Kvällens favorit

Hade en väldigt trevlig kväll hos Jon med mycket Wii spelande. Har aldrig spelat Wii innan så det var riktigt skoj.
Blir inget allvarligt inlägg ikväll, är för trött och ska upp tidigt och ha körlektion imorgon innan jobbet.
Kvällen avslutas istället med min senaste favorit från forever21.

Bedårande cocktailklänning! Vill ha!

image108


Nattnatt!

Lina

Vad kass jag har blivit!

Har seriöst blivit dålig på att skriva i min blogg. Skriver ju typ bara var tredje dag och då är det bara korta uppdateringar om vad som händer i mitt liv. Blir ett sådant inlägg nu med men jag lovar att innan veckan är slut ska jag skriva ett bra och analyserande inlägg om något vettigt. Kanske blir redan ikväll för jag såg något idag som jag behöver gnälla ur mig om.
Men nu blir det som sagt en liten livsuppdatering. I söndags jobbade jag och sen var jag ute och åt med familjen på Alexandra Zazzis nya ställe här i Partille. Var faktiskt riktigt nice, riktigt god mat!
Igår var det jobb som gällde hela dan. Sen blev en sen AfterWork med Sandra och Andreas. Vi gick till Chez och drack några cider och delade på en pizza. Mycket trevligt att göra sånt så efter jobbet. Speciellt när man har så goa arbetskamrater. Även om jag gillar mina arbetskamrater på böffen väldigt mycket så kan jag inte hjälpa att det känns väldigt trist att inte jobba på Liseberg. Det öppnade ju häromdan och mina kompisar var på kick-off och grejer, utan mig :(. Känns trist, men man kan ju inte göra allt. Ska se till att umgås med dom ändå i sommar, gå med ut och jag har blivit lovad grillkvällar av andréas också ;).
Nu ska jag gå och fixa iordning mig lite och packa ihop lite kläder. Ska iväg och träna nämlisch och sen ska jag till Jon och käka middag och spela Wii. Skulle egentligen ha tränat vid kl 2 men tog fel buss, smart som jag är och missade passet. Jaja, ska vara hurtig och åka på ett vid kl 16.30 istället.

Puss och Kram
Lina

Göteborg Horseshow

Blev en mycket lyckad dag på Göteborg Horseshow. Lika kul varje år. Tyvärr är ju mässan klart tristare när man inte kan köpa nåt. Har ju ingen häst att köpa grejer till, rider ju inte längre heller så jag kan ju inte ens köpa nåt till mig själv. Har typ helt ny ridutrustning som jag aldrig använder så mer grejer känns ju som pengar i sjön. Men ändå går man där och tänker, "vilken fin vojlock och billig, en sådan behöver jag nog".
Trevligt var det i alla fall. Var bara så sabla trött när jag skulle åka hem orkade inte göra nåt, är därför detta inlägg kommer så sent. Städade lite i alla fall när jag börjat piggna till och sen träffade jag Ellen igen (är bra att ha sin bästa kompis tvärs över gatan) och vi gick en promenad och sen tog vi en kopp te i mitt kök och satt och tjötade med min syster. Myspys.
Här kommer enda bilden jag tog under hela showen. Meredith Michaels-Beerbaum under förmiddagens sista tävling.

image105

Bild nedan på grejerna jag köpt på Topshop härom dan. V-ringad svart tröja och ett par leggings. Inge vidare bild, men är svårt att ta kort på helsvarta kläder. Sen är det en bild på halsbandet jag fick av Malin när hon kom hem nu.




Skrivs imorgon kväll. Jobbar nämligen imorgon på dan och sen på kvällen ska familjen ut och äta.

Godnatt!

Lina





Gårdagen

Orkade aldrig skriva nåt inlägg igår. Så här kommer lite om gårdagen.
Åkte in till stan och träffade Robin. Vi strosade lite i affärer och jag köpte lite fint på Topshop (lägger upp bilder när jag kommer hem senare idag). Vi käkade sedan en smaskig lunch på condeco, pasta med vitlök och örtsås, mums! Gillar Condeco, har goda grejer och det mesta är ekologiskt och rättvisemärkt.
På efttermiddagen åkte jag och lilla familjen till mormor och åt middag där. Min morbror och min lilla kusin var nere från Katrineholm, vilket var jättekul!
På kvällen kom Ellen och Sofia hit och vi satt och snackade fram till sent. Var jättetrevligt.
Gårdagen i korthet.

Nu ska jag iväg till Göteborg Horseshow! Yey!

Hörs senare!

Lina

Latmask

Är så jävla lat att jag blir alldeles trött. Dessutom har jag på något sätt både tidsbrist och (när jag är ledig) en massa slötid. Vet inte hur det går ihop. Idag blev det ingen stan med Robin utan körlektion och en kort sväng på Allum med Malin och Moa. Sen på nu ikväll skulle jag och mamma träna men det blev självklart inte av. Vi hade lite dåligt med tid (hur det nu gå ihop med att jag typ legat med min dator i knät och tittat på the hills hela dan) och mamma hade haft jättemycket på jobbet och var alldeles för trött. Så vi sa att vi skulle gå och träna imorgon istället. Kan jag det? Nej. För jag ska träffa Robin och gå på stan imorgon istället och tränar jag hinner vi typ ses i en halvtimme innan han måste åka till jobbet. Sen ska jag även träffa Lovisa snabbt och ge henne en grej vilket jag heller inte kan göra om jag ska träna. Fan att det träningspasset låg så jävla dumt i tid, för hela mina förmiddags planer blir ju förstörda för att jag åker och tränar i en timme. Sen kan jag inte träna nåt i helgen heller vilket suger. Ska kolla om det kanske, kanske finns nåt pass lördag kväll som jag kan gå på. Annars blir det att ta tag i latmask fasonerna och gå på minst tre pass nästa vecka (hur jag nu ska hinna det). Får så jävla dåligt samvete över att jag inte använder mitt träninskort så mycket som jag borde. Blir lätt att jag inte tränar om inte mamma kan träna med mig, vilket är ganska sällan och sen när vi båda väl kan så är det inte säkert att man orkar av olika anledningar. Äter dessutom som en häst juat nu, äter jämt och onyttigt. Skärpning Lina!

Nu ska jag och mitt dåliga samvete gå och lägga oss för att ta oss upp och träffa Robin ganska tidigt imorgon.

Godnatt!

Softis

Har blivit så slapp. Borde skärpa mig. Igår var jag hade jag tänkt att åka och träna, men jag orkade inte. Inte för att det är jobbigt att träna egentligen, är mest kul och skönt men det är så jobbigt att åka dit. Är så krångligt för mig med buss. Önskar jag hade bil ibland (och körkort). Tog med mig hunden och kameran och gick på en promenad istället. Var skönt det med. Men jag måste verkligen börja träna mer, vill ju utnyttja mitt träningskort ordentligt också.

Idag var det också slappt. Fick sluta kl 15 istället för 21, soooft! Svider lite i plånboken men det var det vara värt. Gick och fikade och sen lite i affärer med Jon. Hittade massa fina kläder på Topshop. Jag som inte skulle köpa kläder denna månad :S. Men de var på rea så jag funderar på att köpa dom ändå. Ska kanske på stan med Robin imorgon så jag tänkte höra vad han tycker så får vi se sen.

Nu ska jag ringa Robin.

Tjo!

Syster är hemma!!!

Min syster har kommit hem nu! Hela vägen från Sydafrika! trodde inte hon skulle komma förrän imorgon men fick veta förut idag att skulle komma nu ikväll, jag är sååå väl informerad i denna familj. Är helt undebart att ha henne hemma nu i alla fall. Fick ett jättefint halsband och ett par strumpor av henne. Kan ta en bild på halsbandet och lägga upp imorgon.

Har haft en toppendag förövrigt. Träffade Robin och vi gick och fikade (2 ggr) och gick lite i affärer och allmänt njöt av vädret. Sen kom vi fram till att det var en perfekt dag för ett glas vin och lite god mat så vi gick till El Corazon på avenyn och åt lite god pasta och tog varsitt mycket gott glas vin. Kände mig som en riktig livsnjutare, men efter en dag på jobbet som igår så känner jag mig värd det.

Imorgon ska familjen göra nåt kul, förutom jag som ska jobba :(. Jaja, är ju välbehövliga pengar i alla fall.

Godnatt!
Lina

Nära och kära, borta och nära.

Igår när jag var ute träffade jag Annicka en sväng. Hon är en av min allra bästa vänner och vi är typ supertighta, egentligen. Men nu var hon i Göteborg (hon bor i Oslo) och jag visste inte ens om det. Hon skickade ett sms till mig och frågade vad jag gjorde. Jag ringde upp och sa att jag var ute och fick veta att hon var påväg in till stan. Vi sågs i typ 3 sekunder, är asjobbigt att vara ifrån sina nära så (insåg jag ju absolut när jag bodde i London), började nästan gråta när jag såg henne och vi ville typ inte släppa varandra. Fick dessutom veta att hon fått nytt jobb och lägenhet i Oslo och kommer stanna där, anade det men var ändå jobbigt att höra. Är förstås jätteglad för hennes skull ändå för jobbet verkar bra och hon kommer ju tjäna en massa. Kan ju dessutom åka och hälsa på henne som jag vill när hon har egen lägenhet.
För att skriva om något roligare kommer min syster äntligen hem på måndag och förhoppningsvis åker hon inte tillbaka på länge (med lite tur, kanske inte alls). Hennes bästa vän ringde imorse för att höra om vi pratat med Malin och frågade hur det var med henne. Stackars Nea och stackars Malin som är ifrån varandra på det sättet och de kan typ inte prata med varandra alls, för Malin har inget internet och är svår att ringa eftersom hon jobbar lite jobbiga tider (dessutom är det ju dyrt att ringa till Sydafrika).
Trist med folk som man tycker om inte är nära en men så är det. Jag är ju inte bättre själv som tänkt ge mig iväg igen nån gång när jag bestämt mig var.

Nu ska jag sova. Imorgon är jag ledig och ska nog träffa Robin, ska bli kul.

Kram och godnatt!
Lina

Jobb och fest

Jobbade för Jon igår, var asmycket att göra. Fick jobba över en halvtimme för att inte lämna ett kaos efter mig, men det hjälpte inte, var kaos när jag gick ändå. Gick ut med Sofia efter. Var riktigt kul. Vi drog först till Dancing Dingo, asnice ställe. Har aldrig varit där innan men det är Sofias favoritställe så hon tyckte absolut att vi skulle gå dit (just eftersom jag inte varit där). Gillade det skarpt, schysst lokal, bra musik, trevlig personal och goda drinkar. Sen drog vi vidare till Gretas eftersom Sofia aldrig varit där och då var det min tur att tycka vi absolut måste dit. Så vi träffade Jonathan och drog dit. Bra drag som vanligt och det blev en lyckad kväll. Dock lite för bakis idag, men det får man ta. Lite segt bara eftersom jag ska iväg och jobba snart. Stänger idag (tagit tid för Jon idag också) vilket är något segt, lördagar är inte den bästa dan att stänga på kanske. Men jag kommer i alla fall hem efter tolv på lördagar. Lite rädd för att det kommer vara sjukt mycket att göra, speciellt med tanke på att hur det var igår. Jaja, man får försöka vara positiv, är det mycket folk blir det mycket dricks.

Nu ska jag göra mig iordning och dra.

Tjo!

Shoppat skor

Jag som inte skulle shoppa nåt har idag gått och köpt mig två par skor, duktigt! :S Jaja, dom var billiga och jag fick ett tredje par till min lillasyster gratis. Egentligen var det något av ett kap. Jag har nämligen tänkt köpa mig ett par svarta pumps av något slag från tradera (har nämnt detta tidigare) men alla jag tittat på har blivit för dyra eller inte varit riktigt var jag letat efter, men idag på skopunkten sprang jag på två par snygga svarta pumps för 149 kr styck. Sen blev det ett par gympadojor till Jonna.

image102



Är nöjd med mitt köp äen fast jag inte borde ha gjort det. Kanske ska tvinga mig själv att spara lite extra nu bara för det. Kanske alltid skulle göra det... spara lika mycket som jag köper för... Är en idé som är värd att funderas över.

Nu ska jag städa.

Tjo!

Bilder från Varberg

Här kommer lite av bilderna jag tog i Varberg.
Varberg ligger verkligen så härligt vid vattnet. Älskar verkligen havet, hade nog haft svårt att bo i inlandet för länge. Då skulle det få vara nära till nån stor sjö eller nåt. Måste ha en viss vatten närhet. Blev bara lite bilder jag tog ute nu, de andra bilderna är typ mest familjebilder. Kändes vårigt med staren på bänken också. Härlig utflykt kort sagt.




Var inne på nån tjejs blogg nyss och hon hade tagit så fina bilder. Blir så sugen på att fotografera när jag ser sånt. Fotade ju rätt mycket med pappas gamla Nikon FM2 (tror den heter så :S). Älskar den kameran men den är ju analog och jag varken kan eller har möjligheten till att framkalla bilderna själv vilket innebär att jag måste lämna in filmen och sånt blir så dyrt. Nu fotar jag ju inget "seriöst" men har ju med min lilla digitala överallt. Funderar på om jag kanske ska investera min skatteåterbäring i en digital systemkamera. Blir ju inte nån jättetjusig men nåt okej borde man ju få för runt 5000-6000 kr, eller? Ska kolla upp det lite.

Godnatt!

Lina

Trevlig heldag!

Idag har vi haft en heldag för pappa (som för er som missat det fyller 50 år idag), eller ja än så länge halvdag men dagen fortsätter ju ;). Det börjades självklart med tårta, sång och presenter på sängen. Sedan bar det iväg till Hendens glasögon där mamma bokat tid för pappa så han kunde prova ut nya glasögon, kanske inte det roligaste att göra på sin födelsedag men nu är det gjort för det behövdes. Sen hade jag och mamma planerat ett besök i Varberg med lunch och besök på Varbergs fästning. Pappa är nämligen väldigt historiskt intresserad och vi kom fram till att han aldrig varit där. Pappa var helt ovetande om vart vi skulle tills det att vi svängde av mot Varberg. Tror han tyckte det var en jätteskoj idé vilket ju var kul. Var ju ingen jättegrej, men det var väldigt trevligt att göra nåt så med familjen. Varberg är faktiskt himla fint och länsmuseet med bockstensmannen var intressant. Tog lite bilder som jag lägger upp sen ikväll.
Ikväll ska mamma och pappa ut och äta. Vet inte om jag skrev det men pappa fick ett presentkort på 28+ av mig och Malin i födelsedagspresent (nu imorse då) och jag hade bokat bord för honom och mamma ikväll. För min del blir det stanna hemma och vara barnvakt för Jonna. Men det ska bli trevligt det med, blir pizza och film.

Nu ska jag gå ner och kolla vad mamma hade tänkt ha på sig ikväll.

xoxo
Lina

Ny dator, äntligen!

Dagens fixning av teknikern från dell hjälpte inte och nu blåskärmade datorn för honom också så nu är det bekräftat att jag ska få en ny dator. Har kollat upp vad jag skulle få för de pengarna jag la på denna idag och det är som väntat snäppet bättre. Så jag sa till dom det att egentligen borde jag ju få en bättre dator eftersom jag inte haft en fungerande det halvår jag haft denna. Är ju nästan som om jag skulle köpa min dator nu och då är det ju en bättre jag skulle köpa. Får se vad de säger om det, är ju liksom inte den stackars killen från teknisk support som jag snackade med som avgör sådant.

Idag åkte Niklas vilket var jättetråkigt, som vanligt. Säga hejdå när man vet att man inte kommer ses på ett tag blir inte lättare även fast vi varit tillsammans så länge. Saknar honom redan :(.
Men vi hann med en trevlig lunch med Viktor innan han åkte (och jag började jobba). Gick och kollade på lite kläder också. Köpte en nice oversized grå kofta på rea på Cubus. Har velat ha en sådan så det var ett köp jag kunde tillåta mig. Men jag måste verklig en lugna ner mitt klädshoppande. Hinner ju inte använda alla kläder jag köper. Dessutom gillar inte min ekonomi mitt shoppande, av förståliga anledningar. Ska försöka inte handla några fler kläder denna månad (kanske blir nåt litet och billigt, men that's it!).

Nu ska jag sova, ska ju upp och fira pappis imorgon.

Nattnatt!

Lina

Nu ska dom hit igen...

Nu ska dell hit igen. Denna gång ska minne och processor bytas. Jaja, försöka duger. Har gett upp allt hopp. Tror inte ens att en ny dator skulle funka :(
Nu ska jag klä på mig så jag inte sitter i t-shirt och trosor när teknikern kommer.

tjo!

Pappas fest + Håkan på Skandinavium + Burton film på bio = Lyckad helg!

Nu har jag ju inte skrivit nåt på flera dagar men jag har haft lite fullt upp.
I lördags var det pappas 50 års kalas vilket innebar tidig morgon med massa matlagning. Men jag tycker det är skoj att laga mat och det blev lite nya recept och lite experiment så det var kul. Sen var det iväg till mormor där festen skulle vara eftersom mormor har ett stort hus inne i stan och vi har ett litet i förorten. Kom massa släkt och gamla kompisar till pappa och mamma. Pappa hade gjort en tipspromenad som var mycket uppskattad även fast frågorna var helt hopplösa (typiskt pappa).

image96
Födelsedagsbarnet!

Jag hade i alla fall väldigt skoj men var tvungen att dra vid sju för att bege mig ner till skandinavium där där jag skulle träffa Ellen för att se Håkan. Lite trist kändes det eftersom jag missade presentöppning och grejer. Var lite bitter för det i början av konserten vilket var nog en anledning till att jag inte uppskattade första halven av konserten. Andra anledningen var att han inte spelade några av "mina" låtar. De två första var bra, men sen körde han rätt många trista, eller snarare låtar som jag aldrig lyssnat på. Jag gillar ju hans gamla låtar bäst. Men fram emot slutet (eller typ efter halva konserten) satte han igång och började med att köra  "känn ingen sorg för mig Göteborg" och det var inte nån i hela det fullsatta skandinavium som inte sjöng med. Vilket drag. Var faktiskt lite skeptiskt till huruvida Håkan skulle kunna hålla igång hela skandinavium, man är ju van att se honom typ på Liseberg eller på festival, men han skötte sig faktiskt strålande och hade med sig hela publiken. Njöt av resten av konserten och ångrar inte att jag gick dit. Låtar som "Nu kan du få mig så lätt", "En vän med en bil" och "vi två, 17 år"  var fantastiska. Hade dock gärna hört honom spela "magiskt, men tragiskt" och "uppsnärjd i det blå" men det är ju inga av hans hits så det kunde man ju inte räkna med.

image95

Igår jobbade jag, det var var jobbigt. Massa gick snätt och var något irriterad på allt när jag gick ifrån jobbet. Men var glad för att sluta, slutade ganska tidigt också (18.00 fast jag kom inte därifrån förrän 18.30 :( ) och träffade Niklas och Viktor inne i stan vilket också fick mig på bättre humör. Vi gick och fikade och sen gick vi på bio. Vi såg Sweeney Todd som jag verkligen längtat efter att se. Älskar Tim Burton! Min morbror är Burton fan och fick mig och min storasyster att titta på hans filmer vid rätt ung ålder sen dess har jag varit fast. Filmen var ett typiskt samarbete mellan Burton och Depp. Man kände igen sceneriet, stämmningen, klippningen osv. Men det är ju precis allt det där jag älskar så jag var helnöjd! Gillar dessutom Helena Bonham Carter, hon är nästan alltid helmysig och som typ resten av världen kan jag ju inte ogilla Depp, vilken talang den mannen är (gillar honom extra mycket i Burton filmer, då är han genial).

image97

Lyckad helg kort sagt. Idag har jag bara jobbat. Får lön imorgon vilket gör mig mycket glad, ska in en sväng till stan med Niklas innan han åker imorgon :( och jag börjar jobba hade jag tänkt. Borde dock inte shoppa upp mina pengar för tidigt kanske, borde egentligen inte shoppa nåt alls denna månaden. Hade främst tänkt spana efter födelsedagspresent till Robin.

Ha det bra alla!
Lina


Modellbilderna

Här kommer bilderna från gårdagens fotografering. Är ju ingen modell direkt men skoj hade jag ;)

image91

image92

image93

image94

Gillar den näst sista bäst. Den med handen på axeln. Mitt hår står lite åt alla håll men bilden är om inte annat väldigt jag.
Enjoy!

Lina

Modellande

Var kul på fotograferingen idag. Även fast bilderna var hiskiligt dyra, fast det visste jag ju innan att de skulle vara. Köpte till slut 2 bilder, vilket innebar att jag fick 4 eftersom jag hade en gratis bild och sen fick man en bild gratis vid köp av 2 om man fyllt i en lista med 10-12 namn och nummer som kommer bli uppringda och erbjudna fotografering och sminkning gratis (dock kostar ju bilderna) så om någon jag känner läser detta så bli inte förvånade om ni blir uppringda.
Var väldigt nöjd med sminkningen jag fick idag och make-up artisten var hur trevlig som helst. Fotografen var också urgullig. Tyvärr var tjejen som gick igenom bilderna med oss lite påträngande på nåt vis, hon var så inriktad på att sälja att hon fick oss att tappa lusten att köpa nåt alls typ.
Blev nöjd med håret också. Tyvärr var blev det inte helt ljust men det kunde jag ju knappt räkna med. Får va lite röd i topparna ett tag till. Har ändå hänt en del sen jag började bleka det. får ta och lägga upp en bildserie som visar processen sen.

Var även förbi Gina Tricot och köpte en klänning (som jag nämnt tidigare) och en bikiniunderdel.


Modellbilderna kommer upp imorgon eller nåt. Niklas ska hjälpa mig förminska dom och sånt.
Nu ska jag lägga över lite grejer från datorn till pappas externa hårddisk så inget försvinner när teknikern kommer och grejar med den imorgon.

Tjo!
Lina

Tuffituff.

Var väldigt segt att jobba idag. Dock oftast lite skoj på onsdagar för det är den enda dagen jag och Jon jobbar ihop så om man har tid kan man ju underhålla varandra, vilket vi gjorde idag. Men snart åker han till Rom den fuskisen, vill också åka. Börjar i alla fall bli mer och mer sugen på att åka med honom till Austarlien. Men jag vet inte. Vet inte hur länge jag kan tänka mig att vara borta och om jag egentligen vill åka till hösten. Hade ju tänkt plugga lite på komvux till hösten, det blir ju inget med det då. Måste ta mig en funderare på detta med resa, vart? när? och främst med vem? Kan egentligen åka vart fan som helst nästan, bara det är med rätt person.

Imorgon blir det frissan och sen fotografering. Ska bli jättekul. Hade egentligen tänkt lägga upp bilder på de två olika outfitsen jag tänkt ha. Kanske gör det senare eller imorgon innan jag går. Sen kommer Niklas imorgon också, han har köpt biljett nu. Ska bli skojsigt, saknar honom redan!

Är faktiskt riktigt trött, ska nog sova nu. Saknar min dator för jag hade velat ha den i sängen nu och kollat på nåt innan jag somnade men det får bli läsa istället. Läser "damernas detektivbyrå". Riktigt bra, började läsa den för typ jättelänge sedan men har inte blivit så mycket läsande på senaste. Tycker om att läsa, speciellt när det är en sådan bra bok som denna. Rekommenderar den varmt! Ska klart försöka läsa mer i framtiden, har massa böcker som bara står och väntar på mig.

image88

Godnatt!
Lina

Klantarsle!

Jag är så jävla klantig va! Kom precis hem från Växjö och vad lyckas jag glömma, om inte min dator! Hade med mig den till stationen och allt. Grejen var att Niklas bar på den och jag glömde att ta den när jag gick på tåget. Kom på det precis när de stängde dörrarna. Så irriterande! Hade vart lugnt med tanke på att NIklas kommer hit till helgen men nu är det ju så att en tekniker från Dell ska komma hit och fixa med datorn på torsdag eller fredag, jättelyckat! :/
Men jag och Niklas kom fram till att han kanske kan komma på torsdag kväll istället så är ju datorn hemma till fredag i alla fall (och jag får ha Niklas här längre ;)). Torsdag är ändå fullbokad för mig så det är klart bättre att dom kommer på fredag i alla fall. Hoppas bara dom tycker det också, annars får de komma nästa vecka istället.
Var och snackade med frissan här i Jonsered, hon fixar mitt hår för typ 950 kr. Då ska hon inte bleka det en massa utan göra en jävla massa slingor i det istället och kanske lägga på en toning. Tror det kan bli snyggt, funderar på att ta henne istället för det andra stället så jag ska nog ringa och avboka min tid där sen.
Nu ska jag fixa med lite grejer och sen åka till jobbet!

xoxo

drullidrullibatman

Igår och idag precis som hela helgen har varit riktiga segdagar. Har varit riktigt skönt. Igår satt vi och segade och sen kom Gustav och David. Vi käkade lite, glodde på Stardust (andra gången jag ser den, är sååååå mysig! Se den!) och Niklas och David satt och jobbade lite med sina arbetsprover till en utbildning båda tänkt komma in på. Gustav har varit här idag också och vi har verkligen inte gjort ett skit. Typ segat att försökt komma fram till vad vi ska äta. Vi kom tillslut fram till att vi ska göra en jävla massa nachos, ska bli smaskigt. Imorgon åker jag hem, trist som fan. Tiden har gått så snabbt, jag som tyckte jag skulle vara ledig i så många dagar och nu känns det typ som jag jobbade igår. Jaja, är bara tisdag och onsdag jag ska jobba. Sen är jag ledig fram tills på söndag. Blir har massa att göra de dagarna jag är ledig. På torsdag ska jag ju fotograferas och grejer, på fredag ska jag typ laga mat hela dan för på lördag är det pappas fest och sen på kvällen blir det Håkan med Ellen. Ska bli jättekul och nu är det bestämt att Niklas kommer också. Har mycket att se fram emot framöver för helgen därefter kommer Malin hem och helgen efter det ska jag på Göteborg Horseshow :). 

Nu ska jag göra Guacamole.
Puss och Kram!

Lina


Hästspel :P

Har hittat ett spel som får spelnörden och hästtjejen inom mig att väckas till liv. Jag vet att jag tyckte det var så trist när jag var liten att det inte fanns några roliga hästspel. Alla var så intetsägande. Du fick typ inte bestämma nåt om hur du skulle se ut eller hur hästen skulle se ut. Man fick väldigt sällan bestämma nåt om hästen alls, det var typ här är en massa hästar som vi bestämt allt om så kan du gå och klappa och borsta dom lite. Skit trist! Hade ett, Rosmond Hill nåt hette det som var lite bättre. Där började man alltid med samma häst men allt eftersom man vann tävlingar fick man köpa nya och det fanns typ 3 att välja per tävling. Sen var det bättre också just när det kom till det där med tävlingar och ridning. Man tävlade i hoppning och terräng och det var bra banor och sånt. Men i alla andra hästspel jag spelat har det typ vart jättedåligt med sånt, var skittråkiga tävlingar som var svåra att styra.
Men spelet jag hittade idag var ett online hästspel som var riktigt roligt. Man fick först välja hur man skulle se ut och hur ens häst skulle se ut, där hade jag dock velat ha lite mer finlir, typ lite mer olika utseenden på ryttarna och typ att man hade kunnat välja ras och lite sånt bland hästarna men det var ändå helt okej. Sen var spelet inte ens halvklart och jag drog bara ner en typ testa på grej men bara den har underhållit mig hela dan, som den barnsliga nörd jag är. Man fick typ träna i olika nivåer som var utväcklande och ganska svåra (många spel när jag var liten var typ träningen att man fick läsa om en massa och typ göra ett skriftligt prov på skiten sen, jag menar vad fan är det för roligt med det). Sen fick man tävla mot andra spelare på olika banor. Du utvecklades allt eftersom att din häst blev bättre, att du klarade lektionerna och tävlingar. Sen var det ett rankingsystem som sa hur man låg till bland spelarna och man höjde sig och sänkte sig efter beroende på om man vann tävlingar och mot vem man vann emot (hur bra den spelaren var). Tyvärr var som sagt inte spelet klart och det skulle tillkomma typ mer tävlingsmoment och sen massa grejer man kunde göra i stallet t.ex. rykta och mocka och så. Jag laddade ner det gratis och trodde att de körde det gratis för att folk skulle få prova på det innan det var klart men nu nyss så sa plötsligt spelet "nu har din tid gått ut, gå in på hemsidan för att ladda på mer tid". Jag menar vad är det för skit? Man får inte ens spela i en dag gratis när spelet inte ens är klart! Jag hoppas att det det är fullständigt i betalversionen och inte som det verkade, att det inte var klart alltså, annars hade det vart en ripoff för de stackars 12 åringarna som spelade det. Spelat kan i alla fall laddas ner från www.ridingclub.com och kostar 50 norska kronor i månaden. Kommer inte betala för det, men det var kul att testa och tillfredställa mitt barnsliga behov lite, har länge beklagat mig över detta med dåliga hästspel.

Nu ska jag och Niklas käka Ben & Jerrys glass och titta på film. Blir nog Juno eller Superbad.

/Eran nördiga nörd Lina

Klubb Kalabalik

Var skoj igår. Klubben var nice, bra lokal och bra musik. Tyvärr är det lite svårt att gå ut såhär i Växjö, känner ju typ ingen. Igår kände jag ju bara Niklas och Gustav och Gustav kände ju alla så han sprang ju runt och niklas kände, precis som jag, ingen. Så det blev ju att jag och Niklas typ satt nånstans och var lite låsta. Inget emot det så, bara lite roligare när man kan gå runt och vara lite mer social.

Sa ju att jag skulle lägga upp bilder på min kjol och body så här kommer dom:


Kände mig modig som vågar ha så öppen rygg. Är snyggt men jag har lite komplex för min rygg :S
Hade min fina Tokidoki väska också, älskar den!



Här är lite fler bilder från kvällen:



Nu ska vi gå och handla.
Skrivs senare!

Lina

Lite shopoholic

Jag är nog lite shopoholic tror jag. Blir ju aldrig nöjd, hittar alltid mer jag vill ha. Fast allt jag köper, köper jag ju för att använda inte bara för att ha, som det känns som vissa andra gör. Köpte den där bodyn som jag tjatat om på Gina idag, var påväg att köpa en klänning också, en röd. Jag som aldrig köper nåt färgglatt typ så mamma blir säkert glad om jag kommer hem med den. Men jag tänkte jag ska köpa en medium och de hade bara small på Gina här i växjö så jag tar det när jag kommit hem till Göteborg igen.

Var och pratade med en frisörsalong idag innan jag tog tåget hit. Skulle gå på 1100 om jag skulle gå och fixa mitt hår :O. Men då skulle de klippa det, göra en avfärgning och lägga på en toning så skulle det nog bli ganska blont igen. Tyckte det ändå var ganska dyrt, inga pengar jag har direkt. Mamma har förvisso sagt att hon skulle kunna betala mitt frisörbesök men jag skulle aldrig låta henne betala så mycket för det. Ska kolla med den lokala frissan i Jonsered vad hon skulle ta för det, hon är säkert lite billigare i alla fall. Annars får jag ta och bara klippa mig och så får jag ha lite blondorangeröd hårfärg ett litet tag framöver.

Snart ska jag och Niklas laga lite mat. Ska göra typ chilli och vitlöksmarinerade jätteräkor med nån pasta med nån sås. Gillar ju egentligen typ inte fisk och skaldjur men jag brukar kunna klämma ner räkor med rätt tillbehör så vi får se om jag gillar det när jag lagat det själv. Sen ikväll blir det utgång. Ska med Gustav till nån klubb som heter Kalabalik som hans kompis anordnar här på campus i Växjö. Den ska tydligen vara väldigt bra så jag hoppas att det blir skoj och om inte får jag i alla fall använda min Cyberdog kjol eftersom det är lite av en sådan klubb. Lägger kanske upp en bild på den sen, tänkte ha den med bodyn också så ni får se den med ;P.

Skrivs sen!

Lina

Laserdome

Hade skoj, skoj, skoj på laserdome. Men jag var lite argsint när vi gick därifrån eftersom det verkade som det blivit nåt fel med mina scores. Hade typ asmycket minus, vilket säkert var med rätta eftersom jag sög och blev träffad mest (men vad gör det när man har skoj :P) men det stog att jag inte träffat nån, vilket jag vet att jag gjorde. Jag vet i alla fall tre jag träffade helt säkert, för jag skjöt dom och deras lampor slutade lysa och dera vapen slutade funka. En kille stog typ en meter framför mig och jag träffade honom mitt i prick och han sa typ "oj du skjöt mig" eller nåt. Jon sa att jag kanske bara hade väldig otur och att varje gång jag skjöt nån så hade de precis innan blivit skjutna av någon annan. Kan ju vara så men jag tror nog mer på att det var något fel på deras datasystem när de räknade ihop mitt, eller nåt fel på min väst eller mitt vapen att det liksom inte räknades när jag träffade. Men hade som sagt riktigt roligt ialla fall. Alla utom jag och Jon drog ut sen, vi gick och tog en snabb fika istället innan jag åkte hem. När jag kom hem för typ en timme sedan gick jag över till Ellen och lämnade en skinnjacka som jag köpt å hennes vägnar på Ullared. Var jättesnygg! Hade gärna tittat på en till mig själv om jag haft tiden och pengarna till det. Är så snyggt och skönt med en skinnjacka såhär när det börjar bli vår. Nu ska jag plocka ihop min lite småprylar som jag ska ha med mig när jag åker til Växjö imorgon, har slängt ihop kläderna jag ska ha med mig, nu är det bara alla annat :P.

Skrivs imorgon! ;)

Lina

Ullared

Nu är jag hemma från Ullared. Massa shopping på Gekås såklart. Blev lite stressigt eftersom både jag och mamma var tvungna att vara hemma till kl 16. Jag skulle nämligen till vårdcentralen för att kolla upp min förkylning som inte vill gå över. Fy fan vad dyrt det är att gå till vårdcentralen, fick betala 120 spänn för att prata 2 minuter med en läkare (helt ärligt 2 minuter) och sen skrev hon ut ett recept som på en kortisonnässpray som jag kommer få betala ännu mer för, hoppas fan det hjälper nu.
Surt! Jaja, jag och mamma shoppade en massa i alla fall men hade kunnat vandra runt där i minst 1 timme till om vi inte varit tvungna att gå. Hade velat kolla mer på skönhetsprodukterna och sen hann vi inte alls till nedervåningen. Får se om det blir en tripp dit ganska snart igen.

Inköpen som jag gjorde blev i alla fall dessa:

image77

2 par leggings (varav det ena paret var för små så de får Moa)
2 sportbhar
blekningsmedel
2 par trosor
glowsticks
body butter
face scrub
samarin
tandblekningspenna
och tvättpåsar

Är nöjd med mina köp. Tillsammans med mamma blev det bra mycket mer. En jävla massa godis, massa shampoo och tvål, lite presenter till pappa och till mina kusiner, pysselgrejer till Jonna osv.



Nu ska jag snart åka till stan och träffa Jon och Sandra och sen drar vi på laserdome. Tänkte gå förbi nån frisörsalong också om någon sådan forfarande är öppen och se om jag kan klippa och fixa till mitt hår lite innan fotograferingen nästa vecka.

Writeya
Lina

Skorskorskor!

Har kommit fram till att jag behöver ett par svarta pumps. Har inte råd att lägga för mycket pengar på det men har hittat två lovande kandidater på tradera.

image70
http://www.tradera.com/Pumps_lack_vintage_retro_babydoll_pinup_rockabilly_peep_toe-auktion-61496380

Är störtförälskad i dessa vintage pumps. Helt underbara, eller hur? De ligger lågt i pris nu (ca 60kr) men jag är rädd att det kommer skjuta i höjden när bjudningen börjar ordentaligt strax innan tiden går ut. Kan ju egentligen ge en del för dom men det blir ju ganska dyrt porto på ett par skor också.

Andra kandidaten är dessa:
image71
http://www.tradera.com/Svarta_hoga_lack_skinn_pumps_Storlek_39_-auktion-61028504#pic

Lite mindre underbara men de är ju ändå vad jag ute efter. Enkla svarta pumps, gärna i lack. Dessa ligger på 80 kr och inga bud lagda så de blir nog inte så mycket dyrare. Hade velat göra så att jag satsade på de andra men om de blev för dyra så skulle jag köpa de här istället, men problemet är att dessas auktion tar slut först. Så vad borde jag göra? Skita i dessa och hoppas på att de andra inte blir för dyra?

För att skriva om något annat så ska jag till Ullared med mamma imorgon. Ska blir mycket skoj! Gillar ullared ;P.
Sedan på kvällen blir det träffa kollegor för att fira andreas som fyller år. Vi ska spela laserdome och sen gå ut, men funderar på att skita i att gå ut. Hade tänkt åka tidigt till växjö på fredag och åka tåg bakis är verkligen ingen höjdare men vi får se hur party jag känner mig. Nu ska jag nog titta på lite film innan jag ska sova, har dragit ner 27 Dresses. Tror inte den är nåt att ha egentligen, men kan säkert vara trevlig tillfällig underhållning.

Avslutningsvis blir det mer skor. Svindyra godbitar från eluxury. Finns mycket dyrt att dreggla på där, tre av många favoriter bland skorna.


L.A.M.B           Dolce & Gabbana    Rock & Republic

HumbulaGumbula

Nu är jag hemma från jobbet. Nu är det bara imorgon också, sen ledig!
Funderar på att ringa dell redan imorgon i alla fall. Börjar kl 11.30 så jag kan ju kanske prata lite snabbt med dom i alla fall. Känner att jag måste göra min röst hörd innan jag kokar över. Men jag tvilar starkt på att jag kommer kunna bli arg när jag väl sitter med dom i telefon. Har jobbat för mycket i service för att kunna skälla ut mellanhanden som bara är där för att hjälpa mig. Men nu har jag ju nästan rätt att skälla... eller hur?
Fast jag kan inte ändå, är kass på sånt. Men arg är jag i alla fall! Riktigt arg! Mest för att jag måste spendera fler lediga dagar med att greja med detta. Jag tänker i alla fall säga till dom att jag inte kommer ominstallera windows någon jävla mer gång! Antingen fixar de den, och det är nu, eller så ger de mig en ny! Och med tanke på hur svårt de har visat sig att vara för dom att veta vad som är fel tror jag det sistnämnda är lättare för alla parter. tyvärr är då problemet att jag får vänta på den nya eftersom den här är special byggd efter mina önskemål och om de ska göra en ny kommer det ju ta lite tid.

Jaja, ska ja ringa dom imorgon ska jag no gå och lägga mig nu.

Godnatt!


Jävla skit!!!!!

Datorn är precis likaa fortfarande. Att byta dt trådlösa nätverkskortet har inte löst nåt! Det dyker upp precis samma blåskärm när man startar om datorn efter att ha installerat ett nytt program. Jag kände det på mig att inget skulle lösas! Hoppas gjorde man ju men jag trodde fan inget och det var ju med rätta!
Måste gå nu så jag hinner inte ringa dell idag och hinner inte imorgon eller på torsdag och på torsdag eller fredag åker jag till niklas och har ingen fast telefon längre. Fan också!!
Får se om jag hinner ringa på torsdag eftermiddag eller från skype hos Niklas. Nu börjar jag faktiskt bli riktigt förbannad och funderar på att kräva en ny dator för den här funkar ju inte vad man än gör!


Fest + Jobba = Tröttig Lina i helgen

Nu har inte jag bloggat på flera dagar ju. Har inte haft tid och sen grejade de en massa med blogg.se igår. Så nu kommer en uppdatering. I fredags jobbade jag extra för en annan tjej och sen på kvällen gick jag till Sticky för att se på Loke. Träffade Dennis där (planerat, det var han som tyckte att jag skulle dit) och jag hade fått Sofia och Mange att komma dit också. Men jag tyckte det var trist att gå dit själv så jag drog med mig Maria från jobbet också.
Var mycket trevligt. Dock var Loke lite trist. Jag är mer van att se honom lite mer intimt, mindre scen (om någon alls) och mindre publik. Då brukar han köra mer på mellansnack och nästan lite stand-up, då är han vansinnigt rolig. Men nu körde han typ inget sånt och mest ganska trista låtar. Låtar sm kan vara trevliga när man sitter och lyssnar hemma men som det inte är nåt drag i, vilket kan bli trist på konsert. Men han gjorde ändå ett par riktigt bra och spelade några av mina favoriter som Allt du är, Sommarkatt, Jag är inte rädd (om den nu heter så, vet helt ärligt inte), Världens sämsta pojkvän (dock gjorde han den inte så bra, den brukar vara bättre när han kör den aukutisiskt i nordegrav) och Samtal mellan älskade (om nu den heter så :S).
Hade en trevlig kväll i alla fall.



Var lite trött och bakis sen när jag började i lördags. Alltid skönt när man ska jobba ett 11 timmars pass på en lönelördag. Höll ut i alla fall och sen efter jobbet var det dags att dra ut igen :P. Denna gången med jobbet till Gossip som skulle ha nån specialfest. Jon kom och hämtade mig när jag slutade vid 23 och vi åkte tillsammans med Cecilia till Gossip för att mötas av värsta kön. Vi ställde oss så snällt i kön och väntade då Tim, Lollo och hennes syster kommer utramlande och sa att de skulle dra vidare. Vi hängde på och här började typ kaoset. Vi sa att vi skulle till Exet och då kom Lollo på att hon glömt sitt kort i baren på Gossip och sprang tillbaka. Jag och Jon ville inte gå till exet för vi ville inte spendera för mycket pengar och vi sa att vi skulle till vasastan istället. Vi gick tillbaka ner till Gossip för att plocka upp Lollo och hennes syster igen (fick veta senare att de redan gått tillbaka till exet). Gossip släppte inte längre in folk men på nåt vänster tog sig Tim och Cissi in utan mig och Jon. Dålig stil med tanke på att de visste att vi inte kom in. Tillslut tröttnade jag och Jon och drog tillsammans med hans polare och polarens franska ragg till Vasastan och hade i slutändan en riktigt trevlig kväll. 

I söndags var jag typ helt död. Sååå trött och det gick så jävla segt att jobba. Hua! Skönt att sova sen och igår gick det bättre att jobba. Sen när ja kom hem igår fick jag den glada överraskingen att min dator var hemma igen! Yipee! Så skönt att ha den igen, så tråkigt utan den. Jag ska nu ge den lite tid att bevisa sig så ska vi se om den äntligen kan funka som den ska sen. 

Idag stänger jag på jobbet, som vanligt på tisdagar och imorgon blir sista dagen innan jag ska vara ledig i 5 dagar. Ska bli så skönt och välbehövligt.  
Nu ska lilla vovvsingen ut. Kanske skriver ett inlägg till innan jag åker, bara för att jag haft lite blogg-abstinens :P

Hej så länge!

RSS 2.0