagar, man träffar oftast mer kul männsikor då av någon konstig anledning. Ikväll tog vi med oss en irländare hem, han har sjukt sexig dialekt och jag tycker bitch ska ligga med honom, dock verkar inte bitch helt med på det. Jaja, jag skickade ut dem på taket så irländaren skulle få röka och det tar ganska lång tid så jag gissar att jag fått min vilja igenom, haha, tydigt vem som bär byxorna i detta hem :P
Nu vill jag också ha en irländare, för det var attans vad sexig hans dialekt var!

Over and Out.

En dag

En dag tidigare denna vecka tog jag och bitch en promenad i höstiga London.




Green Peace satt på taket till Houses of Parliment












Hoho, jag och bitch tyckte detta var skojigt, barnsliga som vi är :P


Vi hittade en spelhall men massa arkadspel, bowling och radiobilar. Det var skoj, dit ska vi igen :)


När vi gick hem hittade vi en kille som var väldigt bra på limbo och en kille som var utklädd till Darth Vader som dansade till Dr Alban (tog inget kort på honom men filmade, får se om jag lägger upp den nån gång ;))

sjuk.nu

Idag har jag varit hemma från båda mina jobb, nåt jag inte hade råd med men nu är läget sådant och jag tror det var precis vad min kropp behövde för jag mår mycket bättre idag så imorgon ska det nog bli både jobb och brighton! Hurra!
Ska fortsätta äta min medicin och sköta om min mage bätte, äta nyttigare och mer regelbundet och inget kaffe och ingen stark mat, för jag har märkt att de är de stora utlösarna, så ska det nog bli bra.

Bitch har semester så han har varit hemma och tagit hand om mig idag, har blivit lite hemmaspa, en massa Xena, köttbullsmiddag och nu har han planerat en weekend i Barcelona till oss, haha, får se om det blir av ;).
Mitt bidrag till dagens mys var det här:


En feting marängswiss, mums! :) (dock inte så bra för min mage, men jag åt inte så jättemycket)

Over and Out!

Update

Är lite dålig på att skriva här känner jag, jaja, är sjuk och borde plugga men är egentligen för trött för att göra nåt annat än slösurfa. Ska jobba en massa, massa imorgon, får väl se om jag klarar av det eller inte. Var tvungen att gå ifrån jobbet tidigare både idag och igår då jag mådde superskräp. Min mage gör uppror igen, riktigt illa denna gången, inte-kunna-äta illa :S och jag är förkyld och hade feber igår kväll. Tror nog jag blir tvungen att vara hemma imorgon, fast jag inte har råd, usch :(

Försöker muntra upp mig med att lägga in bilder från förra helgen


Julius och Kat på Marketplace


Party, party ;)


Johnny och Emma på Heaven




Haha, skumparty, fast jag fick bara plaska lite då mina vänner inte ville bli blöta ;)


Spelning i Notting Hill med Becca, massa fina människor med magiska röster, fint som snus ;)


The Vanguard


Öl hör till ;)

Over and Out.



Dagens citat

"hade reinfelt varit en gås hade jag lagt mitt liv till att jaga honom"

Jonatan Rubensson 10/10-09

Plugga...

Plugga var det ja, har jag gjort det?
Nej.
Vad har jag gjort istället?
Spelat betapet
Är detta bra?
Betapet är förvisso kul men detta är INTE BRA!
Jag måååååste plugga om jag vill få nåt slags vettigt resultat på högskoleprovet.
Fan, nu måste jag sova och imorgon jobbar jag hela dan, äsch!

Efter regn kommer... molnighet

Hurra! Jag har fått min ledighet beviljad idag vilket innebär att jag inte behöver säga upp mig från Sketch imorgon. Detta skjuter i alla fall en del av problemen framåt i tiden och gör saker lite, lite lättare.
Nu ska jag bara försöka hinna och ta mig samman och plugga mig blå innan högskoleprovet.

Bitter, men det går nog över snart...

Saker går inte min väg just nu, inte alls och jag vet inte vad jag ska mig till med nåt just nu. Tror det kommer kännas lite lättare när jag vet hur det ska lösa mig med allt knas på jobbet och så vidare, känner att det nog är det som stör mest innerst inne, det gör ju att allt annat som går fel (vilket är väldigt mycket just nu) känns dubbelt så jobbigt. Förhoppningsvis blir allt bättre snart...

Helgen slutade helt okej trots att inget ville funka.
Igår hade Jon två fransosser över på förfest


Jag fick dem att ta på sig mina baskrar, höhö :P


och mina pimpkedjor (som bitch döpt dem till)


Bitch matchade kejdorna med blingbling kepsen


min dejt för kvällen var barbie

Sen drog fransosserna hem och jag och bitch drog ut på krogen. Var en helt okej kväll.



Idag har jag haft ytterligare en mysig Camden söndag med mina tjejor. Finns inget bättre sätt att spendera sin söndag än att strosa runt i denna fantastiska del av London och äta vårrullar ;)

Nu måste jag ta tag i mig själv och plugga lite, högskoleprovet smyger sig ju närmare...

Fuckfuckfuckfuckfuck...

Nu vill inte jag vara med längre! Vill inte och orkar inte bli besviken mer, ska sluta planera för nåt! Inget blir av! Är så arg så jag nästan spricker. Inget Brighton, inget Liverpool, inte ens en jävla utekväll ikväll.
Ska som sagt sluta planera, sluta försöka. Inte värt det...
Fuck! Jag är typ aaaaldrig arg och nu är jag så arg så jag vet inte vad jag ska ta mig till, vill bara gråta.
Inte nog med att de inte blev nåt av ikväll (sånt händer ju, spelar inte så stor roll, var liksom bara droppen) utan jag har också sabbat chansen att bli kompis med lite kul folk från mitt pubjobb genom att bjuda med dem på en kväll som inte blev av. Helvetehelvetehelvete... vill inte vara med längre :(

Åka båt!

I måndags var både jag och bitch lediga så då bestämde vi os för att umgås lite och göra roliga saker som vi tänkt få gjort som att på en utställning på Tower of London och gå på bio. Men som vanligt kommer vi iväg för sent så vi kom till Towern alldeles för sent så vi sket i utställningen tills vidare och bestämde oss för att åka färja istället, bara för att det är kul liksom.




Vi åkte från Tower Bridge..


..till Big Ben

Vi skulle egentligen åka med en "budget" färja som bara går som en vanligt transportmedel längs themesen men vi gick på fel båt som egentligen kostade mer att åka med och fick en guidad tur. Sweet! fast man hörde inte så mycket för guiden mumlade mest lite halvointresserat då han verkade väldigt medveten om att halva båten inte lyssnade plus att båten var full av väldigt skräniga tyska skolbarn. Men det var trivssamt ändå.


Sen gick vi och shoppade lite på H&M som de svenskar vi är


Fel stad men de har i alla fall öpnnat ett Central Perk i stan ;)

RSS 2.0