Grillning och badning

Har suttit nere vid ån nu med Niklas, Sofia och Viktor (malin kom ner en sväng sen också). Var trevligt att sitta i kvällsvärmen och grilla. Badade gjorde vi också, klart varmare nu än senast, fortfarande inte ligga och plaska varmt men helt okej.
Åt alldeles för mycket, så nu är jag tjockis. Men det får man vara ibland, men jag ska skärpa mig snart.
Imorgon blir det jobba, triiiist med tanke på att Niklas åker på söndag eftersom han börjar jobba på måndag. Men förhoppningsvis kan vi ses lite mer denna sommar än vi gjort tidigare sommrar eftersom jag faktiskt är ledig varannan helg denna sommar och Niklas har bara helger ledigt.
Nu orkar inte jag skriva mer för nu ska jag och Niklas titta på film.

Trevlig kväll på alla!
Lina

Sweet Jesus and his brother

Som vanligt spenderar jag min tid med ovettiga saker som spela spel och äta godis. Jag skulle ju kunna skriva en roman eller lära mig tala mandarin, men nej. Har i alla fall umgåtts med Niklas som kom igår :DDD.
Han har jobbat massa med sina arbetsprover till nästa utbildning att söka. Blir en tjusig irländsk boxare och en kaffekopp. Jag har spelat Age of Conan ;), tyvärr var Niklas dator för kass för spelet. Så jag får fortsätta spela i min ensamhet, buhu! Nån som spelar, som vill spela med mig??
Igår blev det även en snabb träff med Jon. Blev lite kikande i affärer och lunchande på Condeco, mumsmums! Jag köpte mig en bikiniöverdel att matcha med den underdel jag köpte för ett tag sen. Underdelen var vit med prickar och guldkant så jag tänkte att en guldöverdel blir ju bra, speciellt eftersom jag hittade en på rea igår, 30 kr var lagom pris tyckte jag.
Tyvärr är det två helt olika guldnyanser (speciellt efter mamma tvättat underdelen så den snarare är gul) och jag inte alls passar i typ beigeguld som överdelen är. Ser ut som en misslyckad wannabe San Tropez. Men den duger väl i krig antar jag, eller så får jag satsa på att bli solbränd i år för då kan den nog bli lite snygg. Har nog dock senast solbränd ca 1992. Det fastnar inte på mig, blir röd och sen flagnar det bort. Dessutom är det tråkigt, varmt och huvudvärksframkallande att sola. Men det kanske är dags att bli vuxen och tycka det är underbart och fantastiskt att ligga i solen och bada det gör man bara när det är minst 20 grader i vattnet och bara för att svalka sig från solandet.
Nu ska jag sluta ordbajsa om ingenting och hitta på nåt man kan äta till lunch. Är allt lite pizza-sugen....

Lina

Bra eller anus

Mjaumjau. Idag har jobbat, som vanligt. Tjatade till mig att få sluta lite tidigare så jag kunde åka hem och vara med på tårtfika med mormor och Pisse eftersom mamma fyllde år idag. Grattis mammis!
Funderat på en massa grejer idag, hur jag ska göra med saker i sommar och så. Är typ bara ledig en vecka på hela sommaren, fast den veckan är typ 1,5 vecka. Har tagit semester för att åka till Arvikafestivalen då, men jag vill så hemskt, hemskt gärna åka nånstans i sommar också, alltså typ utomlands. Inget fancy, inget hysteriskt, bara lite semester typ. Dessutom har jag och Robin insett att vi båda är lediga den veckan. Så det kanske blir London :).
Bra: Blir en relativt billig resa med tanke på att det är gratis boende och flygbiljetten inte är hiskiligt dyr. Blir alltså mindre pengar jag måste offra från mitt sparande. Jag kan hämta hem mina grejer och det blir lite utrymme för Emma på deras vind. Jag får träffa mina kusiner och Emma och Luke. Jag får träffa Basia. Jag får gå till mitt gamla jobb som gäst, vilket hade kunnat vara skoj. Jag får visa Robin mitt London. Vi kan utnuttja nattlivet eftersom jag har hyffsad koll på nattrafiken. Jag har aldrig varit i London på sommaren, nej inte ens på våren. Har varit där många gånger och som sagt bott där men alltid bara på vintern och hösten. Dock var det ganska varmt när jag var där en gång på hösten, så man kunde gå utan jacka och det var ju gött så ;).
Anus: Inget arvika :'(. Måste tala om för Jens att det inte blir nåt Arvika. Kan bli bökigt för Emma att ha dit oss och bo mitt i röran och barnen (dock uppskattas barnvaktande alltid från deras sida). Blir lite kort varsel för Emma att få dit oss. Vill ju shoppa en massa och göra lite turistiga grejer med Robin som kostar en massa, vill jag offra dom pengarna?
Ska ringa Emma och eventuellt boeroende på vad hon säger även Jens. Vill höra hans åsikt också, har ju fått honom att lova att följa med mig till arvika och nu ska jag banga, dååålig stil lina! Fy mig!
Samtidigt vet jag inte när jag annars kan åka. Måste ju hämta hem mina grejer och Robin verkar inte kunna åka till hösten när jag kan. Blir i så fall senare i höst och då kommer sakerna stå och ta plats ännu längre på stackars Emmas vind.
Huahua! Beslut, beslut. Tror det får bli Emma som står med slutbeslutet. Är faktiskt huruvida hon orkar ha dit oss som spelar mest roll i det hela.
Ska sova lite på saken nu. Imorgon kommer Niklas också, vilket gör mig glad :)!

Nattnatt!
Lina

Tröttigt och ontimagit

Kom precis hem från jobbet. Har ont i magen. Åt för mycket glass på jobbet. Uscha.
Är trött. Imorgon fyller mammis år. Blir att gå upp tidigt och sjunga. Måste sova nu.
Godnatt.
Lina.

Dagiskreativitet

Jag och mina systrar har varit så sjukt kreativa på senaste tiden, dagiskreativa! Vi har pärlat en massa. Gjort en massa armband och halsband och grejer. Är jätteskoj att vara pysslig, varför slutar men med det efter dagis (lite på låg- och mellanstadiet också kanske, mest på jul dock). Har faktiskt till och med gjort några armband som jag nästan skulle kunna använda seriöst. Fast barnslig som jag är skulle jag nog kunna använda alla ;)

Bilder på några av mina armband:




Tihi, dagiskreativitet är skoj, får börja göra pärlplattor och annat som man gjorde då också, kanske också är lika skoj ;)

/Jagkommeraldrigväxaupp-Lina

Goodmorning sunshine!

...the earth says hello. You twinkle above us, we twinkle below.
osv ;)
Godmorgon. Idag blir det jobb. Känns ganska bra efter att ha jobbat på liseberg i lördags. Har klart valt rätt jobb. Var skitkul att ramla in på rix och träffa massa folk och överraska de som inte visste att jag skulle jobba ;). Sen var jobbet kul den första timmen, jag var på strålande humör och det var av någon anledning väldigt kul att skopa glass. Men sen gick det utför. Jensens är klart roligare som jobb och jag känner mig som det är just nu mycket mer bekväm där också. Så det känns faktiskt nice att jobba idag. Blir kanske lite mer lisebergs jobbande nu under sommaren i alla fall, aldrig fel med extra cash och jag får mina gratisbiljetter om jag jobbar 5 ggr ;).

Igår blev det mest ta det lugnt. Satt och spelade Age of Conan större delen av dan. Och nu ska jag då komma med en bedömning av spelet. Hmm, det är väldigt snyggt och välgjort, det är ett bra spelupplägg (på dagen har man andra spelare omkring sig och gör vanliga quests och på natten är man själv och gör quests som för storyn vidare), det är väldigt blodigt och våldsamt och det känns som det är för tidigt att uttala sig mer. För visst är det skoj och så men det är de flesta onlinespel. Jag är fortfarande så låg level att jag testar mig fram, dessutom är spelet så nytt att det inte finns en massa om det redan. Ingen har en klar bild hur man ska lägga ut sina poäng eller lägga upp sina skills för att få bästa resultat på hög level, folk har inte kommit så långt ännu att man har en klar bild om allt. Fast till viss del är det ju en del av charmen också, testa sig fram lite. Sen är det ju ganska trist att spela själv, hoppas verkligen att spelet funkar på Niklas dator så att vi kan spela tillsammans. Mitt slutbetyg än så länge är att det är ett spel med potential, börja spela blir roligare om vi är fler ;).

Nu ska jag ta och spela lite innan jag ska åka och jobba.

Puss och så!
Lina

Min lilla mamma är bäst!

Idag ska jag pussa massa på min mamma (när hon kommer hem från jobbet, that is) för det är hon förtjänt och idag är hennes dag. Vi ska åka och köpa blommor som hon ska få i en fin vas jag och Malin köpt till henne och jag ska baka hennes favorit kakor. Brukar inte bli så mycket morsdag firande här hemma eftersom mamma fyller år i dagarna (mamma är faktiskt född på morsdag och hennes bror på farsdag ;)) och då blir det lite kaka på kaka, men lite uppassning är hon alltid värd.

Puss på era mammor nu idag!

/Lina

Ullared, igen ;)

Idag har jag varit i Ullared med mina systrar. Nåt måste man ju få roa sig med när ens föräldrar är bortresta. Köpte massa smått och gott. Två sjalar, vita leggings, tops, ansiktsrengöring, balsam, godis, toner, hårfärg osv. Sånt som man handlar när man är på Gekås :).

Bild på leggings och sjalar:



Inget gör sig riktigt till rätta på bilden. Men är hemskt nöjd med alla köpen faktiskt. Sjalarna är jättefina, ska se om jag kan ha på mig dom nån dag så kan jag ta en bild.
Nu på kvällen träffade jag Sofia en sväng, blev smoothis och klädshoppande (för sofias del i alla fall, jag köpte typ bananer och mjölk) på allum.
Imorgon blir det jobb och Park Lane på kvällen, ska bli superkul att gå ut faktiskt, med massa skoj människor dessutom :D.

Vad ska folk hitta på i helgen då?

Kram
Lina

Slappande på hög nivå

Idag har jag varit väldigt lat. Nästan i alla fall, körde som sagt mamma och pappa till flygplatsen vid 11 tiden imorse. Hoppas verkligen att de får en toppenresa för det är de värda. Ställer alltid upp och sätter oss i första rummet, plus att de jobbar en massa, de är verkligen sånna helt fantastiska föläldrar, de bästa! De förtjänar lite lugn och ro och tid för varandra.
Sedan har jag bara suttit framför tvn och datorn. Vilket har gett mig värsta huvudvärken, men jag får väl skylla mig själv. Har varit lite duktig idag i alla fall och utnyttjade det faktum att jag har bilen och åkte och tränade. Var på ett jättekul pass, Ki. Var medeljympa med kampsports inslag, asskoj. Tyvärr har de bara ett sånt pass på tisdagar och jag jobbar ju normalt sätt tisdagar. Jaja, får passa på då jag är ledig och sen finns ett pass som ska likna som heter ki-box på söndagar som  jag kan gå på. Får se om jag kanske kan testa det nu på söndag, nån som vill hänga på?
Imorgon blir det jobba hela dagen. Känns lite skumt med tanke på hur mycket jag har varit ledig senste tiden, eller ja jobbade ju järnet i helgen men ändå, är lite rädd att maj-lönen blir lika kass som april-lönen. Ska egentligen inte klaga, så mycket pengar som jag tjänar nu har jag aldrig tjänat innan. Dessutom tror jag att jag jobbat fler timmar en vad det känns som, verkade i alla fall som det när jag räknade ihop timmarna jag jobbat enligt min kalender.
Resten av veckans planering blir i alla fall sådan att
onsdag - jobb
torsdag - ullared med mina systrar, jej!
fredag - jobb och eventuell utgång
lördag - jobba på liseberg, skojskojskoj (faktiskt)

Nu blir det nana!

Nattnatt

Shopping och hårfärgnings galenskap

Här sitter jag med en påse på huvudet på slutet av en trevlig dag. Varit på stan med min syster hela dan, väldigt trevligt. Köpte ett linne på H&M och en t-shirt på Gina Tricot. Båda med lite sailor tema. T-shirten hade ursöta knappar och blir jättegullig i kombination med en kort vit kjol. Blev lite present shopping till mamma också :)
Nu på kvällen blev det färgning av Ellens hår. Jag är verkligen inte bra på det där, även fast jag färgat mitt eget och min systers flera gånger. Men jag tror det blev helt okej, förstörde nog inte hela hennes hår (eller badrum). Blev ganska mycket färg över så jag kletade i lite i mitt eget hår också (och överallt annat också), får se hur det blir.

Imorgon ska jag köra mamma och pappa till flygplatsen. De ska till Barcelona. Är jag avundsjuk? Neeeeej, inte alls :/. Vill ocksåååååå!
Jaja, får se om jag tycker mig ha råd att pallra mig iväg nånstans i sommar.

Här kommer bild på dagens köp.

     

Nu ska jag gå och skölja ur färgen.

xoxo

Pust!

Huahua, har varit en hektisk helg på jobbet. I fredags var det halvmycket att göra och efter blev det utgång eftersom Sara på jobbet fyllde år. Gick till Nef men folket tyckte det var trist där så vi skulle dra vidare, tyvärr blev det som det ofta blir att vi delade på oss, några drog vidare till Peacock och jag och Maria försökte mest övertala Andreas att inte åka hem och det slutade med att vi tre satt på Murveln och drack en sista öl innan vi åkte hem, så kan det bli.
Igår var det mycket gäster på jobbet, massor att göra men det gick som smort. Jättesmidigt för att vara en så stressig kväll. Men fick stanna över eftersom Cissi proppade restaurangen tjockis full till sista minut och Jon skulle stänga själv, så det blev ett 12 timmars pass för mig igår. Lite segt var det att ta sig iväg till jobbet imorse men jobbade bara till 18 idag och nu ska jag vara ledig i två dagar. Men var lite kämpigt ändå eftersom jag hade jobbigaste stationen och det var mycket folk.
Nu ska jag göra mig iordning och ska bege mig in till stan och träffa Robin en sväng.

/Lina

Böffisarna

Nu har jag pecis kommit hem från att ha varit ute med några kollegor. Lollo och Helena på jobbet blev idag "befodrade" till chefvärdinnor och de skulle ju firas. Träffade först Maria och vi satt ute i vad vi tänkt skulle vara solen (var snarare typ risk att bli regn) och delade en flaska asti. Sen gick vi till jobbet och träffade alla andra små böffisar och drack en massa öl och käkade snackkorgar, mums! Var mycket trevligt men vi hade ju tänkt dra vidare men det blev lite för sent för min del. Så segt att bo i förorten på en vardag, kommer inte hem efter tolv. Så jag drog hem när de andra drog ut, kanske lika bra, ska jobba imorgon och sen blir det utgång efter jobbet eftersom Sara på jobbet fyller år.
Nu ska jag sova.

Nattnatt!

Nörden nr.1

Nu har Niklas åkt :(. Såå tomt! Men han kanske kommer tillbaka om två veckor :).
Jag åkte en sväng till Partille och bokade mig Age of Conan, jag är en sån nörd ;D. Om man bokade det på Game fick man dessutom en Killer Rhino i spelet, baaallt! Ska bli så kul att testa det när det släpps nu snart! Verkar sjukt snyggt och kul.
Gick till posten och hämtade mitt körkort också, kul att ha ett id-kort har inte haft nåt sen november, men fyfan vad bilden såg ut! Hua, känns jättekonstigt att se bilder på mig när jag var svarthårig nu när jag är blond. Ser typ ut som jag har peruk på mig eller nåt. Sen ser jag ut som en hattifnatt på speed i ansiktet på bilden. Ja, en hattifnatt på speed utan ögonbryn med en svart peruk, precis så ser jag ut. Jaja, nu hänger den och jag ihop i 10 år så det är ju bara att gilla läget.

Nu ska jag betala lite räkningar och ringa liseberg.

Tjo!

The myspys master

Allt är så soft nu. Helt galet. Hade ju som jag tidigare skrivit en toppen helg i värmen, sen fick jag sluta lite tidigare på måndag, blev åka hem och titta på svensk glad porr och äta chips med Malin, Niklas och Gustav, myspys. Var lugnt på jobbet både i måndags och igår så det blev en ganska snabb stängning igår och de frågade mig om jag ville vara ledig idag. Skulle egentligen jobbat långpanna så det var assoft, känns ju i plånboken men ska jobba extra på fredag så det kändes okej ändå. Idag blev det en sväng till stan med Niklas (som jag övertygade att stanna en dag till eftersom jag var ledig), ble lunch på etc grande och Niklas köpte ett par jättefina solglasögon till mig. Sååå glad, älskar dom!




Ledig imorgon också, tyvärr åker Niklas hem :(. Kommer bli städa och träna för min del. Men jag får lön imorgon också och mitt körkort ät klart så jag ska hämta ut det på posten så lite kul blir det också. Sen ska jag ringa liseberg, fick brev från dom idag om att de ville att jag skulle jobba extra nu i alla fall. Tänkte att de kan vara bra, är ju ett extra tillskott i kassan, dock ett extra avdrag av mina dyrbara tid men det får det vara värt.
Nu ska jag och Niklas ha en trevlig sista kväll med film och mer myspys. Skulle kanske träffa några kollegor och dricka lite öl men jag tror inte vi orkar.

Puss och Kram
Allas eran Myspys Master

Myspys och solsken

Har inte skrivit på ett par dagar nu eftersom jag varit upptagen med att njuta av fint väder och trevligt sällskap. I torsdags kom som sagt Niklas och på kvällen tog vi och Malin en promenad och träffade Sofia. Sen satt vi fyra nere vid ån och snackade hela kvällen, mycket trevligt. Sen i fredags var vi på stan och shoppade lite. Köpte en klänning, lägger upp bild nedan. På kvällen kom Gustav också, då blev det mys i solen på baksidan tills det blev kallt på kvällen. Dagarna är ju toppen med kvällarna är allt fortfarande bra kyliga. Igår blev det en sväng till Allum och sen hem en kortis innan vi begav oss in till stan. Jag och Malin skulle på teater med pappa och Niklas och Gustav gick och satte sig i Kungsparken i värmen. Vi såg Brott och Straff på Backa teatern. De var väldigt bra. Är inte direkt nån lätt bok att spela, men de lyckades. Dock tyckte jag att de tolkat vissa saker och personer på annat vis än vad jag gjorde när jag läste den. Rekommenderar den dock varmt! Vill man se bra teater i Göteborg just nu tror jag den är den bästa som går.
Idag har vi bara softat. Blev bad i ån och chill vid vattnet med Linnea och Bill, hänga på baksidan och kasta fläsktroll ;P och sen spelade vi sällskapspel nu på kvällen, Gammelgäddan och NEs kunskapsjakten. Mycket trevlig helg! Känns trist att behöva jobba imorgon, har ju varit ledig i nästan 5 dagar nu och nu kommer det dröja innan jag är långledig nästa gång. Hoppas att jag kan få sluta lite tidigare imorgon så jag kan umgås lite med Niklas imorgon också.



Bilder Brott och Straff: http://www.kulturvast.se/kulturvast_templates/Kultur_Event.aspx?id=136&prodid=53537
http://www.expressen.se/kultur/1.932025/backa-teater-brott-och-straff-att-doda-ett-tivoli-dumstrut

Nu ska jag sova.

Godnatt!
Lina

Gosh! Äntligen har jag det!

Pust! Lättnaden är absolut! Jag har äntligen tagit mitt KÖRKORT! Yey! Var så lättad när han sa att jag var godkänd att jag grät. Så jävla skönt att äntligen ha det ur världen. Var så nervös att jag nästan spydde innan. Efter mitt misslyckande förra uppkörningen stank hela vägverket nederlag för mig nu, är inte så lätt att tro på sig själv då. Men jag hade en urtrevlig inspektör och körde i helhet bra. Klantade mig med ett par saker och jag trodde verkligen att det då var kört. Var helt förkrossad när jag körde in på parkeringen igen, men hade ju som sagt klarat det.

Är ledig idag och var i princip ledig igår (jobbade 1,5 timme) och ledig hela helgen, såååå skönt! Igår var jag nere vid Säveån med mamma och småsystrarna och tog årets första dopp. Var ruggigt kallt men det ska det vara första gången på året, annars är det ingen sport.
Idag ska jag träffa Robin och sen kommer Niklas ikväll. Ska bli jättekul :). Imorgon kanske jag och Malin drar med Niklas på stan, får se. På lördag blir det kanske Liseberg med Jon och sen blir det teater på kvällen. Där har vi helgens nuvarande planering, men jag är öppen för förslag.

Puss och Kram
Lyckliga-Lina

Pass på

Blir en intensiv dag idag. Har redan nu redan varit inne i stan och fixat nytt pass, insåg att mitt går ut och det är min enda giltliga legitimation. Som tur är går det ut på fredag och jag måste ha en legitimation på torsdag, hade typ vart körd annars. Dan fortsätter med körlektion vid kl 12 och sen ska jag förnya mitt p-piller recept på ungdomsmottagningen kl 15, där emellan tänkte jag kika på lite födelsedagspresenter på allum till nån som fyller år snart ;), eller faktiskt några som fyller år, måste börja titta efter nåt till mamma också som fyller år i slutet av månaden, men jag tror jag ska gå en sväng med Malin på stan på torsdag och kika efter nåt då. Sen blir det jobba kl 16, stänger ikväll. Sen i natt är det storstädning på Jensens, har skrivit upp mig på att vara med men jag är lite tveksam. Städa till kl 5 imorgon för att sedan jobba kl 11.30 är lite kämpigt även om jag får betalt och det bjuds på pizza. Får se hur jag gör. Nu tänkte jag kolla på ett avsnitt av Cashmere Mafia eller The Hills.

pusspuss

Lina

Utrotningshotad?

Häromdan när jag hade tagit bussen till Partille för att ha körlektion såg jag en grej på en lyktstolpe på vägen mellan trafikskolan och bussterminalen som gjorde mig mycket konfunderad, ett klistermärke med ett litet barn på och över stog det "Utrotningshotad". Jag fattade inte riktigt först och tänkte att det kanske var nån rädda barnen reklam eller nåt men efter att ha tittat på klistermärket nån sekund till såg jag att ungen på bilden hade stora blåa (datafixade/färgade) ögon och att klistermärket var från nationalistisk front.
Jag blir alltid arg av sånt där, tycker det är så jävla puckat men detta fick mig att fundera. Vad vill de uppnå med denna kampanj? Att blondiner och blåögda blir färre sägs det ju så de är kanske på sätt och vis utrotningshotade. Men anledningen till detta är enkel, de blonda och de blåögda anlagen är recessiva. Helt enkelt skaffar en blåögd person barn med en brunögd är det brunögda anlaget i de flesta fall dominant och barnet blir brunögt. Jag drar nu enkla slutsatser utifrån det att forskare säger att blåögda och blonda blir färre och detta är ju den enkla genetiska förklaringen. Så det jag inte fattar är, vad vill de? Vill de att blåögda inte ska få skaffa barn med folk som har annan ögonfärg? Ska folk inte få bli kära och skaffa barn med vem de vill? De blåögda blir inte färre i Sverige för att vi tar in folk från andra länder, de blåögda blir färre för att folk skaffar barn med folk som inte är blåögda (svenska som icke svenska). Svenskar knuffas inte bort av invandrare, svenskar försvinner inte *poff* när det kommer in invandarare. Sverige är för fan folktomt i princip. Titta bara på London, det är en stad i ett land som är till ytan mindre än vårt och där bor det fler än det gör i hela vårat land. Mycket kan man säga, men inte att vi inte har plats. Jag svävar iväg lite från ämnet nu men jag känner mig bara förvirrad, är det någon som förstår vad som vill sägas med denna "kampanj"? Vill de starta ett avlingprogram för blåögda? Ska de finnas lagar om vem man ska få skaffa barn med efter ögon eller hårfärg? Jag förstår som sagt inte, förklara för mig, pls?

Nattnatt
Lina

Spoiled rotten

Idag har jag haft en skämma bort mig själv dag. Tycker att jag var värd det efter de senaste dagarna på jobbet och att min familj har lämnat mig här medan de roar sig i sthlm :(. Jobbar dessutom hela helgen och hela början av nästa vecka så jag behövde ladda batterierna idag. Min nya dator kom vid 10 tiden idag, yippie! Men de hämtade inte den gamla så just nu har jag två likadana laptops :S. Jaja, är bara den ena som funkar vettigt, fast jag tycker allt att den är lite långsammare än den andra, funderar på om det kan vara virusprogrammet på den eller det att jag haft igång den sen jag fick den och installerat massa program och laddat ner en massa. Jaja, den är fin och än så länge fungerande (litar inte helt på dell än).
Åkte som jag skrev förut till allum en sväng också.Köpte mig en hallonrosa body :).. kunde inte låta bli :P. Den kändes lite vårig och fräsch och blir jättesnygg med en hög svart kjol. Sen gick jag och handlade lite "mat". Frukt, bröd, juice, glass och kakor :P. Blev en smaskig livsnjutar kvällsmat av de två sista grejerna



Nu ska jag gå och lägga mig, jobb imorgon.

Godnatt!
Lina

Gäsp...

Blev som jag gissade rätt mycket på jobbet igår. Fick sova hos mormor. Men Ellen var gullig och släppte in katten igår kväll och nu var jag hemma tidigt och släppte ut honom. Är det allt bra att att ha sin bästa vän som granne ;).
Men jag är riktigt trött nu, var hos mormor vid ca1 i natt och min lilla vovve som är hos mormor nu när familjen är bortrest väckte mig vid kl 6. Hon ville ha uppmärksamhet och sen gå ut och kissa. Fick sova nån timme till sen innan jag fick bege mig hem till katten. Sandy var ändå så söt när jag gick upp för att kolla vad hon ville, borde nästan tagit en bild på henne när hon stog där i trappan med spetsade öron och viftade på svansen, sötnos!

Nu ska jag vila lite och äta lite frukost, sen blir det kanske en sväng till Allum, får se om Ellen kanske hänger på.

/Lina

Trötthet och trubbel

Sicken kväll igår och sicken morgon idag! Pust!
Var hur mycket att göra som helst på jobbet igår. Restaurangen var full, som på en lördag nästan och vi hade personal som en onsdag :S. Jag fick jobba över ett par timmar vilket gjorde att jag jobbade typ 12 timmar i sträck (om man bortser från min halvtimmas lunchrast vid typ 3 tiden). Var helt slut när jag åkte hem. Hade vart igång sen typ 7 eftersom jag hade tidigt körlektion innan jobbet.
Är inte uppmuntrande att veta att jag ska stänga idag, eftersom det är vardag kommer jag inte hem efter tolv så jag är typ körd :S. Normala fall hade mina föräldrar varit gulliga och hämtat mig men de och mina systrar åkte till Stockholm imorse. Suck! Fick ringa mormor som bor inne i stan och fråga om jag kunde sova där. Gick bra, men då uppstod det ett nytt problelm, katten! Min lilla kisse är ju hemma och kommer vara ensam hela natten då :S. Om jag ställer fram mat och grejer så klarar han sig utmärkt egentligen men jag vet inte om han ska vara inne eller ute. Han är ju utekatt och vill inte vara inne så många timmar som han skulle vara tvungen att vara då och han vägrar dessutom att gå på låda (så vi har inte ens nån eftersom han sätter sig bredvid i protest) så han kommer garanterat skita inne. Så bäst är nog att han är ute, det är ju varmt och så (lite blött idag dock :S) men min lilla älskling är gammal och jag gillar inte att han är ute om nätterna. Kanske ska ha honom inne i alla fall, får helt enkelt städa kattskit när jag kommer hem. Vet inte vad jag ska göra!! Kanske daltar jag bara, Rafsan klarar sig alltid, självständigare och piggare (för att vara 17 bast) gammal skrutt får man leta efter. Ska försöka ta mig hem ikväll i alla fall så att det inte blir nåt problem alls.
Men att mina föräldrar åkt innebar ännu ett problem för  mig. Pappa ringde nämligen imorse efter att åkt och berättade att de inte tänkt på att det var söndag idag och att tåget de skulle ta in till stan inte gick och de hade missat bussen i Jonsered. De fick istället ta bilen till Partille och ta bussen därifrån. De hann med sitt tåg vilket ju var huvudsaken men nu står bilen i Partille och jag (utan körkort) har fått i uppdrag att få hem den. Detta har bekymmrat mig hela morgonen (det och katten) men som tur var, var Ellen hemma och har gått med på att åka med mig till Partille och köra hem den. Tack, gumman! Vet inte vad jag skulle gjort annars!.

Nu ska jag göra mig iordning och fortsätta att hålla tummarna för att det blir en lugn kväll på jobbet.

/Trött-Lina

RSS 2.0