Bajsdag!

Idag har varit en ganska dålig dag.
Var försenad till jobbet eftersom Moa hade mitt månadskort och jag lyckats glömma min plånbok hemma, duktigt Lina.  Upptäckte att min arm var typ svullen och röd där min katt hade bitit mig igår, sen började jag må piss-dåligt på jobbet. Blev lite orolig att dess två grejer hade nåt samband så när jag hade mitt springpass idag (skulle ha stängt idag på jobbet egentligen så jag jobbade 12-15 sen skulle jag ha jobbat 18-stänging) så fick jag Jon att fixa ett nummer till sjukvårdsupplysningen åt mig. Ringde dit och de sa att jag direkt skulle söka mig till typ Axess Akuten eller liknande. Jaha sa jag, skulle ju för sjutton tillbaka till jobbet. Fixade så Jon skulle jobba istället för mig (de verkade lite skeptiska till det hela på jobbet, men what the hell, väntade jag kunde det ju bli värre).
Väntade i 3 timmar på Axess Akuten sen för att få veta att det inte var så farligt, men de skrev ut antibiotika till mig för säkerhetsskull. Katter har tydligen ganska taskiga bakterier i sin mun.
Nu är jag hemma och har dåligt samvete för att jag inte jobbar, för att ha spenderat en massa tid och pengar på nåt som inte var så farligt och för att jag kommer känna mig lite dum på jobbet imorgon.
Men jag antar att de var bättre att gå än att inte gå, kunde ha vart värre än det var och om inte annat så hade det kunnat bli värre om jag inte fick antibiotika.
Har i alla fall varit ganska bajsigt alltihop!

vad-ska-jag-göra-av-migsjälv-ångest

Vill så gärna ut och resa, vill så hemskt, hemskt, hemskt gärna ut och resa. Men vill göra det nu snart, jag vill ha klara besked om att det blir av, vill resa med nån som skulle tycka det var lika kul som jag skulle tycka, skulle vilja resa med lugn och sansad människa som kan hålla mig på jorden och jag vill ha vansinnigt kul.
Detta är svåååårt att få ihop.

Ingen vill åka med mig. Eller jo, men de som vill kan inte eller kan i alla fall inte ge klara besked om det. Så idag har jag annonserat på två reseforum om resekamrater. Ska ut och resa även om det är med en främling! Har ju dock ett par månader på mig att lära känna människan. Hoppas, hoppas att nån svarar!!

Om jag fick bestämma hur mitt liv ska se ut den kommande framtiden skulle det vara på detta sätt:
-Jag jobbar kvar på Jensens fram till April
-Jag skriver ett väldigt bra resultat på högskoleprovet den 28 mars
-Jag ger mig ut på en långresa till Asien i början av April
-Kommer hem i Juni och jobbar resten av sommaren (Jensens, Liseberg eller nån annanstans, spelar inte så stor roll)
- Kommer in på läkarlinjen och börjar plugga till hösten

Åååå, vad bra det hade varit om det kunnat bli så. Detta är dock inte speciellt troligt :(
Om det inte blir så vet jag inte vad jag ska göra med migsjälv och detta ger mig mycket ÅNGEST!

Tjockis

Jag bara äter och äter och inget nyttigt stoppar jag i mun. Jag kommer bli tjock som en gris, folk har joggat för mindre så om jag orkar ta mig ur sängen ska jag nog försöka promenera innan frukost imorgon.

Vilka gissar att jag inte tar mig upp? (jag gissar nog på det)

Snörvel

Värst vad dålig jag är på att skriva nåt nu då. Har i och för sig inte suttit någe mycket vid datorn de senaste dagarna. Har förvisso varit ledig men Niklas har varit här så jag har umgåtts med honom och haft det mysigt.
Vi har inte gjort så mycket speciellt, var ute med Ellen och Linus i lördags men annars har vi mest chillat, är nästan mysigast så ;). Är så trevligt att bara vara i samma rum när man inte setts på länge. Nu dröjer det förhoppningsvis inte lika länge innan vi ses nästa gång. hade tänkt åka ner om två veckor då Niklas fyller år. Ska bli supermys!

För att skriva om nåt helt annat har jag gått och blivit lite kär i några av Ralph Laurens väskor. Jag är en sån sucker oh tönt ibland att jag blir lite sur. Att jag ens får för mig att jag ska skriva om en massa sånt, men de är ju så fina!


Bilder från RalphLauren.com

Nåt annat som är väldigt fint är kappor och jackor i samma typ av mönster, typ lite tartan rutigt, sådär classy rutigt. Kappor och jackor i den stilen finns att hitta hos Ralph Lauren och D&G nu till hösten men vem fan skulle ha råd med nåt sånt. De här två väskorna kostar ca 20000-30000 kr och en kappa från Ralph Lauren ligger på typ 30000-40000 kr. Galet! Men önska kan man. Om inte annat kan man ju inspireras och försöka hitta nåt liknande.

Imorgon ska jag till Ullared. Ska bli skojsigt!

Nu sova i min väldigt tomma säng, saknar Niklas!

Gnatt!

Mjau

Idag har varit en dag som många andra dagar.

Jag hade några insikter:

Skämtet "kan vi betala eller ska vi gå in och diska" är inte kul att dra på en resturang. Jag får höra det typ 5 ggr om dan, var inte kul första gången och det är inte kul nu.

Jag kommer aldrig gå ner i vikt så länge jag jobbar på en resturang där jag kan äta hur mycket glass jag vill (nästan i alla fall).

Det är skönt att ta bilen till jobbet så jag slipper passa en massa tider så att jag kan i lugn och ro snacka och umgås med mina kollegor efter jobbet.

Det är sjukt jobbigt att jag måste upp typ astidigt och åka till Liseberg och lämna massa grejer imorgon.

Det är också sjukt jobbigt att komma hem och inse att katten skitit i ens rum.

Tack och hej!


Kassikass

Jag är allt lite kass på att uppdatera just nu. Blir så ibland, finns inte ork.
Men lite skoj kanske jag har att skriva om nu när jag orkar.

Var på teater i torsdags. Såg förhandsvisningen av pjäsen Park Aveny på stadsteatern. Recensionerna på pjäsen var i dagens GP. Den fick typ jättefint betyg, de tyckte den var helt fantastisk. Vi tyckte den var ganska blahablaha. Första akten var helt okej, gick att titta på och man fnittrade till ibland och så. Helt okej, nästan bra. Andra akten föll helt platt. Detta var i alla fall nåt de höll med om i recensionen, de skrev att andra akten var urblåst.
Var i alla fall väldigt kul att gå på teater, var ett tag sedan nu.


Bild från http://www.stadsteatern.goteborg.se

Sen har jag bara jobbat en massa. Fredag, lördag och så idag. Jobbade bara till kl 18 idag så nu på kvällen har vi haft lite filmkväll. Blev den koreanska filmen The Wig. Var ganska trist och inte alls så läskig som jag hoppats på.
Mysigt var det i alla fall med lite folk här och en massa cheba och deba.

Nu blir det jobba resten av veckan. Skulle vara ledig imorgon men eftersom jag är en sucker som inte kan säga nej så kommer jag stänga imorgon. Jaja, det är pengar som är mycket välbehövliga. Har ju bytt bort två dagar denna månad redan så extra timmar är ju trevliga att få. Sen jobbar jag extra för en kollega på tisdag och sen är jag schemalagd fram till helgen. Sen är jag ledig igen och då kommer Niklas hit :D. Var längesen vi sågs nu, alldeles för länge, längtar efter honom.

Nu ska jag skanna tradera efter värdesaker, sen sova.

Nattnatt!

Trött.

Jag är trött.

Stänga, stänga!

Nu har jag kommit hem från jobbet. Stängde, var segt. Man blir lite bortskämd av att vara ledig i 5 dagar, då blir det plötsligt jobbigt att jobba en dag. Men jag ska vara ledig imorgon igen :D. Egentligen skulle jag inte det men mormor hade teaterbiljetter och jag ville så gärna gå så jag fixade så att snälla Malin kunde ta mitt pass. Så då kan jag även träffa Robin imorgon och kanske Johanna. Vill egentligen hinna träna också, men det kan bli klurigt. Försöker bli nyttig, hälsosam och gå ner i vikt nu igen. Vill verkligen lyckas den här gången! Vågen i simhallen får bli motivationen.

Nu sova!

Home sweet home!

Väldigt trevlig helg nere i söder blev det. Var mycket trevligt att träffa Lovisa med vänner sen på lördag kväll och sedan också på söndag.

Lite bilder från  helgen kommer här:















Nu ska jag duscha sen kolla på nån skojsig serie, eller tvärtom.

Godmorning hangover!

Blev en hård och dyr natt i Köpenhamn igår. Blev liiiite för mycket att dricka så idag har vi inte mått så bra jag och Jon. Men vi har spenderat dagen på bästa sätt när man är bakis, liggandes i sängen med hans dator och kollat på Golden Girls (Pantertanter).

Hur det än slutade hade jag väldigt kul igår i Köpenhamn. Både jag och Jon var på strålande humör och sjöng högt och falskt olika fyllevisor och Aqua låtar. Vi bestämde oss för att vi skulle låtsas vara från London för att slippa försöka förstå danska (i alla fall från min sida, fattar inte ett ord av språket) och det var skojsigt. Dock lite jobbigt när en dansk som bott på Irland började fråga mig om massa grejer kring det engelska språket som varför det heter "clear weather spells", blev lite knasigt men jag impoviserade och jag tror faktiskt att jag var ganska trovärdig ;P.
Vi träffade Janni och hennes vän en liten stund på klubben vi var på och jag stoppade väskan full med kondomer och glidmedel som de gav ut gratis på gayklubbarna och alla som känner mig vet att är nåt gratis så måste jag ta en jävla massa av det även om jag inte behöver det. Antar att det är smålänningen i mig.

Nu håller vi på att göra oss iordning och ska åka iväg till nåt köpcentrum. Sen ikväll ska vi nog träffa Lovisa och hennes vänner, ska bli kul.

Malmö

Nu sitter jag hemma hos Jons pappa i Malmö och plinkar på deras dator. ikväll ska vi till Köpenhamn och rejva loss! SKa bli skojsigt. Nu innan ska vi käka lite och sedan åka hem till Jons kompis och kolla på hans hus som han tydligen ritat själv. Ska bli lite skoj.
Imorgon blir det nog bakis sova, kanske lite shopping och sedan gå ut med Lovisa och hennes vänner.

Dagarna som varit

Har haft två ytterst trevliga lediga dagar efter en hemsk dag på jobbet i söndags. Var hur mycket folk som helst och det tog aldrig slut och jag mådde så jävla kasst. Jag hade världens huvudvärk som verkligen dunkade och tryckte på hela huvudet och fick mig att må asilla, kändes som jag skulle spy. Inge kul att jobba när man mår så. Som tur var slutade jag kl 18. Kvällen spenderades med familjen framför tvn och sen hemma hos Ellen. Är så skönt att bara snacka av sig med nån man känner så väl som man kan prata med om vad som helst och som förstår en.

Igår var jag superduktig och städade en massa. Sen skulle jag träffa Johanna som är hemma från Umeå. Jag hade typ bara tänkt mig en fika men det blev lite mer än så till slut. Först ville Robin följa med vilket han självklart fick sedan föreslog Johanna att vi skulle gå ut att äta. Slutade med att vi åt jättegod mat på en supermysig tapas resturang och sedan gick vi och tog några drinkar på Gossip, myyys!

Idag shoppade jag och mamma lite födelsedags presenter till min storasyster som fyller år nästa vecka. Sedan lagade jag mat till la familia. Tortillas som jag tyckte blev misslyckade, men det blev ganska goda ändå.
Nu på kvällen har jag både tränat på friskis OCH simmat! Är så duktig! Fast sen var jag inte lika duktig då jag och Jon avslutade det hela med donken, så kan det gå!

Där var mina tre senaste dagar i korthet. Nu blir det jobb i två dagar sedan ledig i fem :DDDDD. HAr nämligen lyckats bli av med min fredag för då bär det av till Malmö och Köpenhamn tillsammans med Jon, ska bli mycket skoj!

Nu ropa på katten, dags för honom att komma in!

RSS 2.0