London!

Imorgon åker jag till London...



... det ska bli mycket nice!

Sjuk+Jobb+Partyparty = bakfyllan alban

Drog mig tillbaka till jobbet igår. Kändes okej men jag kände att jag var ganska trött i kroppen från att ha varit sjuk så det var lite tungt att jobba mitt mysiga 11 timmars pass. Men det hindrade mig inte från att få för mig att jag ändå skulle gå ut. Hamnde på Gossip med diverse kollegor och släpade även dit min syster. Hade väldigt kul men drack på tok för mycket och mådde mindre bra idag när jag skulle tillbaka till jobbet vid kl 11. Hua!

Slutade som tur var vid kl 18 och nu på kvällen har jag träffat Robin och Johanna och fikat, vilket var mycket trevligt!


Bild på mig och Malin från sidan hanky.se. Blir alltid så full i skratt när jag hittar mig själv på vimmelbilder. Ser alltid så knasig ut. Tycker speciellt den röda förkylningsnäsan är en fin touch ;P

Nu ska jag sova eftersom jag ska ta mig upp och jobba imorgon också (12-stängning, mumma! :( )

Sjukiga mellandagar

Hade en hemskt trevlig jul men har varit väldigt förkyld och igår hade jag feber och grejer. Jobbigt värre så jag har inte jobbat som jag egentligen skulle idag och igår. Men lite tur i oturen ska man ha för jag fick i alla fall umgås med min morfar och Ruffa som varit  här idag och firat lilljulafton.

Lite bilder hur min jul såg ut


Julfina syskon och djur traditionsenligt framför granen.


Mycket paket under granen hos mormor


Dragkamp






Tomten kom till alla dom snälla barnen



Fin jul var det allt!
Nu ska jag prata med Jens en stund och sen sova

nattnatt

God Jul!


Mums i magen!

Idag har vi haft lyxtjejkväll. Var mumsigt värre. Jag, Malin, mamma, mormor och min moster Emma gick ut och åt på Kock och Vin, en av Göteborgs stjärnkrogar (stjärna i Michelinguiden). Vi åt massa god men konstig mat och drack massa gott vin. Kostade säkert en förmögenhet men jag har världens gulligaste moster som bjöd på hela kalaset :O.
Det lustiga med sådana tjusiga ställen är att de får saker som inte alls låter gott att smaka fantastiskt, som förrätten jag åt, kalvbräss med apelsinkokta morötter, dillstuvat bröd och mjölkskinn. Jag menar what?! mjölkskinn? Men oj vad smaskens det var!

Nu ska jag sova och imorgon ska jag troligtvis ha en helvetes dag på jobbet. Men sen ska jag träffa Johanna så då blir nog allt bra igen.

Gnatt!

Finfint!

Har varit en mycket bra helg. I fredags jobbade jag förvisso men på kvällen kom Niklas och det blev en supermysig kväll. Jag och Niklas bytte lite julklappar och jag blev jätteglad för min, han hade nämligen köpt den fina klänningen jag ville ha så den är nu påväg hem till mig :D. Hoppas bara den passar!
Ellen kom över i fredags en stund i fredags också och vi gav också varandra julklappar. Av henne fick jag ett par superfina vantar som jag redan är jättekär i och lite annat som en fin låda, ett halsband och en liten flaska bubbel, hon är allt bra snäll min bästis ;).
Sen spelade vi ett frågespel som Malin fått i present på sitt jobb, hon brukar inte gilla frågespel men hon gillade detta för hon vann. Jag gillar alltid frågespel, men detta var ett väldigt bra för det hade en så bra nivå på frågorna, kluriga men inte hopplösa.

Igår blev det, det sista panikshoppandet. Jag och Malin släpade med stackars Niklas runt i julruschen, men vi var faktiskt ganska effektiva. Så nu är jag nästan helt klar med allt julklapperi, har bara två rimm kvar att skriva men struntar eventuellt i att skriva dem.

Idag har vi varit på Liseberg med mina små söting kusiner som kommit hit från England för att fira jul. De är så söta och jag har saknat dom. Var lite kasst väder men det gjorde inget ändå för vi köpte fudge och spelade Star Wars Podracers arkadspelet. Mycket trevligt.
Idag fick vi systrar även en tidig julklapp, en mycket fin liten apparat. Ett Xbox 360 närmare bestämt. Vårat Playstation 2 har nämligen fungerat lite dåligt så man kunde byta in det, lite spel och en summa pengar mot ett 360 istället. Så hela eftermiddagen och kvällen har nästan spenderats med spelade. Skojskojskoj. Dock vill vi ändå ha ett Playstation, lite speltokiga som vi är, men de säljs ganska billigt så vi ska nog köpa ett nytt sådant också ;).
Känns som en trasig spelkonsol + 5 spel som vi aldrig spelat + ca 2000 kr känns som en bra deal mot två helt nya konsoler. Gillade spelen vi fick med också (KungFu Panda och Indiana Jones, sen köpte Niklas ett spel till som hette Piñata Party Animals tror jag, kul var det i alla fall).
Nu ska jag nog sova, har legat och kollat på film med Niklas fram tills nu. Vi såg Virgin Suicides. Jag gillade den mycket, Sofia Coppola kan det där med att göra filmer som borde vara tråkiga men inte är det.
Imorgon jobb och tjejmiddag på Kock och Vin!

Nattinatt!

(ibland skriver jag nog världen tråkigaste blogg ;P)

Saffransmätt

Idag har jag jobbat. De var inte så kul, men det gick an. Slutade kl 17 vilket var nice. Åkte med Jon och hjälpte honom handla julmat. Sen åkte vi hem till honom där Filippa väntade i trappuppgången.
Tillsammans bakade vi en saffranskaka och Jon gjorde saffranspannacotta. Det var mycket smaskigt så vi tryckte i oss en jävla massa och sköljde ner det med 10 liter julmust och glögg. Så nu sprutar det saffran ur mina öron.
Vi kollade på Superhero movie, den var ganska kass men jag hade inte förväntat mig nåt annat.

Läste ut min bok på vägen hem. Vad ska jag nu läsa?
Är lite inne på att läsa nån av alla klassiker som jag planerat att läsa en längre tid, typ spelaren eller hemsöborna.
Får se vad jag känner för att börja på imorgon.

Nu ska jag sova så att jag kanske kan komma upp i tid imorgon.

Godnatt

Hmm?

Har tidigare nämnt en väldigt fin klänning som jag vill ha till nyår. Har fortfarande inte bestämt mig för om jag kanske skulle ta och beställa den från topshops hemsida eller inte men jag måste nästan bestämma mig nu om jag vill ha den i tid. Men nu när jag kollade på topshops hemsida fanns den inte längre i svart, dock fanns den med nedsatt pris i blått och i brunt, det kanske också hade kunnat vara fint?

Vad tycker folks?

Här i blått och i brunt (eller ja den ser brun ut, men det står plum så den är nog lite lilabrun typ)

Såg även denna sötsaken i guld
Men den är nog för flashig för mig.

Ska nog kolla lite mer i stan nu idag när jag ska gå runt en sväng med Dennis.
Om jag inte hittar nåt så kanske det får bli den lilabruna, om jag anser mig ha råd med det...

Tomten sket, ut kom ett paket.

Igår och idag har det julpysslats en massa. Igår bakade jag och mina systrar pepparkakor. Jag och Malin brände "bara" tre plåtar eftersom vi är så duktiga.
Men vi knåpade faktiskt ihop ett hus, eller ja, eftersom vi är lite nybörjare så gjorde vi en hundkoja, för att slippa göra dörr, fönster och skorsten. Vi är inte så skillade som mamma som gjort väldigt tjusiga pepparkakshus genom åren, en kyrka, en borg, ett höghus, en hydda, en julkrubba, ett rum i genomskärning och en del annat skoj.
Men våran hundkoja blev faktiskt ovanligt fin med tanke på att det var vi som gjorde den och de enda delarna som vi brände var taket vilket vi säger var med mening, känns ju mer realistiskt med ett svart tak ;P.


Pepparkaks versionen av Sandy med sin hunkoja




Raffsan fick också vara med


Vi gjorde även fina pepparkakshjärtan att hänga i köksfönstret





Blev fint :)


Jag gjorde en hjärta som jag gav till min lillasyster också...

...men jag tyckte nog det var skojigare än vad hon gjorde.
Jag är inte alls barnslig ;)


Blev massa rimmade på alla mina och Malins paket igår på kvällen. Vi rimmar på nästan alla paket i vår släkt. Är skoj tycker jag. Ska helst vara långa rim som innehåller många avancerade ord och galna nödrim (som fortfarande ska funka). Min släkts julklappsutdelning är fan inte att leka med. Vi är typ mellan 12-15 personer och det blir vansinningt mycket paket eftersom det är flera små barn och alla köper presenter till alla och sen då rimmen.
Våran julklappsutdelning tar en liten stund den ;).
Längtar till julafton! Är så mysigt att umgås med min familj och släkt.

Nu ska jag nog gå och lägga mig.

Nattnatt!

När jag var liten...

När jag var liten, jag kommer faktiskt inte ihåg hur gammal jag var men säg kanske mellan 6-11 år, så hade jag en period som sträckte sig över två födelsedagar då jag tyckte det var pinsamt när man sjöng "Ja må han leva" för mig så jag bestämde mig för att min familj och släkt skulle sjunga nåt annat istället. Ett år fick de sjunga Gubben Noak och det andra året (eller om det var det första, jag kommer inte ihåg) fick de bara gå in och sjunga Ja, Hurra!, inget mer.

Jag var ett ganska konstigt barn ibland...

Tillbaka till verkligheten

Nu är jag hemma från min mycket trevliga vistelse i Karlshamn. Har extremslappat, spelat ruskigt mycket Civ4, ätit vansinnigt mycket skräpmat (jag går crazy på adjektiven här känner jag :P), sett den väldigt bra filmen The Painted Veil med mysiga Edward Norton (han är nog nästan min favvis skådis tror jag) och umgåtts med min fina pojkvän.
Trevligt, trevligt helt enkelt!

Större delen av min tågresa hem spenderade jag med att läsa min bok, den tidigare nämnda Att älska som en porrstjärna av Jenna Jameson. Fortfarande en mycket läsvärd bok men det får mig mycket sugen på att se på porr. För hon skriver massa om filmer hon varit med i och hennes upplevelser av personer hon träffar vid inspelningar och olika personer i branchen. Man blir ju så nyfiken på att se de grejerna och personerna hon beskriver, måste nästan ladda ner några stycken. Kommer troligtvis snabbspola igenom det mesta, tycker porr är ganska trist förutom pratet. Jag är nog det enda i världen som gillar dialogerna och sånt i porr. När jag bodde i London t.ex. så var det en kväll jag inte kunde somna så jag bestämde mig för att kolla på film och rotade fram en porrfilm i vår jättehög med film och tänkte att det kan ju vara underhållande (eller sövande, vilket funkade lika bra). Filmen var ganska trist om man bortser från när de satt och intervjuade tjejerna innan, det var riktigt kul :P. Ett annat exempel är när jag hade en period då jag läste en massa bögporrsmisk-noveller på nätet, inte för att de var de minsta upphetsande utan för att de hade en så kul och gullig story. De handlade om två par som var jättegulliga. Jag är nog allt lite knasig ibland tror jag.

Men nu ska jag nog kolla lite på piratviken om det finns nåt skojigt med Jenna där :P

Nattnatt

Ingenångest.nu

Inga sådana ångestladdade inlägg skriva på fyllan i min blogg, nej usch!

Nu är jag i Karlshamn efter mycket om och men.
Två taxiresor är mer än jag brukar åka på ett år, åkte två gånger inom typ 8 timmar nu inatt och på morgonen. Är nog en konspiration mellan västtrafik och taxibologet.

Jaja, idag ska jag bara ha en bakisdag i Niklas säng med cocacola och nachos.

Dagen

Idag har jag varit ledig! Yey!
Maria tog mitt pass idag för att jag skulle på teater på kvällen, men det gjorde ju att jag hade dagen ledig också. Det var nice för då hakade jag och Jon på Robin och Gabriella och åkte till Ullared, sweet!

Var ju där ganska nyss och handlade för en massa pengar så jag köpte inte så mycket nu, några av de sista julklapparna och lite tvål och sådana praktiska grejer. Efteråt åkte vi till Falkenberg och åt lunch, vilket var mys.

Teatern sen på kvällen var en trivsam pjäs, Förnuft och Känsla på stadsteatern (genrepet som vanligt ;)). Den var trevlig men inte så givande. Den var välspelad och underhållande vilket gjorde det till en trevlig kväll (tyckte i alla fall jag, men Pisse var ju negativ som vanligt, dock tror jag att mormor höll med mig).


bild från: http://www.stadsteatern.goteborg.se/

Nu ska jag sova. Upp och jobba imorgon!

Kumagoro Beam

Ledig, ledig, ledig, wei!!
Såå skönt att vara ledig. Dock bara igår och idag men ändå ;)
Igår städade jag och packade upp väskan och sånt som jag inte hunnit göra sen jag kom hem.
Sen kollade jag på alla avsnitt (förutom de 3 första som jag såg häromveckan) + OVAn av Gravitation. Helt underbar anime serie. Var helt lyrisk och löjligt lycklig efteråt. Den serien har inverkan på mig! Är typ tredje gången jag ser kollar på hela serien, har sett enstaka avsnitt fler gånger. Ååååh! Lyckan sitter i, weiiiii!!








Åå, är typ kär i Yuki Eiri även fast han är en jävligt dryg tecknad bögjapan med ring i örat ;P


Sen på kvällen igår åkte jag hem till Jon. Var mysigt. Vi svullade jordnötsringar och spelade Wii music och Mariokart.

Idag har jag shoppat i stan med mamma. Köpte några julklappar till. Är nästan klar nu, ska köpa 2-3 saker till bara ;P.

Nu ska jag sitta och oja mig över Yuki Eiri en liten stund och sen köpa tågbiljetter :)

Hejsvej!

Here we go!

Nu ska det fan bli ordning på grejerna så här kommer semsterbilderna :)


Jag ligger och ser dum ut i den väldigt kalla poolen


Turist javisst!



I väntan på att åka till stranden


Den fina stranden Las Dunas


Hamnen i Corralejo


Jag dricker Sangria på min och mammas tapas kväll


Mamma


Det bästa med all-inclusive var nästan att man kunde ta en massa frukt vid frukosten och lunchen och ta med till poolen


Slappar vid poolen


Poolområdet sett från vår balkong

'
Jag på båten över till Lanzarote


En sovande kisse på Lanzarote


Lunch på Lanzarote


Utsikten från restaurangen


Såhär snygg är jag i våtdräkt


Såhär snygg är mamma i våtdräkt


Jag och mamma snorklar


Jag glad i båten efter snorklingen


Våra snorklingsguider


Hotellet


Isla de Lobos

Och sen orkar jag inte ladda upp fler bilder. Har massor men jag tror inte det är så jättespännande för nån annan än mig själv att se egentligen.
Var en toppensemester i alla fall!

Nu ska jag spela lite Riding Club Championship och sen ska jag sova.

Natta!

RSS 2.0