Hurtbulle

Har haft en hurtig dag än så länge. Är ledig idag också och har spenderat morgonen med att städa för att sen åka till friskis och svettis med mamma. Har inte tränat på typ 5 månader, sen innan jag åkte till London alltså. Hua, så lat man känner sig. Grejen är den att jag inte tränade nåt i England och sen skulle jag sätt igång ordentligt när jag kom hem. Fick ett halvårskort på friskis i julklapp men strax efter att jag och mamma vart uppe och skaffat det stukade jag ju foten och har inte kunnat träna på den sen dess (ca 2 månader sedan). Men nu gick det faktiskt bättre med foten än jag räknat med, kunde hoppa och allt, är typ bara sitta på knä jag inte kan och jag kan inte "bromsa" med den foten i sidled. Konditionen var heller inte så dålig som jag trodde, var inte alls farligt trött efter (vi var på ett medeljympa pass). Men däremot styrkan var det sämre med, orkade ingenting. Får kämpa på så ska det nog bli bättre det med. Vill gå ner typ 10 kg, men det är nog bara önskedrömmar så jag ska nog satsa på 5 kg istället. Om jag inte lyckas är jag ialla fall i bättre form sen, har ju faktiskt planerat att gå ner de där kilona länge nu, utan att lyckas, har alltid kommit nåt ivägen så jag slutat med min nyttiga mat och min träning. Får se hur länge det håller i sig nu.

Nu ska jag snart iväg hem till min kompis Natalia som jag inte träffat sen jag åkte till England. Ska på middag hos henne, ska bli jättetrevligt.
Tänkte också åka in lite tidigare så jag kan gå förbi nån bokaffär också och kika lite.

Hej hopp i lingonskogen! (som Robin brukar säga)


ledig!

Ledig idag och jag har inte gjort nåt! Vilket känns ganska skönt. Fick sova lite längre och var sedan ute på en trevlig promenad med lilla vovven. Nu väntar jag på att de ska dyka upp från dell och hämta min dator, de ska komma inom de närmaste två timmarna. Om de kommer ganska snart kanske jag åker in till stan sen och går lite på bokrean, annars får det blir imorgon. Men som tidigare år är jag av någon anledning pank nu när bokrean är, väääldigt typiskt. Får väl nästan hoppas på att jag inte hittar nåt.
Kommer kanske vara lite sämre uppdaterat i min blogg nu framöver eftersom jag inte kommer ha min egen dator utan får hålla mig till familjens. Kommer sakna att kunna sitta i min säng och skriva, men förhoppningsvis får jag tillbaka den ganska snart.
Nu ska jag städa lite och sen duscha.

Hearya!
Lina

Känner mig dum!

Jag har alltid sett mig själv som en intelligent person, det har liksom varit min grej. För de flesta av mina vänner har sett bättre ut, varit mer socialt kompetenta och duktigare på många andra sätt. Men jag har alltid varit en av de smarta. Jag är allmänbildad, jag har ett intresse för att lära mig och för kunskap, jag har lätt för att lagra mycket kunskap i mitt huvud (alltså inte bara bra minne utan både minnas och förstå) och jag är bra på att analysera den mesta information (väsentlig som oväsentlig). Men jag känner mig inte så säker på det hela längre. Jag har börjat känna mig korkad rent av. När jag startade den här bloggen t.ex. var det mycket för att reflektera över allt och inget, behövde kanske inte vara vettiga grejer eller nåt av betydelse, men ändå reflektera över saker i livet. Men jag skriver ju nästan bara strunt. Märker också att jag glömt av så mycket jag lärt mig, kommer knappt ihåg nåt. I allt fler situationer när nåt kommer upp som jag vet att jag borde kunna sitter jag som ett fån utn att komma på ett jota. Kan ju knappt ha en intelligent konversation längre. Är jättejobbigt, älskar ju att diskutera konst, litteratur, politik (till viss del i alla fall) och andra viktiga och givande saker. Funderar på om detta kan bero på att jag inte pluggar längre. Är ju faktiskt för första gången sen jag var 6 år jag inte går i skolan. Jag lär mig inget nytt och får sällan användning av saker jag lärt mig tidigare och jag har inte tid eller ork att själv stimulera min hjärna. Men jag tror det är det jag får ta och göra. Jag får börja läsa historiska böcker och litterära klassiker, har ju ett par sådana i hyllan som jag aldrig orkar plocka fram. Eller så är det dags för mig att inse att jag inte är så smart som jag kanske trott, får det att låta som om jag trodde jag var värsta geniet vilket inte är saken. Trodde bara att jag kunde klassa mig själv som intelligent. Nu vet jag inte vad jag ska klassa mig som längre.
Får fundera och analysera detta lite! Min hjärna behöver i alla fall få jobba lite mer tror jag...

Tack och hej!
Dumma-Lina!

Forever21

Har märkt att det har tipsats en del om www.forever21.com i andra bloggar också, men nu gör jag det med. De har jättemycket fint och för bra priser, speciellt nu när dollarn står ganska lågt. Ska se om jag kan beställa lite fint när jag fått min nästa lön. Är väldigt kär i många av de fina klänningarna men tyvärr för min del har många låg eller öppen rygg och jag har lite komplex för min rygg (jävla sak att ha komplex för, jag vet) så jag vet inte om jag vågar köpa en sådan klänning. Får fundera lite och se när det blir aktuellt att köpa nåt om jag känner mig modig.

Gå in och kika i alla fall, klart värt!

Kram
Lina

Segus datorus

Behöver egentligen gå och lägga mig, ska ju upp och jobba imorgon igen. Men jag kan ju inte bara gå och lägga mig utan att ha skrivit i min blogg. Har som vanligt när jag jobbat inget vettigt att skriva om. Håller på att flytta över allt från min dator till pappas externa hårddisk och det tar en jäääävla tid. Får se när dell hör av sig om när de ska hämta datorn men vill flytta allt så snabbt som möjligt så de kan hämta den så snart som möjligt så jag får tillbaka den snabbt! Förhoppningsvis då i fungerande tillstånd.

Detta får bli dagens onödiga inlägg, lovar ett bättre och vettigare inlägg på torsdag då jag är ledig och har lite tid att skriva på (och inte är gröt i huvudet efter att ha jobbat i 10 timmar).

Kram
Lina

Öldränkt unge

Hade en "ha allt i golvet"-dag på jobbet. Tappade hur mycket salt och pepparkar som helst i golvet, hällde en öl över ett stackars litet barn (jag skyller dock på pappan, jag tror nämligen att det var han som stötte till brickan, men själklart är det jag som får skiten och hade sönder i alla fall 2 glas. Jaja, så är det ibland..
Nu ska jag sova!

Godnatt på folk!

Lina


Kalas, kalas!

Det blev en riktigt lyckad fest igår! Morfar och Ruffa vet hur man ställer till kalas. Var som sagt på Junibacken vilket var toppen för alla småbarn som var med. Såg knappt skymten av min lillasyster eller mina kusiner, de sprang runt och lekte som galningar.
Kvällen outfit var i alla fall denna:
image22

Klänning: Köpt i London (underbar liten affär på Kings Road)
Kofta: Gina Tricot
Tights: Gina Tricot
Till detta hade ett par gulliga, glittriga ballerina från wedins

Åkte till festen lite tidigare eftersom jag åkte dit med födelsedagsbarnet, så det blev lite väntande först innan man fick ett litet nummer för vilket bord man skulle sitta på senare vid middagen.
Sen fick man gå in och ta sig en liten flaska môet med sugrör, detta blev jag mycket förtjust i. Lyx och lek!



Sedan tog man sogotåget till övervåningen. Var lite skoj, åkte det med min småsystrar och min lilla kusin vilket gjorde det lite roligare än om man bara hade åkt det med vuxna.
Väl framme fanns där en bar med mer skumpa. Jag snabbt fram och tog mig ett glas för att sen krama lite släktingar som jag inte träffat på länge och skaka hand med andra som jag inte träffat alls (eller på så länge att man glömt bort varandra).
Sen var det middag. Kanongod buffé med lite sallader och olika spett och en pannkaksbuffé som man kunde hugga in på sen. Som alltid önskar man såhär efteråt att man ätit mer. Till detta var det gott vin (i alla fall det röda). Var lite farligt för det var en öppen bar med vin och öl, men jag höll mig till ett glas till maten. Med all champange sen innan var jag rädd att det skulle bli för mycket, att bli full på släktfest är inget jag eftersträvar.
Under middagen hölls en massa tal och barn och barnbarn till Ruffa sjöng en sång. Var väldigt fint allt, men blev kanske lite väl mycket, man hann ju knappt äta.
Sedan var det efterätt och kaffe vid villavillekulla, orkade knappt nåt. Blev mer underhållning med styvmoster (Ruffas dotter då) som dansade flamenco och Ruffas lillasyster med familj spelade massa musik, hela familjen verkade läskigt musikaliska. Alla barnen (och sedan halva släkten) dansade loss. Har en brokig och heltokig släkt, som jag tycker vansinnigt mycket om. Saknade bara min storasyster väldigt mycket, men morfar nämnde henne i sitt tal, vilket jag tyckte var fint.
Nu ska Jag inte babbla iväg för mycket nu eftersom detta inte är intressant för nån annan än mig själv eller möjligtvis för någon som var där men mycket lyckad fest i alla fall!
Tack Morfar och Ruffa!



Massa kramar
Lina

Blev bloggande i alla fall...

Hade inte tänkt ta med datorn upp till Stockholm först men gjorde det ändå. Tänkte det kunde vara trevligt att ha på vägen hem. Sitter nu och surfar på någon grannes trådlösa uppkoppling, väldigt smidigt ;P.

Sov typ 2-3 timmar i natt innan jag var tvungen att gå upp för att dra mig iväg till mitt tåg som gick vid 06.42. Sov sen hela tågresan. Var könt att komma hit tidigt i alla fall. Åkte smidigt upp till morfar och Ruffas lägenhet och åt där lite frukost innan jag gick ner till stan (de bor gång avstånd från sergelstorg) för att träffa familjen som bor i en lägenhet på söder som de lånat av en vän. Gick en kort sväng i några affärer, gick och fikade och sen gick vi in på kulturhuset för att de små (min yngsta lillasyster Jonna 7 år och min kusin Tomas 4 år) skulle få leka lite i deras barnrum. Sen drog vi oss hem och nu ska jag snart testa lite kläder för att se vad jag ska ha på migg ikväll. Får se om jag kanske lägger upp nån bild imorgon eller ikväll.
Är väldigt snuvig och har typiskt nog glömt min nässpray hemma, så jag kommer väl inte kunna andas på hela kvällen.

Snörvel
Lina

Före- och efterbild

Blev ingen blekning idag så det blir bara före och efter bild från igår.


Före                   Efter

Får väl se hur det går med detta projekt nu framöver. Kommer nog ta lite tid för mig att bli blond.

Fick pratat med dell idag också, äntligen ska de ta tag i min problemdator! De ska ta in den och byta ström adaptern, moder kortet och eventuellt lite annat också. Får förhoppningsvis en fungerande dator därefter! Jej!

Nu ska jag snart gå till hem till Annicka, sen åker jag tidigt imorgon till Stockholm så nu blir det nog inget mer bloggande förrän på söndag när jag kommit hem.

Ha en trevlig helg alla!
Kram Lina

Knashår.. men inte det värsta jag haft

Blev lite katastrof men det gör inte så mycket. Rötterna som innan var blonda (försökte undvika att färga dom alls men det gick inte så bra) blev typ vitblonda nästan, sen var det lite rödoranget för att avsluta i svartröda toppar.. ser ganska spännande ut faktiskt :P.
Blir ingen före och efter bild nu, den kommer imorgon. För imorgon ska jag slänga i lite mer blekning på topparna, så då blir det innan, mellan och efter bild.
Har sätt bra knasig ut i håret i mina dar, många misslyckade färgningar. Tog ett tag för mitt hår att få en bra svart färg så jag har typ haft grågrönaktigt hår, nästan grått, alla varianter av utväxt och så vidare, myyyycket vackert. 
Kommer sakna mitt mörka hår dock. Blir väldigt snyggt med spännen och sånt i mörkt hår, men jag är så trött på att färga om det hela tiden.

 

image16 
Skabb-bild men fint med spänne i svart hår i alla fall.


Annicka gick precis, bästa vännen som är bosatt i Oslo för tillfället. Vi har bara segat. Suttit i min säng med varsin dator, glott en massa på youtube och delat på en flaska vin. Myspys i alla fall. Saknar att ha Annicka nära så man bara kan ringa snabbt och ses lite impulsivt. Jaja, blir ju bara mer och mer så nu med åren, folk flyttar iväg åt olika håll. Men det gäller att försöka hålla kontakten med de man verkligen bryr sig om.
Pratade med min syster idag i telefon, ännu en person som försvunnit iväg och som jag saknar nåt vansinnigt. Och henne vet jag inte när jag får träffa nästa gång, hon har nämligen försvunnit iväg hela vägen till Sydafrika med sin pojkvän (som är sydafrikan). Fick idag veta att hennes nuvarande månadslön (som butiksbiträde i en mataffär) ligger på en tusenlapp i månaden. Känns helt sinnessjukt att hon tjänar så lite och nästan ännu mer hur de andra som hon jobbar med tjänar lika lite som har familjer att försörja. Mat och sånt är förvisso mycket billigare, men kläder och skor ligger tydligen på ungefär samma priser som i Sverige och sånt behövs ju ibland också och då går en halv månadslön, pangbom. Får en att inse hur bortskämd man är i Sverige.

Blond eller inte blond? Det är frågan...

Ska jag våga bleka det??..
Kommer väl dröja lite innan det kommer bli snyggt, kommer gå runt och ha lite spräckligt orangerött hår först troligtvis. Kanske inte så snyggt. Fast blond utväxt på svart hår är heller inte så snyggt. Om jag vågar göra det lover jag att senare ikväll lägga upp före och efter bilder.

meeep!

Seg

Trött efter jobbet och har gått och blivit förkyld helt hux flux. Kom bara pang härom dan. Tycker att jag jämt är förkyld!
Är ledig i 4 dagar nu i alla fall vilket är väldigt skönt. Har ganska mycket inplanerat dock, imorgon ska jag ringa dell och köra på trafikskolan och sen på kvällen kanske jag ska tröäffa Annicka. Skulle även behöva åke en sväng in till stan men det kanske får blir på fredag istället. På fredag ska jag kanske träffa Robin och på kvällen ska jag hem till Annicka på födelsedags middag, ska bli jättekul. På lördag åker jag till Stockholm för att fira min styvmormors 70 års dag. Blir stort släktkalas på junibacken (de har hyrt hela skiten :O) ska också bli kalaskul!!
Ska nån gång under dessa dagar, troligtvis imorgon, bleka håret också. Ska bli blond! Är naturligt blond men har varit svarthårig i över 4 år. Men jag är trött på att färga om håret hela tiden så nu ska det bli ljust igen, är bara detta jobbet med övergången. Kommer säkert ha förstört och oranget hår nu ett tag men det får man väl ta antar jag.
Nu ska jag spela Civilization 4!

Lina

Mammis och Pappis

Har haft en ledig förmiddag idag, börjar kl 16.30 så jag ska åka snart. Varit ute och övningskört med mamma lite, sen åkte vi till allum för att kolla på lite grejer, köpte mig en kofta eftersom jag glömt min i växjö och jag behöver en till helgen. Är trevligt att göra saker med mamma. Trivs väldigt bra med att umgås med mina föräldrar. Jag tycker om att göra små grejer med mina föräldrar, sådana där vardags saker typ åka och handla, se på tv eller film eller bara sitta och äta middag tillsammans. Jag och mamma brukar träna tillsammans, är jättekul. Vi gillar samma typ av pass och är i ungefär lika bra (dålig) form. Gillar också att shoppa med mamma, inte för att vi alltid har samma smak men hon ger alltid ärliga råd och vi är så ruskigt effektiva när vi shoppar tillsammans, vi hittar alltid vad vi ska ska ha och vi gör det snabbt. Men fräsmt är min mamma alltid mitt stöd i livet, är alltid henne jag vänder mig till när jag behöver råd i livets stora som små frågor. Hon kan alltid hjälpa mig på ett eller annat sätt.
Pappa har indroducerat mycket intressant i mitt liv. Han har alltid spelat häftig musik för mig och mina systrar, han läste Bilbo för mig och min storasyster när jag var typ 6 år och i ungefär samma ålder visade han Star Wars filmerna för mig för första gången. Min pappa ligger kanske kort sagt bakom mycket av min nördighet :P. Sen kan jag tacka min pappa (och min mamma också) för min allmänbildning. För jag vet ingen så allmänbildad person som pappa. Pappa kan haspla ur sig en massa information om nästan vad som helst. Lär mig alltid en massa av pappa, vad vi än gör. Är vi ute och åker bil eller är iväg och reser nån stans kan han nästan alltid berätta saker om saker man åker förbi, som gamla ruiner eller liknande. Eller när man ser på sport kan han också alltid berätta en massa, har lärt mig allt jag kan om sumobrottning, backhoppning och amerikansk fotboll av honom.
Skulle kunna skriva hur mycket som helst om min föräldrar, avgudar dom helt enkelt. Tycker hemskt mycket om att umgås med dom för de är båda mycket intelligent, snälla, givmilda, godhjärtade, roliga, lekfulla och världens bästa föräldrar!!

Kram från Lina


Chanii

Efterom jag inte har så mycket vettigt att skriva om idag heller och är för seg för att vara skriva nåt bra om livet i allmänhet blir det ett kort inlägg om mitt smeknamn. Det är förvisso ingen som kallar mig Chanii längre, var typ på mellanstadiet folk kallade mig det. Men jag använder det fortfarande som mitt internet namn. Var mycket upprörd över att min blogg inte fick heta chanii.blogg.se, fanns redan en sådan :(, vem sjutton mer i världen går under det konstiga smeknamnet? Jaja, fick det i alla fall av min allra bästa vän Elenor (elenorandersson.blogg.se) i typ 3:an eller nåt. Lite knasigt kanske att få Lina till Chanii, men är inte så knasigt, Lina-kina-kines-chanii. Den knäppa stavningen har jag ingen aning om, Ellen bestämde sig bara för att det skulle stavas så. Har fått höra såhär ganska långt senare att det finns nån animekaraktär som heter så, fast det kanske bara var med ett i.
Tycker i vilket fall som helst om mitt smeknamn som ingen kallar mig.
Blev inte mer intressant än så ikväll!

Tack och hej!
Lina

Jooobba

Kort och trist inlägg. Jobbat idag, som vanligt. Det rullade på tills den sista kvarten innan jag skulle gå då hela datasystemet fick ryck och alla handdatorer slutade funka. Ganska illa eftersom allt sköts med datorerna. Så vi kunde inte ta några beställningar eller eller skriva ut några noter. Blev lite förvirrat i typ 5-10 minuter, inget katastrofalt dock. Några fick vänta lite på att få beställa och så, men sånt händer ju. Var lite rörigt och kaosartat som eftereffekt, detta precis när jag skulle gå. Kände mig lite taskig på bussen sen som inte erbjöd mig att stanna en extra halvtimme eller nåt. Jaja, de löste nog ut det.

När jag kom hem spelade jag lite yatzy med pappa och Jonna, sen kollade jag på "I en annan del av Köping" med mamma och nu sitter jag här och bloggar. Borde egentligen skriva om något mer filosofiskt eller livanalyserande en dag som denna då jag inte har vettigt att skriva om (som om jag har det annars :S), men jag har inte riktigt ork till det idag.

Tjo!
Lina

Detta med att bryta ihop på jobbet...

Jag har två gånger brytit ihop på jobbet. En gång var på puben jag jobbade på i England, kan säga att jag är förvånad att det inte var fler gånger, grät typ för att jag var tvungen att gå dit. Detta var inte för att jobbet var jobbigt eller stressande utan för att de jag jobbade för var svin. De gjorde inget annat än klagade och de var duktiga på att tala om för mig att jag var dålig eller gjorde saker fel. Det blev dock bättre de sista veckorna då de hade ganska mycket nya som provjobbade och då insåg de ganska snabbt att jag inte var så kass (för det var jag inte, jag tyckte faktiskt jag var riktigt bra för att vara någon som aldrig jobbat i pub eller bar innan) som de innan så noga sagt till mig att jag var. De verkade faktiskt riktigt ledsna över att jag skulle sluta och jag fick en mycket fin referens. Men den gången jag bröt ihop gjorde jag det mycket snyggt. Ägarens ragata till fru (som förvisso var bättre än ägaren själv eftersom hon alltid såg till att man kom iväg i tid och hjälpte alltid till med allt som behövdes göras, gubbjäveln lyfte aldrig ett finger mer än han måste) hade som vanligt klagat på att jag gjort nåt fel, troligtvis var det nåt litet och fjantigt som vart jag ställt diskbacken eller hur jag skurit citronerna, och just denna dagen hade jag inte orken till att ta det. Jag kände hur det började klumpa sig i halsen och att tårarna var nära. Jag ursäktade mig till Dominic som jag stod i baren med och sa att jag skulle på toa. Jag gick ner och låste in mig på toa och grät i 2 minuter innan jag gick upp igen och låtsades som ingenting.

Idag bröt jag ihop på jobbet för andra gången, mycket mindre snyggt. Allt gick så bra idag annars när jag jobbade, jag kände att jag började få upp tempot och att jag hade koll på allt. Detta tills min handdator (vi har små handdatorer som vi tar våra beställningar på, så skickas det iväg en lapp till baren och en till köket) började bråka. Först slarvar den bort en hel familjs beställning, både drickor och mat. Detta upptäckte jag lätt eftersom deras drickor fattades och jag kunde ge en lapp till köket och en lapp till baren med vad de skulle ha. Men deras mat blev ju av detta något försenad vilket gjorde dem mycket irriterade. Sedan slarvade handdatorn bort en till beställning men denna gång bara maten vilket gjorde att jag inte upptäckte det förrän de redan väntat alldeles för länge på maten och var tvunga att gå. Jag bad om ursäkt och sa att vi skulle stryka deras nota, så de inte behövde betala för sina drickor heller. Detta var okej tills jag skulle fixa med notan, jag visste inte hur jag skulle göra för att få bort allt och så. Var ganska mycket att göra så 1:a värdinnan hann typ inte hjälpa mig heller. Sen när familjen skulle betala var hela deras nota helt borta. Det var här jag började få panik, de var sura och ville betala och tyckte att de skulle ha kompensation för allt deras väntande och jag visste inte överhuvudtaget vad jag skulle göra. Hittade heller inte 1:a värdinnan och fick ännu mer panik. Sen när jag tillslut fick pratat med henne så brast det bara och började typ gråta mitt inne i den fullsatta restaurangen. Inte så snyggt sammanbrott! Men Anna (1:a värdinnan) drog snabbt med mig in i köket där hon fixade allt i ett kick och allt löste sig (familjen var nog fortfarande grinig men jag sket i det tillslut, var ju ändå inte mitt fel och jag bad massa om ursäkt hur många gånger som helst). Blev bara så arg för att jag bröt ihop, är egentligen inte en person som gör det. Nu kommer ju alla tro att jag typ inte pallar nåt. Var ju liksom inte stressen eller att de var otrevliga som gjorde det, för jag har varit med om bra mycket värre situationer. Utan det som gjorde det var att jag inte visste vad jag skulle göra och paniken över att inte veta vad jag skulle göra under stress. Blev för mycket. Men det var bara de typ 10 minuterna som jag tyckte var jobbiga idag, annars gick dagen väldigt bra. Fick gå hem tidigare också, hoppas det var för att det var så mycket folk som jobbade och inte för att jag bröt ihop. Tänkte inte att det kunde vara därför när de frågade mig, slog mig när jag kom hem. Chefsvärdinnan och en annan 1:a värdinna höll på och fråga mig en massa om det hade varit väldigt jobbigt idag och så när jag skulle gå men jag försökte intyga dom om att jag bara tyckte den lilla stunden var jobbig och annars tyckte det var bra och att jag normalt sätt är väldigt stabil. Fast det verkade mer som om de var rädda för att jag skulle tycka det var hemskt att jobba där, vilket jag inte tycker och de verkar tycka om mig och tycka jag är ganska bra så det är nog ingen fara. Känns som jag mest svammlar nu, så jag ska sluta och gå och dricka te med mina föräldrar.

Tjo från lipsillen Lina

Myspys

Blev mycket lyckad alla hjärtans dag!
Alla restauranger verkade typ uppbokade för kvällen men det gjorde inte så mycket. Vi åkte in till stan och gick bara till en vid lunch istället. Hade en god och mysig lunch för att sedan ta en kort vända på stan. Sen åkte vi hem och tog det lite lugnt innan Gustav kom hit. Vi gjorde varma mackor och tittade på Guldkompassen, var mycket trevligt.
Så det blev en alldeles lagom alla hjärtans dag för min del, är inte så mycket för, för mycket romantiskt tjafs.
Hoppas andra också haft en trevlig dag!

Kram Lina

Min hemliga kupp!

Min hemliga kupp är nu genomförd.
Åkte till Niklas och överraskade honom såhär på alla hjärtans dag ;)
Bestämde mig typ för att göra det vid kl halv 2 i natt och jag var tvungen att åka med ett tåg 06.35 imorse för att det skulle gå ihop. Jag trodde nästan Niklas hade anat något eftersom jag frågat honom massa om hans planer idag, men tydligen hade han inte en susning.
Blev hemskt skoj! Om man bortser från att Niklas inte var hemma när jag kom fram. Jag stog som ett fån och ringde på dörren och tänkte att han bara inte vaknade av ringklockan. Ringde tillslut till hans mobil och då visade det sig att han sovit hos Gustav. Konversationen över telefon blev himla skoj i alla fall.

Jag: Hej, vad gör du?
Niklas: Vaknar
Jag: aha, okej, eeeh var är du?
Niklas: Hos Gustav, var här sent och kollade på film.
Jag: Jaha, okej, är det därför du inte öppnar dörren.
Tyst en lång stund i luren.
Niklas: Vaaaa? Är du här?

Kul,kul. Jag traskade i alla fall ner till gustav sen och satt där en stund innan vi gick hem.
Kändes skoj att jag faktiskt gjorde det, var så mycket som gick emot. Är lite oplanerat dock, vet inte alls vad vi ska göra idag. Vi hade tänkt försöka ringa till lite restauranger för att se om nåt ställe kan tänkas ha ett bord ledigt.
Blir väldigt kort nu också, åker hem igen imorgon eftersom jag jobbar på lördag. Men det får det vara värt :)

AllaHjärtansDag-kramar på alla!
Lina

Tröööööött

Blir ett kort inlägg ikväll eftersom jag är jättetrött. Har vart helt seg på jobbet hela dan och man blir ju inte piggare efter att ha jobbat i 10 timmar heller.
Datorn bråkade med när jag kom hem, sånt blir man ju också pigg av. Kort sammanfattning av mina datorproblem är:
Helt underbar (när den funkar) Dell inspiron 1720 som är blå och ska vara jättebra på de flesta sätt men är tyvärr inte alltid det. Nåt är jävligt kasst med batteriet så den kan nästan inte gå på batteri, vilket känns lite kasst. Sen har den varit allmänt kass på andra sätt också, blåskrämar, stannar, har svårt att göra två saker samtidigt, har haft lite problem med olika spel osv. Har spenderat mycket tid med dells tekniska support i telefon och har installerat om hela systemet på datorn 2 ggr. Känns inte som om en dator för 13000 kr som inte är ens 6 månader (har ju vart sånhär från första början dessutom) ska bete sig så. Trodde den hade blivit bättre efter senaste ominstallationen men nu började den igen. Funderar faktiskt på om batteriet ligger bakom mycket, eftersom sladden hade åkt ur när den brakade ihop idag. Får väl ringa dell så snart jag kan, om inte annat för att få batteriet utbytt, för detta funkar inte längre!! Funderar faktiskt på att ringa upp och skrika lite på dom för jag börjar bli riktigt trött, är ändå mycket pengar jag lagt på den här datorn och då är väl det minsta man kan begära att den funkar!

Känner mig trött, arg, känslomässig och uppgiven mot allt just nu.
Pallar inte sånt här när jag är trött och grinig, allt blir plötsligt jobbigt då.

Snörvel
/Lina

Dilemman, dilemman!

Tycker allt är val just nu och jag har varken tid eller ork till att välja.
Dilemma nr 1. Detta med jobb. Jag tjatar om det men det tar upp mycket av min hjärna.
Dilemma nr 2. Om jag ska genomföra min hemliga kupp. Svårt, svårt men jag kan inte be om råd eftersom jag inte vill avslöja vad det är ;P
Dilemma nr 3. Vad sjutton ska jag ge min pappa i 50 års present?
Han fyller inte år förräns i april men jag måste ju typ planera det nu eftersom jag vill ge honom nån upplevelse grej mer än nån sak (om det ska vara någon sak ska det vara nåt fint och speciellt, typ som en cykel fast han vill nog inte ha en cykel men det var bara ett exempel eftersom jag inte har en aning om vad jag skulle vilja ge honom). Men min pappa är ruggigt svår att hitta på nån upplevelse till. Han ska resa bort en massa nu till våren (barcelona med mamma, moseldalen i tyskland med sina kompisar och skidresa med familjen) så nån weekend resa blir nog lite överflödning nästan. Sen är han inte mycket för sådana där cheesy grejer som luftballongsfärd eller fallskärmshoppning som man annars kan ge nån som fyller 50. Kunde kanske ge honom en spa weekend men då blir det en resa på nåt sätt ändå, plus att det inte riktigt är hans grej. Funderade också på typ vinprovning, whiskyprovning eller ölprovning, men han ska ju prova vin med sina vänner i tyskland och senast de var iväg provade de öl och whisky i dublin. Så detta är svååååårt. Min sista idé är att betala så han och mamma kan gå ut och äta på nån fin restaurang, typ 28+ eller nåt. Låter det som en bra grej? Är det någon som har några andra förslag? Är idelöra för alla idéer!

Puss och Kram
Lina

Köpa eller inte?

Har spanat in den är söta väskan på tradera btw
Är inte så dyr. Borde jag köpa?

http://www.tradera.com/Super_lacker_kuvertvaska_i_svart_lack_NY_-auktion-57689297#pic

image15


Huahua

Framgick inte riktigt vad jag jobbar med i mitt förra inlägg. Jag jobbar som servitris på den danska resturangkedjan Jensens Böfhus och det andra jobbet är då ett säsongsarbete på Liseberg med främst typ glassförsäljning och liknande. Båda är okej jobb, stressiga ibland, jobbiga ibland men roliga ibland också. Väldigt svårt att välja eftersom jag trivs med båda och har jättegoa arbetskamrater på båda ställena.
Tror som sagt att jag kan behöva jobba lite mer på Jensens innan jag riktigt kan avgöra. Får se när Liseberg hör av sig nästa gång.

Planerar föresten en kupp! Kan inte avslöja vad det är ännu och jag vet om det går att genomföra heller men om så blir det skoj, skoj, skoj! Kommer återkomma till detta senare...

Nu ska jag gå och duscha innan jag ska gå och jobba. Stänger ikväll, lite segt men är skönare att jobba kvällar än lunch så det ska nog bli fint ändå.

Kram, kram!
Lina

Slit och släp

Kom hem från jobbet för typ en timme sedan. Fick en semla när jag kom hem vilket gjorde mig glad. Är väldigt trött och har väligt ont i min fot och i min handled. Fattar inte att min fot inte vill bli bra, var ändå 3 veckor sedan jag stukade den. Min handled för nog bara överansträngd, bär för mycket på den och spänner den troligtvis för mycket då. Ska skaffa mig en sån där boll som man klämmer på, ska vara bra har jag hört.

Har lite ångest kring hur jag ska göra till sommaren med jobb. Har liksom garanterat två väldigt bra jobb. Frågan är vilket jag vill jobba mest på? Kommer ju jobba typ 75-80 % på ett (eller mer) och lite på det andra.
Jensens är lite bättre betalt, plus snäppet bättre arbetstider och kortare resväg dit. Liseberg är lite mindre krävande, både fysiskt och psykiskt, dessutom kan jag ju det jobbet ganska bra och främst så kommer ju många av mina vänner jobba där i år igen. Har lutat mer åt Jensens men jag börjar tveka mer och mer, just nu står det ungefär lika. Har väl kanske ytterligare en månad att fundera på det och då har jag ju jobbat på Jensens lite längre och kan kanske avgöra om jag tror jag står ut att jobba där i nästan ett år framöver.

tack för idag!
Skrivs imorgon ;)

Lina

God grötblandning!

Jag var påväg till jobbet en timme för tidigt idag. Var helt inställd på att åka vid 10 för att hinna till halv 12. Sådär logisk som man är när man nyss vaknat. Jag var helt klar för att gå vid halv 10, skulle bara äta frukost och skrek åt mixern för att den inte ville samarbeta. Mamma lyckas om  vanligt få saker att funka och sen frågar mig om jag skulle åka in extra tidigt. Jag ser lite frågande på henne och svarar nej och inser då när jag tittar på klockan att jag inte behöver åka förrän om en timme. Ganska skönt för att då kunde jag ju sätta mig här och blogga lite ;) men lite jobbbigt eftersom det innebär att jag kunde ha sovit i en timme till :(. Men det gav mig om inte annat lite tid till att äta en vettig frukost. Så jag blandade ihop en god grötblandning (fick blanda ny eftersom jag haft ut hela den förra burken på golvet). Blir jättegod gröt! Den enda gröt jag kan äta utan nåt att söta den med (blir nog godare med lite socker på men försöker ju vara nyttig här).
Såhär gör man:
5 dl havregryn
5 dl fiberhavregryn
5 dl rågflingor
1 dl krossat linfrö
1 dl psylliumfrön/loppfrö
1 dl kanel
1 msk kardemumma
Blanda ihop allt i en bunke med lock.
Sen när du vill göra dig lite gröt tar man bara en dl från blandningen och kokar ihop med ca 2 dl vatten. Lätt, gott och nyttigt :)

Oj, vad bullmammig jag känner mig nu ^^
Nu ska jag borsta tänderna och titta lite på simpsons innan jag faktiskt ska gå.

Puss och Kram
Lina


Hemma

Har nu kommit hem efter denna mycket trevliga helg. Saknar Niklas redan! Jobbigt med långdistansförhållande men vi har ju haft det så hela tiden så vi är ganska vana. Är dessutom helt okej när man åtminstone är i samma land (och inte var sin ende av landet heller, Växjö är inte så långt borta. Måste tänka positivt ;)), var ju väldigt jobbigt när Niklas bodde ett par månader på Irland och nu när jag bodde i England. Men jag tror också man måste ha ett visst sorts förhållande för att palla långdistans. Jag tror förvisso att om man bara tycker om varandra tillräckligt mycket och inte ger upp från första början så kan alla ha ett långdistans förhållande men det jag menade med att det är vissa grejer som måste funka i ett förhållande för att det ska funka på långt avstånd.
1. Man kan inte vara svartsjuk. Svartsjuka och långdistans funkar inte!
2. Man måste kunna låta sitt förhållande bli ett normalt förhållande även om man inte spenderar lika mycket tid med varandra. Att det liksom ska vara som om man ses ofta när man ses, även om man inte gör det. Att man får någon slags vardag tillsammans även om man inte har det. Tror man tröttnar på varandra lätt annars.
3. Man måste låta sig sakna den andra men inte låta det störa ens liv.
Vet ju inte hur andras förhållanden är men jag tror nog ändå att dessa tre saker är de viktigaste för att ha ett bra långdistansförhållande, om man bortser från att tycka om varandra väldigt mycket. För, för mig finns det ingen annan än Niklas och därför struntar jag i att han är långt borta, vill va med honom ändå.

Blev en mycket lugn sista dag i Växjö. Kollade på simpsons (har fyllt min hårddisk med 18 säsonger av simpsons och alla avsnitt av sailor moon, har en del att titta på kort sagt :D) och åt massa godis och chips vi hade kvar.
Blev dock inte att jag köpte nån av grejerna jag spanat in på tradera, har helt enkelt inte pengar till det. Får se om jag köper stövlarna jag tittat ut, beror ju främst på om jag kan hitta dom i Göteborg eftersom det var på rean i växjö jag såg dom.
Tog i alla fall en bild på linnet jag fyndade

image14

Är lite för stort och lite för genomskinligt men för 29 kr, klagar jag inte.
Vad tycks?

Puss och Kram
Lina


Fortsatt vistelse i Växjö


Dagen startade ganska lugnt. Började min min morgondrink som jag dricker varje morgon. Smaskigt och nyttigt värre. Recept här:

1 Banan
Mjölk eller havremjölk (jag har insett att det blir bättre med havremjöl faktiskt, mindre skummit och nyttigare)
1 tsk Linfröolja (rikt på omega-3, bra för oss som hatar fisk)
Hallon, blåbär eller jordgubbar (eller allihop, frukt och bär efter smak kanske man kan säga)

Resten av frukosten var inte så nyttig, chips, cola och ben&jerrys (chocolate fudge brownie, mums!). 
Sen drog jag och Niklas ner till centrum för att köpa en ram till en jättefräck affisch han köpt. Affischen föreställer 1000 självporträtt som konstnären Andrew Jones målat av sig själv, ett om dan i typ 3 år. För folk som är intresserade är addressen till hans hemsida http://www.androidjones.com/.
Själv fyndade jag ett linne och ett hårspänne på Gina Tricot. Linnet kostade 29 kr och hårspännet 15 kr, klara fynd anser jag. Kan kanske ta kort på dom och lägga upp imorgon.

Sen på kvällen lagade vi lite god mat. Älgstek med klyftpotatis och whiskysås. Blev väldigt gott.
Sofia kom hit också och höll oss sällskap. Vi pratatde en massa, drack lite och spelade kort. Mycket trevligt!

Imorgon ska jag åka hem vilket känns väldigt trist men jag jobbar på måndag så jag har inte mycket till val. Får väl se när vi hinner ses nästa gång.
Imorgon tar även två auktioner på tradera som jag är sugen på slut, vet dock inte om jag ska bjuda nån av dom.
Den ena är denna friis & company kuvertväska
http://www.tradera.com/BRUN_KUVERTVASKA_FRAN_FRIIS_COMPANY_-auktion-56963013

image12

Den andra är detta friis & company bälte (är lite inne på friis & company :P)
http://www.tradera.com/Fynda_Akta_Friis_Company_balte_Fraktfritt_-auktion-57512805#pic

image13

Båda är fina och båda kommer nog komma i upp ca 200 kr. Vet inte om jag ska ha nån av dom eller vilken jag vill mest ha om jag bara ska ha en av dom.
Har hittat ett par jätteläckra bruna stövlar på dinsko också. De kostade 200 kr vilket ju är klart prisvärt. Vet inte om jag egentligen är nån som skulle ha ett par bruna stövlar. Dessutom är de högklackade vilket innebär att jag nog bara skulle ha dom när jag går ut. Men de var så fina och de skulle vara sååå snygga tillsammans med den kuvertväskan. Blivit sån shopoholic sen jag fick jobb, men jag har inte alls råd med det egentligen. Har ju för det första inte fått någon lön än, för det andra blir inte min första lön så stor och för det tredje så ska de pengar jag tjänar sparas till min resa eller gå till mitt körkort.
Så jag kan helt enkelt kanske inte köpa allt det jag vill köpa, vilken eller vilka grejer borde jag satsa på?

Kramar från växjö!
Lina

Växjö

Är i växjö nu. Trevligt värre. Tågresan gick bra, satt och kollade på L-word hela vägen, går rätt fort då. L-word är förövrigt en riktigt bra serie som jag absolut rekommenderar. Började med att min storasyster Malin och min pappa tittade på säsong 1 när den gick på tv, sen hakade jag på, på säsong 2 och mamma en bit in i säsong 2. Slutade helt enkelt med att nästa hela familjen följde den ;). Sen visade de aldrig säsong 4 så den fick jag dra ner och kollar på nu.

Jag och Niklas gick och käkade lite thaimat när jag kom fram. Var ganska okej men det var nån sån där buffé och jag brukar normalt sätt inte tycka att maten på sådana är mer än okej. Brukar oftast ha lite ont i magen efter att ha ätit på sådana eller på lite skabbiga kinaställen och så. Men riktigt god thaimat på en bra restaurang är ju asgott! Ska blir kul att testa lite autentisk thaimat om jag kommer iväg till thailand när jag ska på min asien-resa (om jag nu ens kommer iväg på den).

Ointressent snack om thaimat och vilka tv-program min familj tittar på indikerar väl att jag inte har så mycket vettigt att skriva om idag men ja, rekommenderar folk att titta på L-word och äta på bra thairestauranger helt enkelt.

Trevlig kväll på alla!
Lina

Rysk Roulette

image11

Har precis kommit hem efter att ha varit på teater med mormor, Pisse och Moa. Vi såg genrepet av stadsteaterns Rysk Roulette. Handlade om en kille i 20-talets Ryssland som ville ta livet av sig och alla ville utnyttja honom så han gjorde det just för deras anledning. Var välspelad och ganska underhållande men inget storslaget. Rekommenderar dock den till folk som vill se trevlig underhållning och bra teater men inte för djupt och avancerat, nåt lätt sett helt enkelt.

Imorgon ska jag åka till Niklas i Växjö! Jippi! ska bli skönt att komma iväg, även om det bara är tills på söndag. Ska bli mysigt att få umgås lite med pojkvännen. Fick häromdan lite trist veta att han inte ska följa med mig när jag ska upp till Stockholm om 2 veckor. Ska upp på min styvmormors 70 års fest. De har hyrt Junibacken och ska festen där. Ska bli jättekul att få träffa alla släktingar som jag inte träffat på länge. Såg dessutom fram emot att ha med mig Niklas men han har oturligt nog både en hemtenta och en vanlig tenta den helgen. Jaja, ska bli kul att träffa honom i helgen i alla fall.

Nu ska jag titta på Californication (verkar som jag inte gör nåt annat än kollar på film och tv :P). Skitkul serie för er som inte sett den.

Kram på alla!
Lina


Bild från: http://www.stadsteatern.goteborg.se/

New Look

Efter att jag skrivigt inlägget igår satte mig och tittade på ett avsnitt av L-word, vilket var trevligt eftersom det var länge sedan jag såg serien sist (sedan de slutat visa den i Sverige). Sen gick jag ner för att titta på modemagasinet Velvet, det handlade om midjan och korsetter. Var mycket intressant och jag blev mycket förtjust i 50-tals klänningarna de visade. På 50-talet hade nämligen korsetten en comeback efter att kriget gjort att modet hade haft ett uppehåll. Man ville få tillbaka det kvinnliga med de typiska formerna som varit ur mode i ett par decennier. Gillar inte riktigt vad korsetten stod för på den tiden men det är grymt snyggt i alla fall! Denna bild är från Diors New Look från 50-talet

image8

Tycker midjan med den kavajen och handskarna är jätteläckert.
Kände mig lite inspirerad så jag ramlade in på en sida som heter http://www.memphisvintage.com/. Där sålde de massa häftiga 50-tals klänningar. Dock tror jag inte att sidan är så aktiv längre eftersom alla kläder de hade uppe verkade sålda. Lite synd eftersom det hade vart kul att veta hur mycket man skulle få betala för en sådan klänning. Var dock bara en av alla klänningarna som jag faktiskt hade kunnat tänka mig att ha på mig, det var faktiskt en Diors New Look klänning:

image9

Visst är den bedårande!
Men hade man haft stilen, kroppen och ett tillfälle för att använda den så var vissa av de andra klänningarna fantastiska också. Som denna t.ex.

image10 


Nu ska jag gå och duscha!
Come again!
/Lina


Ont i foten!

Kom precis hem från jobbet. Skulle egentligen jobbat till 9, men det var inget att göra så de frågade om jag ville gå hem. Ville först inte det eftersom jag gick hem tidigare i måndags också och jag tyckte jag behövde timmarna. Men jag insåg ganska snart att det kanske inte var så dumt att gå hem i alla fall för det var verkligen helt dött och jag skulle inte ha nåt att göra, dessutom var jag trött hade ju varit på jobbet sen 8 eftersom vi hade personalmöte imorse och sen hade jag grymt ont i foten också. Lyckades mycket graciöst stuka den när ja var ute och svirade en kväll för två veckor sedan, två dagar innan jag fick det här jobbet. Har ju jobbat rätt mycket sedan dess vilket har gått bra med foten, fram tills igår då den började strejka och nu har jag skitont! Men nu är jag ledig 4 dagar framöver så den får vila lite, så hoppas jag på att det inte är någon läskig infektion eller nåt sådant.

Nu ska jag glo på nån film eller nåt som läkeprocess.

Tack och hej!
handikappsstympadesyndommig lina


Japanorama

Har precis kollat klart på "dokumentärserien" japanorama som bbc gjorde för ett par år sedan. Var skoj, de teman de hade på avsnitten var sci-fiction, ungdom, sex, yakuzan, samurajer och skräck. Sen gick de ganska vilt över till andra grejer i alla avsnitten. Gillade serien och de lite skoj teman de hade, sen kan det ju ha att göra med att jag varit lite japanofil i många år (långt innan det blev en trend ska sägas, innan Gwen Stefani sjöng om harajuku och innan hollywood gjorde remakes på japanska filmer och innan varenda liten alternativ 14 åring lyssnade på Dir en Grey var jag intresserad av japansk populärkultur av alla dess slag). Ett stort plus för serien var dessutom att Junko Mizuno hade gjort illustrationerna. Hon gör så underbart charmiga bilder, hade hemskt gärna velat ha någon av hennes mangaböcker, får nästan ge mig ut på jakt på e-bay och tradera för att de om jag kan hitta nån av dom.
Jag hade dock lite svårt för programledaren, han var så vansinnigt engelsk. Han var sådär torrt klämkäck som bara engelsmän kan vara. All engelsk media är sådär, nästan i alla fall, ta dagstidningarna t.ex., nu läste jag främst gratis tidningar som metro, london lite och thelondonpaper så det är mest de tidningarna det gäller, men i vilket fall så har de nästan alltid ordvitsar som titlar till alla artiklar. Jag menar seriöst, de kunde vara en artikel om nån som blivit knivhuggen och kämpade för sitt liv på sjukhuset och titeln kunde vara "Life on a knifes edge" eller nåt sånt. Nu är ju inte jag någon engelsk journalist så jag kom inte på nåt bättre än det men jag tror ni förstår poängen. Dessutom så skriver de alltid ut alla namn, för och erfternamn och vart personen är ifrån. Det gäller alla offer som förövare.

Nu ska jag ringa min trafikskola så jag kan skaffa mig lite körlektioner. Måste verkligen ta tag i mig själv när det kommer till körkortet, måste ta det så snart som möjligt eftersom mitt teoriprov går ut i maj. Men tyvärr är ju mitt självförtroende i botten när det kommer till att köra bil efter min misslyckade uppkörning innan jag flyttade till London. Men förhoppningsvis kan jag ta mig själv samman och fixa det så snabbt som möjligt nu!

Avslutningsvis blir det några av de bilder av Junko Mizuno som de använde i japanorama.

/Lina

445336-1


image6


image7

Här ska det bloggas

Sverige har fått blogg-feber och jag tyckte att var dags för mig att testa. Läste så sent som i morse en artikel om bloggar, kom inte så långt i den innan jag var tvungen att rusa till jobbet men kände ändå att det kanske var dags att ge det ett försök. Vet inte om jag kommer skriva någon bra eller intressant blogg, jag vet inte ens vad min blogg ska handla om (mer än om mitt liv och livet i generellt, vilket lite är poängen med en blogg). Jag är förvisso intresserad av en massa saker så en salig blandning ska jag nog kunna smälla ihop.

Några saker som jag planerar att denna blogg ska handla om:
 
Om detta att bli vuxen. Rent åldersmässigt är jag nog vuxen (fast man räknas väl som ungdom tills man är 26 har jag för mig). Men att vara vuxen är enligt mig snarare ett sinnestillstånd (om det nu är ett ord :S) och en situation i livet än en ålder. Sen tror jag att man kan vara vuxen i vissa situationer och andra inte. Ett ämne värt att skriva om i vilket fall.

Mode. Kan inte så mycket om mode egentligen, men jag är klart intresserad. Älskar kläder, skor och allt man kan sätta ihop det med. Jag tror aldrig att jag skulle kunna göra en modeblogg, främst av den anledningen att jag inte har öga för vad som kommer, men jag är idelöra vad andra har att säga om det, även om jag inte är någon som direkt följer några trender. Men förhoppningsvis kanske det i alla fall blir lite om vad jag tycker om mode, trender och om kläder jag gillar. Sen om detta är något som andra tycker är intressant vet jag inte.

Resor. Är inte på resande fot just nu men kom hem från en 3 månaders vistelse i London för ca 1 månad sedan. Jobbar just nu för att få ihop pengar för att ta mig ut igen. Nästa gång blir det förhoppningsvis Asien (och förhoppningsvis med Annicka). Älskar att resa och kommer försöka skriva om långa och korta roser jag gör och har gjort.

Mat. Gillar mat. Gillar att äta mat och jag gillar att laga mat. Förvänta er ingen bullmammablogg men nåt om mat kanske det blir ibland.

Att arbeta och gå i skolan. Jobbar just nu, men gick i skolan för mindre än ett år sedan. Får väl se när jag söker tillbaka mig till skolbänken. Men det finns i alla fall mycket att skriva om jobb och skola eftersom det tar upp så mycket av ens liv. Jag inser allt för ofta hur mycket jag pratar om ointressant blaja kring det jobb jag har eller den kurs jag går. Så det blir troligtvis en del jobb- och skolsnack i denna blogg.

Kärlek och förhållanden. Jag kan både mycket och lite på denna front. Har varit i samma förhållande i över 3 år och borde väl ha lite koll på hur det är att vara i ett förhållande tycker man, men alla förhållanden är ju olika. Men jag har nog lite kloka ord att komma med. Jag är dock ingen romantiker eller en sådan person som filosoferar om kärlek men jag har kanske lite att säga om det ändå, det har väl alla, speciellt om man är kär. Har många års erfarenhet som hobbypsykolog till hopplösa romantiker om inte annat.

Sex. Är väl ett ämne som intresserar de flesta på ett eller annat sätt. Tror inte detta kommer bli något huvudämne men något om det kommer det säkert bli.

Film och TV. Tittar mycket på film, tv och tv-serier. Finns alltid mycket att skriva här. Bra serier, bra filmer, dåliga serier och dåliga filmer ;)

Resten får komma med tiden, om jag nu tycker att detta med att blogga är något för mig vill säga. Men håller jag ut och folk visar något så när intresse för min blogg kommer jag skriva om allt mellan himmel och jord helt enkelt och jag lovar att fundera, filosofera och analysera så att jag kanske ibland (förhoppningsvis oftare) kan hosta upp något intressant.

/Lina numera bloggare


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0