Fin dag

Är på mycket bättre humör idag. Jag ska nog fixa allt, jag tror på migsjälv ;).

Så himla underbart väder. Sååå skönt! Sommarvärme utan att vara för varmt. Undertbart!
Var nere vid sjön med mamma och kameran på förmiddagen. Väldigt skönt och jag tror faktiskt att jag fick litelite färg ;)





Senare på dan åkte jag in till stan för att göra en massa ärenden och en snabb fika med Robin och Patrik


Blev fika på det där caféet om är så mysigt och har så himla gott kaffe som man sitter ute på gatan och fikar. Kommer inte ihåg vad det heter... Kan det vara Bar Centro? nåt liknande i alla fall

Nu ska jag leka dj och fixa några skivor med häftig musik till festen imorgon.

Off

Känner mig så sjukt off. Vet inte alls varför. Har inte lust med nåt. Har haft en superfin dag och allt. Var på stan med världens bästa mamma och shoppade lite nödvändigheter och åt lunch. Sen på kvällen var jag på Hard Rock och åt med en massa gulliga människor förut och det var supertrevligt och jag var till att börja med jätteglad men ju mer kvällen gick blev jag allt mer off. Inte ledsen, uttråkad eller arg eller nåt sånt. Bara lite borta, inte helt med och helt lustlös. Ska ju inte vara det nu, ska vara superpepp. Flyttar ju på lördag och massa kul som ligger framför mig. Men, nej känner mig mest trött och orkeslös. Vill inget. Kan kanske vara det att jag inser mer och mer att jag inte vet hur jag ska få ihop det ekonomiskt. Har sparade pengar men de är ju till min asienresa och de vill jag inte ta av men jag kommer nog vara tvungen till det. Det jobbiga med det är att jag inte vet när jag nästa gång kommer gå tillräckligt mycket plus i min kassa för att kunna sätta tillbaka de pengarna. Sen vet jag heller inte hur jag ska få min höst att gå ihop om jag inte åker till asien. Blir nog plugga upp mina betyg då men då får jag ju minimalt lite med pengar och även om jag bor hemma så vet jag inte hur det ska gå ihop. Måste i så fall skaffa extrajobb och jag vet nog vart det kommer sluta... böffen :(. Även om jag trivts och så känns det som ett sånt misslyckande att gå tillbaka dit. Jaja, skulle inte gå tillbaka på heltid i vilket fall.
Har bara ingen lust att beskymra mig över detta nu. Har så mycket att stå i och har inte tid att känna mig nedstämd och beskymrad (vilket min lustlöshet har gått över i) .

Behöver juice och sen sova tror jag.

En nördignörd

Det är det bästa att vara. Tänk vad tråkigt folk som inte spelar dataspel har när de har tråkigt...
Dessutom är det nästan som terapi för stressade människor som mig (som dessutom är ganska oseriösa med sitt spelande, annars kan det ju ha motsatt effekt ;P). Är ju skönt att ha nåt som nästan alltid är kul vid de tillfällena när man inte har nåt att göra och det är inget på tv och boken man läser är ganska trist. Nåt som inte tar på krafterna och som man kan göra i lugn och ro, utan stress och ändå inte känna sig rastlös och uttråkad.
Idag har jag letat påskägg och pussat på folk i fina klänningar och letat efter gazeller och dödat lite insekter...
Tänk vad ni alla som inte spelar skojiga spel missar ;)


En vecka...

Nu är det bara en vecka kvar tills detta dumma misslyckande till människa flyr landet...
En vecka...
Har inte hunnit bli nervös ännu, får se om det kommer snart

Så trött så trött

Har precis kommit hem från jobbet. Är helt slut. Blev till att jobba över lite. 11 timmar har jag precis jobbat. När jag framåt slutet stog och dukade några bord kände jag bara hur jag skakade och kände mig alldeles svimfärdig och insåg att jag ju inte ätit sen min rast vid kl 14.30 (enda rasten jag har). Då slog det mig att jag skulle vara helt dum i huvudet om jag gick ut nu. Inte konstigt att min kropp mår som den mår. Nej, hem och "vila ut" blev det nu. Kommer bli en hektisk men förhoppningsvis rolig dag imorgon och vill hellre vara pigg till den än gå ut i kväll.
Var mitt sista schemalagda pass på jobbet idag och min sista långpanna. Nu blir det bara två extra lunchpass i helgen, sen är det slut! Känns både skönt och tråkigt.

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska bli så skönt!

Torsdagsmiddag kl 22

Idag har jag mest jobbat, som vanligt. Men när jag slutade cirkus kl 21 åkte jag hem till Jon där det vankades stek till middag. Mumisgt. Var väldigt gott även fast jag inte kände så mycket smak eftersom jag fortfarande är väldigt täppt i näsan och nästan tappat både bihålor och smaklökar (förkylning och pollenallergi är en sugig kombination). Hampus var också där och vi tyckte det var hemskt trevligt att för en gång skull få utnyttja det faktum att vi har en vän som är utbildad kock.
Blev film också, The Exorcism of Emily Rose. Gillade den faktiskt.

Nej nu boktips sen sova. Heldag på jobbet imorgon också, sen kanske utgång.

nattnatt

Måla, måla

Blev väldigt fint när jag och Jon målade om i personalrummet på böffen idag.
Nästa lager på lördag och sedan lite nya möbler på typ tisdag. Kommer bli superfint lagom till att vi inte kommer använda det längre ;P.





Bilderna visar inte riktigt hur snygg färgen är eftersom den är blöt när bilderna togs vilket får den att se alldeles blank och glittrig ut. Men den var i alla fall väldigt snygg, ganska mörkt brun med mycket gråa toner i, Mörk Havanna hette den.
Den fick i alla fall Mycket väl godskänt av chefen ;).

Weeeii!

Fått svar på två av lägenheterna/rummen jag mailade på igår. Båda ser väldigt fina ut och ligger bra. Speciellt det ena, ligger jättecentralt och lägenheten i allmänhet såg fräsch ut och det verkar som vi nästan garanterat kan få den :D. För i svarsmailet skickade hon med lite bilder och frågade vilket av rummen vi tyckte såg bäst ut och vilket vi ville ha och att hon skulle hålla det till oss tills vi kom. Åå, vad fint de vore om vi fick den. Nu är bara frågan hur vi ska göra med andra rum vi ska kolla på, om man ska kolla på det man helst vill ha först och avboka de andra visningarna eller ska man kolla på det man helst vill ha sist och vara lite velig på andra visningarna. För man vill ju inte bara kolla på en ifall det är ett råtthål. Ska diskutera detta med min bitch senare idag när vi ska måla om personalrummet.

Ciao!

Fin i håret

Idag har jag varit hos frisören och det kostade en förmögenhet men det var det fan värt för det blev superbra. Är jätte nöjd.
Jag och Jon hade nämligen bestämt att vi behövde vara snygga i håret till flytten så därför blev det ett gemensamt frisörbesök idag :)


Jons resultat


Mitt resultat. Blev sjukt nöjd med den askigt blonda färgen




Sen på kvällen blev det pubquiz.


Amanda och hennes kompis var med


Dom blev Lucky Losers och fick lite pengar att handla för i baren. Det blev de glada för :)


Nu ska jag och Jon leta lägenheter i London

PoK




Sista stängningen på Böffen

Nu ska jag aldrig mer stänga på Jensens Böfhus. I alla fall inte som det ser ut just nu ;P
Känns bra! Riktigt skönt faktiskt. Men däremot så inser jag mer och mer att jag kommer sakna mitt jobb väldigt mycket.
Eller egentligen inte själva jobbet utan alla som jobbar där. Vi har så kul när jag man jobbar (och efter :P). Gud vad jag skrattar ibland på det stället. Alla är så roliga och mysiga, tycker faktiskt om alla. Även de som får för sig att snacka skit ibland för alla är ändå helt underbara kollegor. Ååå, trodde verkligen inte detta skulle bli ett jobb som var jobbigt att lämna men det kommer det verkligen vara men förhoppningsvis kan jag hålla kontakten med rätt många från jobbet i alla fall. Dessutom vet jag att jag är välkommen tillbaka också, sen skulle jag inte vilja jobba heltid där igen, det skulle jag verkligen inte orka men är ju ett ganska bra extrajobb att ha samtidigt som man pluggar till exempel.
Jaja, har ju en hel veckas pass kvar, men inga fler stängningar nu ;)

Nu till jobbet igen :P


Ångest och dumheter

Jag är då fan inte alltid så jävla smart och jag beter mig ganska dumt ibland. Aldrig avsiktligt och jag tror att jag ytterst sällan låter nån annan än migsjälv bli lidande för mina dumheter.
Igår var jag klantig och kass mest, men man lär sig av sina misstag.

Sunny Day

Idag har jag mest jobbat men det var väldigt lugnt, likt alla andra dagar denna vecka, så jag fick ha ett springpass. Har egentligen inte råd att förlora fler timmar nu men jag kunde inte låta bli när vädret var så fint att följa med Jon ut i solen efter en stund efter lunchen för att komma tillbaka sedan på kvällen. Blev lite fika på uteservering och sedan chill i kungsparken med Susanne.


Susanne och Jon (och min skugga över hela bilden :P)

Måste även visa en grej som är lite skoj. Nämligen klädhyllan på mitt jobb. Blev så himla glad när jag kom till jobbet häromdan och vi fått nya hyllor till våra kläder och det har blivit så fint och organiserat. Tänk att nåt sånt litet kan göra en så glad :)


Ser ju förvisso nästan lite stökigt ut men det är vansinnigt mycket bättre än innan, nu hittar man ju faktiskt nåt.
Det fina huvudet i hyllan är ju lite lustigt. Nån på mitt jobb med lite udda humor hade hittat det i soprummet som delas med vissa klädaffärer och klämt in det i en kollegas skåp. Hon blev ganska chockad nästa morgon när hon öppnade det och ett huvud trillade ut. Nu bor det i vår klädhylla och jag kan inte låta bli att tycka det är fint så eftersom det påminner mig om nåt man skulle hitta hemma hos min mormor ;P


Annandag påsk

Igår hade jag det väldigt, väldigt trevligt. Min finaste och allra bästaste bästis var hemma från Oslo och Vi åkte hem till Ellen som år också är våran bästaste bästis ;) och åt kex och drack vin (vuxenpoäng ;)), sen gick vi ner till Halta Lotta på redbergsplatsen och åt en väldigt god middag. Ååå så trevligt det var, vi pratade och skarttade väldigt högt så hela resturangen var i princip med i konversationen vare sig de ville eller inte men det gjorde inget för det var så väldigt trevligt att vara vi tre igen. Vi tre har faktiskt kännt varandra sen vi var 3 år, det ni! Och även om det går väldigt upp och ner med hur mycket vi ses och med det även hur lika vi är och hur lika våra liv är (vi är alla tre egentligen väldigt olika) så känner vi varandra på ett sätt som man bara känner vänner som man kännt så länge och som man umgåtts med så mycket och har så många minnen med. Det är så himla fint med sån vänskap :)

Puss på er båda två!


Ellen och Annicka nån gång för flera år sedan. Tror det var typ min 18 års dag eller nåt liknande.

Ps. kanske, kanske ska min Annicka flytta hem och det skulle göra mig väldigt glad .Ds

Påsk








En liten nos

solsolsol = fina bilder... eller kanke inte

Sånt underbart väder! Tänkte att det skulle firas med lite fina bilder. Självklart dog min kamera efter 3 bilder :S.
Ni kan i alla fall få se dom, så ska jag göra ett nytt försök imorgon ;)


Söta lillasyster Jonna


Min fina Sandy




Hoppas vädret är lika fint imorgon. Ska ha familjepåskmiddag här hemma och det ska bli finfint! Blir jag, mina föräldrar, mina systrar, Warren, Pisse och eventuellt Jon, eftersom varken jag eller mamma tyckte han ska sitta själv på påskafton. Vi ska äta traditionell påskmat eftersom det måste ju Warren få prova (alla svenska högtider har ju förvisso typ samma mat men detta blir hans första högtid i sverige så det blir ju nytt nu) och sen ska vi fira Pisse som fyller år nu i dagarna och sen ska vi kolla på påskbrasan. Jag kanske är jättefjantig som faktiskt ser fram emot det här jättemycket ;P.
Men jag tycker det är så trevligt att göra saker med min familj :)

Skit åt skitsnack och sjukdom.

Är lite surig nu men det börjar bli bättre. Blev ganska ledsen förut då jag fick veta att vissa på jobbet som verkligen inte borde snacka en massa skit gör det. Saker som verkligen inte är sant. Varför ska de ge sig på mig som  inte gör nån nåt ont? Och när det kommer till de saker som har med jobbet att göra så ska de inte diskuteras med vänner utanför jobbet innan man pratat med mig. Det borde vissa veta, men tydligen inte. Och som vanligt kan jag inte bli arg, jag blir bara ledsen och orolig för att folk ska tro dumma saker om mig. Som tur är finns det gulliga människor på mitt jobb också, som tröstar. Måste bara prata lite med min chef så ska det nog ordna sig, hoppas jag, vill verkligen inte sluta på fel fot. Men det borde lösa sig för jag har då inte gjort nåt fel.

Var hos doktorn idag också och fixade läkarintyg till jobbet. Fick enligt honom inte jobba imorgon heller då jag fortfarande smittar. Till viss del skönt med tanke på att jag fortfarande känner mig lite trött och sliten så som man gör när man är sjuk, plus att jag verkar ha fått nån taskig förkylning, för jag har jätteont i halsen, som nog kan behöva kurera sig lite. Men till viss del jobbigt för det är så trist att bara sitta hemma och hänga. Får väl spela wow och glo på the tudors som jag gjort idag.

Some sleep is well needed.
G'natt

Sjuuuk

Jävla skit! Har inte tid att vara sjuk! Stackars alla på jobbet. Hoppas nånannan ställer upp och hoppar in idag så att det inte blir totalt kaos. De hade det tydligen ganska kaosigt igår på kvällen så jag skulle jobba några timmar extra ikväll. Bra tyckte jag då jag behövde lite fler timmar (har redan tagit en massa extra timmar men jag vill ha meeer). Men vad gör min dumma kropp? Jo den fick för sig att det var dags för magsjuka. Jävla skit! Har legat oh spytt hela natten och nu ligger jag och har feber och allmänt ont i hela kroppen. Fan också! :(

Monsters vs Aliens

Idag jobbade jag ett lunchpass, var ganska mycket att göra med tanke på att det är påsklov. Lite segt eftersom jag ska jobba hela resten av veckan (6 dagar denna vecka och 6 dagar nästa, yippie! :( ). Efter jobbet träffade jag min storasyster och min yngsta lillasyster för att gå på bio. Vi såg Monsters vs Aliens i 3D. Jag tyckte det var väldigt ballt, mycket ballare än vad min 8 åriga lillasyster tyckte ;P. Tänkte först att det skulle vara lite jobbigt eftersom det är en så lång film och de 3D filmerna jag sett tidigare har varit så extrema (typ Panda Vision på Maxxima Liseberg), att de lekt väldigt med 3D effekterna och så. Men nu gjorde de det bara nån enstaka gång och det gav främst bara ett djup i bilden. Lite som när man första gången såg dataanimerade filmer när man tidigare bara sett vanliga tecknade, 3D filmena blir liksom nästa steg. Känner att jag förklarar detta dåligt men hur som helst tyckte jag det var ballt. Filmen var trevlig i allmänhet med skojiga karaktärer och en lustig handling men den kändes lite lik de flesta andra barnfilmer som kommit ut de senste åren. Blir lite samma grejer om och om igen tycker jag. Samma typ av karaktärer och samma typ av skämt bara i nya former. Men det är kanske det barnen vill ha. Gillade den i vilket fall, blev lite kär i Insektosaurusen och Den felande länken.


Let me see your bootyswing

Nu är jag trött. Har varit en slitig men rolig helg även fast jag mest jobbat. Har inte varit hemma mer än en eller två timmar sen i fredags. Åkte hem till Jon efter jobbet i fredags och kollade serier och drack saft, sen sov jag där. Åkte hem en snabbis för att byta om på lördag förmiddag innan jag åkte och jobbade. Efter stängning gick vi ut (vi = Jag, Jon, Tim, Benjamin, Madsen och Malin), var mycket skojsigt men jag höll det lite lagom då jag skulle gå och jobba idag. Blev dock ganska sent då jag och Jon hade lite piggryck när vi kom hem till honom runt 4 imorse och fick för oss att kolla på Bo Ko. Dock somnade jag 5 minuter in i avsnittet. Sov lite oroligt i natt eftersom jag var rädd för att försova mig och åkte sedan till jobbet ganska tidigt och åt frukost tillsammans med min chef Frank och hans tjej Carro (som är 1:a Värdinna). Jobbade sedan till kl 16.30.
Och där var helgsummeringen över. Är väldigt trött och ganska smutsig. Ska sova och duscha nu snart tror jag.










...

Ska gå till jobbet nu och det kommer nog vara ungefär lika spännande som det låter.

En bild istället för okloka ord tror jag det blir.


Sommarnatt i Växjö

En månad...

Idag är det en månad kvar tills jag flyttar tillbaka till London. Lite läskigt!
Hoppas verkligen att flytten ska lite mer leva upp till mina förväntningar denna gång. Tror det eftersom jag inte har lika mycket förväntningar denna gång, eller jag har i alla fall försökt att inte ha det. Vill egentligen meat bara ha roligt och träffa nytt roligt folk. Är det för mycket begärt tro?
Har ju lite mer trygghet den här gången också, inte när det kommer till jobb och bostad sånt är det sämre med den här gången men i mig själv. Jag är mer självsäker nu och har mer liverfarenhet. Dessutom har jag Jon, vilket också är en trygghet för jag gör det inte själv den här gången (var ju inte själv förra gången heller, hade ju min syster men samtidigt så hade ju hon Warren och jag snyltade mig ju mest in i deras liv). 
Ser fram emot det i alla fall och vill att april ska gå fort. Inte bara för att jag ska flytta utan också för att jag ser fram emot värmen och att sluta på böffen :P


Varulvsblick i sommarnatten vid Buckingham palace.
London here I come!

I'm not a saint, but I'm not a sinner and everything is cool aslong as I'm getting thinner

Idag har jag jobbat och tränat. La upp bantningplaner under träningen då jag såg migsjälv i spegeln för mycket. Mitt fett skumpade värst i hela salen. Behöver träna och banta! Yesbox. Som om jag inte sagt det förut...

När jag kom hem kände jag mig uttråkad och funderade på att åka till Jon men det tyckte inte mina föräldrar. De beklagade sig över att jag aldrig är hemma och att de tyckte jag skulle umgås lite med dem. Stanna hemma och baka en kaka sa mamma. Men jag kommer ju bara sitta och sega vid datorn om jag stannar hemma sa jag. Vad gjorde jag? Jo, jag bakade en kaka och nu sitter jag och segar framför datorn. Tror jag ska tvinga mina föräldrar att spela sällskapsspel eller nåt, jag ska vara ytterst uppmärksamhets krävande i alla fall eftersom jag nu stannade hemma för deras skull.

Kenny Begins

Igår såg jag och Malin Kenny Begins på bio. Den var bäst. Jag och Malin ville se den en gång till direkt efter, men så blev det ju tyvärr inte. Älskar den gamla Kenny Starfighter tv-serien och jag var nästan tveksam till att de skulle lyckas göra en så bra film som de gjorde. Grymtbra och hemskt rolig. Men man måste liksom fatta Kenny humorn, vilket alla, mysigt nog, gjorde i salongen, vara bara folk i 20-års åldern som verkade älska Kenny Starfighter, det var väldigt fint.



Idag släpade jag mig upp alldeles för tidigt, fast jag var ledig, för att gå på mitt sista personalmöte på böffen kl 8 imorse. Sas inte så mycket spännande, fick mest insikt att det kommer bli jobbigt att jobba där den här månaden. Men jag får hålla ut för sen är det slut! Skrev på min uppsägningslapp idag :). Kommer förvisso sakna böffen ibland, men mest bara alla fina som jobbar där. Efter mötet hjälpte jag Magda att så på lite nya knappar på våra västar och sen gick vi och Maria och åt lunch. Var mumsigt. Sen vandrade vi lite affärer och jag som verkligen inte har några pengar just nu fick för mig att köpa mig ett par skor (för det har jag ju inga liksom O_o). Jaja, var faktiskt det närmaste jag kan komma ett par skor jag faktiskt behöver. Nämligen ett par praktiska sandaler att ha i sommar. Jättefina mörkbruna gladiatorsandaler med gulspännen. Mamma och Malin gav dom godkänt så de får stanna. Tog en bild på dom men mina tår såg så förkrympta och äckliga ut på den så den vill nog ingen se.
Blev hem en sväng efter det och sen in igen lite senare för att träffa Robin som åker till New York imorgon, den lyxliraren, vykort krävs! Vi fikade lite och pratade mycket, som vanligt. Alltid trevligt.

Nu måste jag nästan gå och lägga mig med min bok, bara för att den är så mysig. Har börjat läsa Goda Omen av Terry Pratchett och Neil Gaiman och den börjar bra :)

Nattnatt!

RSS 2.0