Lite längtar jag "hem"...

Ja, lite längtar jag hem till London, inte så mycket än, men lite. Har massa kul för mig här hemma i Sverige, men mitt liv i London är ibland nästan oslagbart. Och när jag pratar med Becca över msn om planer och idéer slår längtan till lite. Det enda som gör att jag verkligen känner att jag inte vill tillbaka just nu är att det är så väldigt skönt att vara ledig :P, men jag trivs ju på mitt jobb egentligen så det skulle nog inte vara så hesmkst att komma tillbaka ändå ;).
Men nu ikväll ska jag hem till Ellen och det ska bli bäst! Har saknat henne så mycket så det känns toppen att åka hem till henne och se hennes nya läganhet.
 Först middag, jag har önskat mig fläskkotletter :P

Over and Out.

Hemma

Kom hem som jag skulle på julaftons morgo. Blev en lugn och fin jul även fast jag mest var trött och flamsig pga av sömnbristen. Jag fick massa fina julklappar, klart mer än jag förtjänade men jag är hemskt nöjd och glad. Igår åkte vi tidigt hem till Farmor och Farfar i småland och åkte hem nu ikväll, var också hemskt trevligt. Har dock mest sovit efter julafton, Har behövts. Imorgon ska jag träffa Ellen och på onsdag Robin och sen hem till bitch för lite klockspel.
Nu ska jag umgås med min familj.

Over and Out

Klippt och skuret för kaos

Inget är riktigt som det ska just nu. Eller jo, men det balanserar på en knivsegg. För det första är jag fortfarande sjuk, inte bra! Mååååste gå till jobbet imorgon! Så jag ska göra det och kollapsar jag får de väl skicka hem mig. Sen flyger jag hem julaftons morgon, tänk om de inte släpper på mig på planet?? Panik! Ska äta en hel karta med värktabletter innan jag åker ut till flygplatsen så att jag framstår som helt frisk, haha, kommer väl svimma av överdosering eller så tror de att jag går på droger och släpper inte på mig av den anledningen. Men vi håller tummarna för att det inte ska vara några problem. Men väl på planet är ju nästa problem, mina öron! De kommer dö på planet, finns inget värre än att flyga med förkylning. Jag har dessutom fått världens jobbigaste vaxpropp i ena örat idag, hoppas verkligen den är borta imorgon.
Förutom min egen hälsa finns ytterligare ett stort problem! Snön! Det är snö i London, dock bara lite men i områdena utanför stan är det tydligen ganska mycket och det innebär totalt kaos! Inget fungerar när det är snö och massa plan har tydligen blivit inställda. Hoppas, hoppas att det regnar imorgon och all snö försvinner! Man tycker att de borde klara av lite snö och efter ett par dagar borde de ha allt under kontroll, men nej! London funkar inte alls när det finns snö, de försöker inte ens. Det är typ "åå det har snöat 2 cm snö ställ in alla tåg idag". Och jag som alltid tyckt att sverige är dåligt förberett för snön som kommer varje år, men hemma brukar det typ vara kaos i 1 eller 2 dagar om det snöar, sen börjar saker funka igen.
Nej nu blir det till att bara hoppas och tro att allt ska gå vägen så jag ska få fira jul med min kära familj. Annars får det väl bli febermysa under en filt med min Beccisbanan på julafton.


Nu håller vi tummarna för att jag kommer hem!

Hets

Har inte orkat eller haft tid att skriva då jag bara jobbat och pysslat med alla möjliga aktiviteter. Har var helt stört förkyld hela veckan och nu när jag äntligen trodde jag började röra mig mot bättringsvägen får jag feber och hemskt hosta, the piggieflu?? Hoppas inte, flyger ju hem på torsdag morgon. Har inte tid eller råd att vara sjuk heller, usch. Ska jobba massa over time den här veckan och jag behöver verkligen de pengarna. Jaja, ska se hur jag mår imorgon, kan ju vara nåt tillfälligt då jag var ute i kylan och rejvade alldeles för sent igår, plus varit ute och shoppat i kylan idag. Inte bra! Var kul i alla fall. Har haft en fin helg.
I fredags åkte jag hem till Becca och hjälpte henne passa hennes små au-pair barn, de somnade ganska snabbt så vi låg i soffan och åt cheba och deba och B&J glass, sweet. Vi funderade på att gå ut till Koko sen när föräldrarna kom hem men det orkade vi inte, blev sängen istället, sjukt skönt. Lördag segade vi och kollade på film, sen åkte jag hem för att gå ut och äta middag med Jeffrey och Mauritzio. Vart intressant må jag säga. Vi vart ett stort gäng på 11 personer, huvudsakligen italienare och vi var på en etiopisk restaurang. Var gott men väldigt speciellt. Sen drog jag hem och kastade i mig en kopparbergs för att möta Becca i soho, blev KAL som vi döpt den till (heter spice of life, kryddan av livet, haha) och en pub som heter Golden Lion. Sen mötte vi Johnny och gick till Village för att möta Beccas franska bög Seb :P. Efter det drog Becca hem och jag och Johnny körde det klassiska, dansa hela natten på Heaven, kom hem kl 5.30. Vart sjukt trött och seg på morgonen, likså vart Chris som också varit ute. Eftersom hela huset var fullt av italienare flydde han in i vårt rum och deckade på soffan, haha, sötis. Sen åkte jag till Camden för att möta Becca. Fixade några av de sista julklapparna och handlade lite mat som skulle bli våran improviserade julmiddag. Dock orkade ingen av oss ha den ikväll då Becca inte orkade åka hit och jag mår skit så vi ska ha den på onsdag istället då vi ska ha uppesittar kväll innan jag måste till flygplatsen vid ca 3-4 på morgonen.
Ska sova nu men kommer väl bli väckt runt halv ett då bitch kommer hem eftersom han glömt sina nycklar den klanten.

Over and Out.

Isprinsessa

Fick feber framåt kvällen igår. Har inte tid att vara sjuk nu men som tur är finns det bra botemedel, så några värktabletter, två disneyfilmer och en godnatts sömn så länner jag mig pigg och bra idag :). Är snuvig och har lite ont i halsen men sån brukar jag känna mig större delen av vintern ändå.
Ska snart promenera in till stan för införskaffning av julklappar men först bjuder jag på några bilder jag stal från Lauren från när vi åkte skridskor vid Somerset House (mina försvann när min kamera blev stulen):


Corina och Bitch


Bitch och jag vilar vid kanten en stund




Alex kunde åka baklänges


Bitch och Lauren


Sjukt stabil ;)

Ångest och trötthet

Kom hem från jobbet för någon timme sedan, vart en okej dag, den gick snabbt och jag jobbade med Alex vilket alltid är kul. Angela och Gerry var också där och de är ju också kul men de är alltid där ;). Sen fick man gratis jullunch på jobbet också och gratis är gott och England är fint för man fick ett glas vin eller en flaska öl till maten, haha, vid kl 13 mitt under arbetspasset, haha. Dock drack jag cola, blev lite för chockad för att våga dricka nåt annat, haha, fan vad svensk jag är :P. Men lika bra det då jag knappt sovit i natt, hade nog blivit väck på ingenting. Stängde på puben igår, var inte hemma förrän runt 1 tiden och sen började jag på fortnums vid kl 7.30 imorse. Lagom trött nu. Är i alla fall ledig imorgon och då ska jag julshoppa! Hurra!
Borde göra massa vettigt just nu men pallar inte, alla beslut känns jobbiga just, även de minsta. Vill bara gråta men jag har inget att gråta för. Trött och hormonell är ingen bra kombination.
Så jag just nu sitter jag bara och har ångest över beslut som behöver tas, allt från vad jag ska ska ha på mig imorgon till vad jag ska göra i helgen till vad jag ska göra med mitt liv, just nu känns alla lika svåra :(.
Ska äta och kolla på tecknad film istället tror jag, känns som det är det bästa att göra med situtionen.

Over and Out.

Merry-go-round


Helt slut!

Nu har jag sovit lääänge, vilket var sjukt välbehövligt! Började jobba kl 7.30 både torsdag och fredag och slutade 22-23 på kvällen båda dagarna, nästan 30 timmar på två dagar.
Hade sjukt ont i ben och fötter efter det, jävla idioter som stal mina skor och inlägg i barca :(, behöver ju dom.
Är i alla fall ledig idag och imorgon, jätteskönt! Ska typ bara städa och grejer. Är ganska stökigt i rummet och i köket just nu. Blir ju lätt så när man haft besök. Madsen och hennes kompis kom hit i tisdags och åkte hem nu i natt. Hann typ inte träffa dem alls eftersom jag jobbade så mycket, men de verkade underhålla sig själva ganska bra som tur var.
Mer än såhär orkar jag inte skriva just nu. Frukost och American Dad får det bli istället.

over and out.

RSS 2.0