Ultradepp

Idag har jag varit jättenedstämd. Har bestämt mig för att ställa in min födelsedag tillsvidare. Tror den får firas med bitch och en flaska lambrini. Saknar alla mina vänner hemma i Sverige sååå mycket just nu och det känns bara konstigt att umgås med folk som jag egentligen knappt känner. Älskar att lära känna nytt folk men just nu känner jag att jag vill vara med människor som känner mig väl. Är bara några saker som peppar upp mig just nu och det är:
1. Att Bitch är med mig i vilka konstiga ryck jag än får och även fast han är världens sämsta på att trösta så försöker han alltid vilket tröstar mer än nåt.
2. Att mina kollegor är så söta. Att man alltid välkommnas med ett "hey huns, how are you?" eller idag när alla började skrika "liiina is heeere". De håller mig dessutom alltid underhållen på jobbet, kors vilka knäppa grejer de hittar på.
3. Att jag på tisdag åker hem till Sverige och ska få umgås med mina "riktiga" vänner.
4. Att en ganska gullig person hade lämnat ett litet meddelande till mig ;)

Har i alla fall tänkt mig en trevlig kväll ikväll. Både jag och Jon är för fattiga för att gå ut eller göra nåt sånt ikväll, i alla fall om vi ska gå ut imorgon ifall jag ändrar mig. Så jag har bestämt att vi ska ha fredagsmys på gammalt klassiskt vis. God middag (nåt ska jag nog kunna knåpa ihop) och sen Disneydags med smaskigheter (får bli nån gammal disneyfilm och varm choklad och jättegoda kakor som jag har med mig från jobbet).

På svininfluensafronten intet nytt!

Nepps, fortfarande frisk. Vilket förvisso är toppentoppen men samtidigt vågar jag inte helt släppa min paranoia för då kommer den där jävla grissjukan att smyga upp på mig och ta mig när jag minst anar det och det är minst lägligt. Typ samma dag som jag ska flyga hem till Sverige.
Jaja, nu har jag lagt det åt sidan tillräckligt mycket för att våga planera inför min födelsedag på lördag. Hade tänkt ha folk här från början, men eftersom Jeffrey är sjuk ville jag inte det, men nu är som sagt min paranoia på låg säkerhetsgrad så jag har faktiskt bjudit hit folk. Är ju inte direkt som att vi ska hänga i hans rum. Sen blir det utgång.
Men dessa planer har gett mig nya paranoior. Nämligen det att vara ifrån mina nära och trygga vänner. De vännerna man kan lita på kommer att vara där på ens födelsedag, i alla fall kommer ringa en och säga grattis. Jag har bjudit in en massa folk till att festa loss på lördag, alla människor som jag ser som mina vänner här men alla är egentligen ganska ytliga kontakter. Ingen som jag känner mig helt 100% med. Har ju inte bott här länge nog för att ha lärt känna folk så väl än. Men det gör mig paranoid, just nu känns det som om ingen kommer komma på min födelsedag. Alla kommer ha annat för sig eller helt enkelt strunta i mig för jag är ändå bara en bekant.
Har ju i alla fall Bitch! Vad skulle jag göra utan honom?


Bitch och jag!

Who am I kidding? Svininfluensa here I come!!

Seriöst, vem försöker jag lura? Klart som fan att jag kommer få den jävla svininfluensan! Jag blir alltid sjuk om det går nåt! Alltid! Sen brukar jag smitta ner resten av familjen. Jag kan inte komma på en enda gång som hela min familj blivit sjuka i nån skit (influensa, magsjuka osvosv) som inte jag fått först. Sjukdomar dras till mig som flugor till skit.
Så kom då svininfluensan, kom hit vettja!! Lika bra att få det överstökat så att jag kanske, kanske kan vara frisk till nästa vecka så att jag kan åka hem! Känner väldigt starkt på mig att jag kommer bli sjuk imorgon. Jag känner det i halsen, det börjar alltid i halsen på mig. Hjälpte inte att jag hållt mig undan från Jeffrey, jag känner mig alldeles varm nu också. Vet att det kan vara inbillning eftersom jag vet att jag är i samma hus som nån med svininfluensa men samtidigt känner jag ju mig själv och jag vet att finns det någon form av influensa, magsjuka, förkylning eller nåt annat jobbigt som smittas genom luften så är jag dömd att få det!

Yesbox, svininfluensa here I come!

Warning, Warning! Swineflu alert!!

Jag har haft total panik och vart så rädd hela dan. Svininfluensan är alltid väldigt närvarande här i London, hur många som helst insjuknar varje dag men nu är den här! Här i mitt hem! Jeffrey har svininfluensa!!
Jag hade superpanik när jag var på jobbet för jag fick veta det precis innan jag gick dit. Ringde jag grät för mamma i telefon. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vill inte vara hemma för det är ju där det är smittrisk, men jag vill inte vara nån annanstans heller för jag vill inte smitta nån. Känner mig som en smitthärd! Men mamma kan alltid trösta och få mig att tänka logiskt, det är ju faktiskt inte jag som har svininfluensa utan det är Jeffrey. Jag kan ju inte smitta nån med en sjukdom jag inte har.
Egentligen är jag inte så rädd för att bli sjuk själv men jag är rädd för att smitta andra och jag är rädd för att bli sjuk just nu. För jag åker ju till Sverige om 1 vecka!! Kan inte bli sjuk nu för då släpps jag ju inte in i landet, släpps inte ens på planet!!
Usch, vad jag är rädd. Och nu går jag runt och tycker att jag är hostig och har ont i halsen. Antagligen är det ju bara inbillning.
Kan inte och får inte bli sjuk nu! Vill inte ha slängt 3000 kr i sjön!
Dessutom har jag ju fått ställa in mitt födelsedagsfirande pga av det här, kan ju inte ta hit folk när vi har svininfluensa i huset. Jon är jättearg för att han fått ställa in sin middag som han skulle ha för några kollegor imorgon. :(
Samtidigt känner jag mig också skyldig för att jag är så oroad över mig själv och mina saker när Jeffrey är sjuk, han är ju ändå min vän.

Sitter hemma nu i alla fall. Ska undvika Jeffrey så mycket det går, absolut inte gå in i hans rum och hålla mig så mycket som möjligt i mitt rum, dit kommer han aldrig in nämligen. Har vidöppet fönster efter smittan är luftburen. Vet inte om nåt av detta hjälper men jag hoppas, hoppas!

Pick that sexy apple

Har verkligen inte hänt mycket spännande alls den här veckan. Jag har typ jobbat och gått hem och suttit vid datorn. Jättespännande!
Men igår hände det grejer. Emelie hade cubanskt cocktailparty hemma hos sig i clapham. Jon jobbade tyvärr så jag drog med mig Brad dit. Drack massa rom och skojade runt en massa. Jag och Brad kom dansade plocka äpplen, kasta glitter dansen, the sexy version. Hohoho, vad roliga vi måste sett ut. Sen drog vi alla iväg för att gå till nån klubb i Shoreditch, men Brad drog hem för att han skulle jobba idag. Jag ville inte gå in utan honom och kände dessutom att jag hade fått i mig lite för mycket och att det var dags för mig att gå hem. Påvägen hem smsade jag med Oskar och vi kom fram till att det krävdes efterfest. Så han kom hem till mig och vi hade efterfest på taket och när det blev för kallt, på köksgolvet.
En knasig sak som hände var att på vägen hem fick jag jättefina blommor av en total främling på gatan. Jag pratade inte ens med honom, han gick i motsatt riktning som mig längs vägen och bara gav de till mig när vi möttes, haha!

Idag är jag jättetrött och har superbakissöndag. Nu blir det bara lugna och stillsamma aktiviteter fram tills nästa helg då jag fyller år!!





Over and Out.

Blää

Sitter hemma och segar som vanligt. Är helt galet trött från igår. Hade en väldigt trevlig kväll i alla fall. Alla gick utom jag, Jons närmaste vän på jobbet Helen och hennes flatmate Randal, så vi tre gick och åt kinamat på en nattöppen krog i china town. Jättegod mat hade de, så dit ska jag gå igen.
Imorse pallrade jag mig upp tidigt för att vara på jobbet kl 10, bara för att få veta att jag ska fortsätta med mina gamla tider. Då blir man såååå glad. Jaja, var bara att traska hem och slappa i två timmar innan började.
Bitch kanske ska ta hem nån kille hit ikväll, men han vet att jag ska vara hemma så det blir nog mest film och pizza. Dock har jag nu tappat mitt pizzasug eftersom jag åt äckliga nudlar som fick mig att må jätteilla, blä!

Mmm... sköljmedel!

Vi sitter och lyssnar på e-type och jag ger bitch råd om vilka underkläder han ska ha på sig. Sen duttar han sköljmedel på grejer för att det ska lukta gott. Snart ska vi öppna våran flaska budget rosé innan vi beger oss till nån club som hans kollegor brukar gå på. Blir nog lajbans. Dock kan jag inte bli så sen, då jag från och med imorgon kommer börja jobba 10-14. Blir nog bra ändå.

Har spenderat stor del av dagen med att sitta på sohos walk-in clinic för att få träffa en sjuksköterska. Fick bekräftat att jag har urinvägsinfektion. Dock bara en liten och nu har jag fått antibiotika för det. Fick också en föreläsning om att jag ska gå och kissa innan och efter jag haft sex för att undvika fler urinvägsinfektioner. Fick också svara på en massa frågor om typ mitt sexliv, min fruktallergi och min feströkning. Pinsamt? Nej aldrig :P

Btw så har jag idag också köpt mina flygbiljetter hem, är hemma i Sverige mellan 4-17 augusti! Ska bli bäst!

Alla dessa freaky karlar

I fredags gick jag ut för att dricka öl med Karin. Blev några glas på en bar i Soho och sen gick vi till Heaven och dansade lite till 90-tals musik. Väldigt trevligt. Dock kommer Karin åka hem till Sverige på fredag, vilket är mindre trevligt för hon är supergullig och det känns ju himla trist att hon ska åka hem precis när man börjat lära känna varandra. Men hon ska nog komma hit och äta middag och dricka vin på taket på onsdag så det blir nog trevligt.

Jag måste berätta om en superfreaky grej som hände igår. Nån ringde mig från ett nummer jag inte kände igen och när jag svarade så sa killen i andra änden "du känner inte mig, men jag heter Alex och är säkerthetsvakt på heaven. Jag har sätt dig en massa där och skulle gärna vilja träffa dig och lära känna dig" typ. Inte ordagrant så men budskapet var typ det. Han pratade om flera gånger han sätt mig och vissa av de gångerna var typ 2 månader sedan. Jag har alltså haft en kille som spanat in mig i typ 2 månader som nu huxflux ringer mig. Hur fan fick han mitt nummer?? Helt knasigt!
Är man lite smart när nåt sånt händer så säger man till den freaky personen att man inte vill träffa dom och att de inte ska ringa igen. Men är man nyfiken som en idiot och lite naiv som jag så säger man "visst vi kan ses på tisdag". Pucko Lina!!
Smsade honom senare och sa att jag ångrat mig och inte alls ville träffa honom, det var alldeles för freaky och misstänksamt. han försökte typ ringa mig sen igen men då tryckte jag bara av samtalen. Frågade även min kompis Rudi om hon visste vem han var. Det gjorde hon och hon tyckte också det var läskigt. Hon sa att han var ful och att jag skulle be honom att fuck off. Så det ska jag göra nu om han får för sig att ringa mig igen.

Senare igår blev det fest. Åkte till Turnpike Lane och gick på nån hemmafest med en massa av Jons kollegor. Var väldigt trevligt. Mest för att jag hittade en hemskt skojig tysk. Han var inte direkt snygg och något äldre än mig men han var vansinnigt underhållande. Vi lyckdes ha de mest konstiga konversationerna under kvällens gång. Sen vid typ 3-4 tiden skulle Jon åka hem så han kidnappade mina nycklar och åkte (inte utan att ha frågat mig om det var okej förstås, han är ändå snäll min bitch). Kvar var jag på festen som jag var bjuden på i typ tredje hand med nån random tysk. Jaja, man får väl göra det bästa av situtionen och åka till Clapham och där vaknade jag i morse. Nu sitter jag hemma och äter chokladfyllda pannkakor med kolasås och glass till frukost (när kl nästan är 5) och klurar över att jag tror jag fått urinvägs infektion. Hurra för mer krångel med läkare och skit! Blir nog öppna kliniken i soho imorgon istället så får jag se vad de säger.

Btw blev det inget Birmingham idag pga att både den manliga modellen och den andra fotografen ställde in. Skit också! Jag som sett fram emot det så mycket. Blir förhoppningsvis bara uppskjutet och inte inställt.

Over and Out.

Woho!

Blir Birmingham på söndag! Ska dit och leka modell eller spökdocka :P. En tjej på mitt jobb är fotograf, eller hon försöker jobba sig upp inom fotografyrket och hon pratade om en fotografering hon skulle göra nu på söndag i Birmingham på jobbet häromdan. Skulle vara en skräck fotografering med en kille och en tjej i typ gammaldags kläder och massa bandage framför ansiktet. De hade en skitbra manlig modell, en kille som är dansare och kan därför göra massa galna vinklar med kroppen. Men hon var inte nöjd med den kvinnliga modellen de ha hade, så hon frågade mig om jag ville. Skitkul tyckte jag men jag tänkte ändå att jag nog kommer vara kass eftersom jag aldrig gjort nåt sånt innan. Men igår var jag nere i hennes fotostudio och testfotade lite och de verkade jättenöjda. Kommer bli så sjukt läskiga bilder. Igår provade jag bara lite av kläderna och rekvisitan och jag blev nästan rädd för mig själv, haha. Känns dock skönt att jag kommer ha bandage i hela ansiktet för då jag mer kan koncentrera mig på kroppen, är bra för noobs som mig :P.
Nu måste jag gå till jobbet.

Over and Out.

Planer och sånt

Sitter hemma och är så mätt att det känns som jag ska spricka. Skulle träffa Jon efter jobbet då han skulle ha rast då, men inte då. Traskade hem istället och var så hungrig att jag lagade en super portion med pasta med pesto. Blandade i lite färska cocktailtomater som jag lagt att dra sig med lite färsk basilika, vitlök och olja. Blev jättegott! Jag är en sån duktig kock ;). Nu sitter jag och klurar lite på helgen och vad som ska hittas på. Både jag och bitch är nog lite partysugna även fast vi inte riktigt har råd. Vi är bjudna på nåt poolparty på lördag, kan ju vara kul om det är fint väder. Annars blir det nog utgång. En kompis till Jeffrey ville att vi skulle gå ut med honom, men vi får se hur det blir med det. Annars tänkte jag ringa Aldemar eller/och Karin, ifall nån är på. Dock kan jag inte bli för sen på lördag och definitivt inte för full, för jag får inte vara för trött eller bakis på söndag för då kanske det händer grejer. Inget är säkert än men jag kanske ska åka till Birmingham. Mer säger jag inte förrän det är helt bestämt ;)
Sen började mina tankar vandra iväg till min födelsedag, vet inte riktigt vad jag ska hitta på men hade tänkt mig nåt i stil med förfest på taket och sen utgång. Åker förhoppningsvis till Sverige två dagar senare så det hade vart kul med en riktigt kul kväll här med massa kul folk innan jag åker. Är ett litet tag kvar så jag ska nog komma på nåt innan dess ;).

Over and Out.

Udda ställen ger nya erfarenheter

Snart ska jag gå och lägga mig. Jon sover faktiskt redan. Tror det är första gången sen vi flyttade hit som han sover innan mig när jag inte varit ute. Fast jag har faktiskt varit ute ikväll, men bara en kortis och Jon var med så det räknas inte. Våra flatmates hade lite vänner över och Jean Luca lagade en jättegod pasta. Sen tyckte de att vi skulle gå med till nån pub som hette Whatever och drevs av en svensk flata vid namn Ingo. Sure, thing tyckte vi och det var ju intressant vill jag lova. Väldigt queer pub. Som Jeffrey sa "you don't know who's a boy and who's a girl". Väldigt mycket butch flator, jag var klart kvinnligast i byggnaden. Men jag gillade puben, var en skön avslappnad stämning och de spelade udda indisk musik. Sen fick jag frågan om jag var magdanserska, jag hade velat svara ja men det fick bli ett "I wish I was".
Nu ska jag joina Jon och gå och lägga mig.

Ciao!

Jag är så hemsk!

Usch, vad jag känner mig taskig just nu. Sayeed skulle åka på semester idag och vara borta i typ 2-3 veckor. Jag ska förhoppningsvis åka till Sverige i början av nästa månad, vilket innebär att jag nog är i Sverige när han kommer hem. Jag ville inte att han ska typ spendera sin semester i celibat för min skull. Han ringde mig innan för att typ säga hejdå och att hör av sig när han kommer hem och sånt. Han satt på tåget då så jag hörde knappt vad han sa, så jag lyckades inte säga nåt då. Dessutom är jag för mesig för att lyckas säga nåt. Hur säger man liksom att "jag vill att ligger med andra när du är på semester". Så jag skickade ett sms istället. Jag är sååååå lyckad! :S
Nu har jag dåligt samvete, känns som jag just gjort slut med killen jag inte ens var tillsammans med. Dock är jag rädd att han kan ha tolkat det som ett "göra-slut-sms" . Jag är så hemsk!
Skickade nyss ett till sms där jag skrev, att det var lite harsh och att jag bara vill att han skulle njuta av sin semester till fullo.
Jag fattar egentligen inte varför jag bryr mig så mycket. han är förvisso hemskt gullig och allt sånt, men jag har verkligen inga känslor för honom så förlusten är inte så stor egentligen. Men jag står verkligen inte ut med tanken på att nån ogillar mig eller är sur på mig.
Nej, nu får jag sluta vara så mesig och ta tag i mig själv. Han är vuxen och klarar sig. Nu kommer han säkert kunna njuta av sin semester och ligga med en massa snygga turkiska brudar.
Nu ska jag städa badrummet.

Over and Out.

What a night!

Igår blev lite galet. Men jag hade väldans kul. Sara är en hemskt kul människa måste jag säga och sjukt lätt att prata med. Vi gick först till en pub i Soho och sen till klubben Stanza. Klubben i sig var inte så mycket att hurra för och inte människorna som var där heller. Men det spelades bra musik, humöret var på topp och bartenderna var trevliga. En av dem blev lite förtjust i Sara, det var farligt för det innebar att gratis shotsen blev många och stora. Jag snackade mest med en engelsk kille som hette Nick tror jag. Jättegullig, typ den enda snygga killen på hela stället och han kommer fram till oss. Smickrande ;). Men sen drog han bara plötsligt för att hans gnälliga kompis ville gå på casino istället. Jag blev av nån anledning skitsur för det, haha, tänk så konstigt man reagerar när man druckit lite mer än vad man borde. Jag talade ut om mina känslor med vakten utanför. Han erbjöd att köra hem mig och Sara men vi fick lift med Saras beundrare (bartendern) istället. Imorse vaknade jag halv 10 och var typ klarvaken så jag gick upp och tvättade lite kläder. Sen har jag jobbat idag och skulle egentligen gå ut med några andra svenska tjejer ikväll men jag kände att jag var alldeles för trött för det. Dessutom vill jag inte köra för hårt för magens skull (som förövrigt mår ganska bra just nu). Får följa med dem en annan gång :)
Nu ska jag dricka kamomillte och se på film tills Bitch kommer hem. Han verkade sur på mig imorse, orkade inte bry mig då. Får väl se om är gladare nu när han kommer hem. Har lagat mat till honom och köpt choklad, det gör honom förhoppningsvis ganska glad.

Dj give me the answer!

Ikväll blir det party med Sara. Tror det blir klubben Punk eller Stanza. De ligger ganska nära varandra och jag har skrivit upp oss på gästlistan på båda. Får se vilken vi tycker verkar roligast.
Nu är bara frågan vad jag ska ha på mig! Vet vilka skor jag ska ha så jag får väl utgå från det :P
Snackar med Jonathan på msn nu, saknar honom. Ser fram emot att träffa honom när om jag åker hem nåt nästa månad.
Får se hur det blir med allt nu eftersom det är så rörigt med jobb och så nu. Kanske kommer få ett fint bra nytt jobb men då kan jag inte åka hem. Skulle egentligen inte vara kvar på mitt nuvarande jobb men de ändrade sig de knäppgökarna. Vill inte vara kvar där för länge ändå. Men kanske kan vara bra till september då jag kanske kan få en tjänst på Fortnum and Mason. Jaja vi får se hur allt löser sig. Nu till garderob och spegel!

Wish me luck!

Idag händer det viktiga grejer.
Wish me luck!

Naturhistoriska

Bilder från när vi var på naturhistoriska igår


Jag. Notera min fina body från H&M, har läst att den är slut överallt i Sverige ;P
Katy Perry för Fashion Against Aids


Bitch läser om Stegosaurusen






Jag och Jon bad en turist att ta ett turistigt kort på oss, detta är resultatet.


Jon tyckte T-rexen var läskig


Blev lite titt på uppstoppade djur också. Men bitch tyckte det var tråkigt att de var döda.
Jag föreslog då att vi skulle gå på Zoo nån dag istället. Jag tyckte det var en jättebra idé eftersom
London Zoo är jättefint. Vet inte riktigt vad bitch tyckte om min idé då konversationen spårade ut i vem som var en Gorilla.

Blääää

Nu sitter Jon och spelar på min dator och jag sitter här med hans och är uttråkad.
Har inte gjort så mycket spännande idag. Sov länge och åt frukost i sängen. Kollade på filmen Bolt. Blir mycket tecknad film när Jon inte är hemma. Har den senaste tiden sett Anastasia och Enchanted (dock är den bara delvis tecknad) också. Tyckte om alla tre, men nästan bäst om Bolt tror jag. Sen traskade jag ner till Leicester sq i ösregn för att träffa bitch och gå på museum. Var bara där en liten stund men tog lite bilder som jag lägger in imorgon.
Sen åkte vi hem och lagade en god middag till oss som vi avnjöt till Golden Girls. Bästa nya vanan vi fått, middag + Golden Girls. Nu blir det nog lite Oggy innan jag går och lägger mig.

Over and Out.

En natt och en dag

Igår natt stack jag iväg för att träffa Sayeed (tidigare kallad Fred, han går under båda namnen men jag har besämt mig för att kalla honom Sayeed då det verkar vara det hans vänner säger). Traskade ner till Leicester sq för att möta honom där. Jag kom på, på vägen att jag är allt lite dum ibland, eller snarare dumdristig. Där går jag helt själv på mörka tomma gator i centrala London helt utan att vara det minsta rädd. Har ju aldrig råkat ut för nåt så jag känner mig sällan rädd när jag går så. Är faktiskt oftare rädd i Sverige, knasigt nog. Men en lite äcklig sak hände faktiskt. Jag skulle byta skor från platta som jag gått i till ett par klackar. Jag stannade vid en stor byggnad (tror det var ett hotell) vid en ganska tom gata för att göra detta. Då stannar det en bil med en gammal gubbe i. Han typ stirrade på mig en massa och sen öppnade han dörren till bilen, men satt kvar där han satt. Han trodde typ jag var en hora eller nåt, det var läskigt tycker jag. Jag var inte utamanande klätt eller visade nåt intresse åt hans håll alls så det är så hemskt att han kunde tolka det så. Usch, sprang iväg snabbt som attan när jag väl fått på mig skorna.
När jag tillslut träffade Sayeed traskade vi iväg för att ta en buss hem till honom. Men bussen var både sen och fulpackad så vi gav upp det och begav oss iväg för att hitta en taxi. Det gick ingevidare det heller, letade jävligt länge innan vi fick tag på en i denna stad som har ett sånt överflöd på taxis, knasigt. Tog oss typ 2 timmar att ta oss hem till honom.
Där satt vi och snackade med hans kompisar och drack lite innan vi gick och la oss. Sov länge vilket var jätteskönt, sen umgicks vi lite mer med hans vänner. Sen skulle jag bli hemkörd (eftersom han bor långt åt helvete bort) men det blev aldrig av. Satt och glodde på tråkig tv typ hela dan. Kände mig tråkig och asocial också av nån anledning. Vet inte varför, kände mig så taskig och trist. Jaja, man kan ju inte alltid vara på topp. Blev till slut körd in till stan (vid typ 18-19 tiden :S) och gick då och handlade lite gott och lagade en god middag till mig och bitch. Nu sitter jag och är uttråkad mest eftersom Jon stulit min dator för att spela nåt spel. Så jag sitter nu vid hans och skriver detta långa inlägg fullt av helt värdelös information om min dag. Kanske kan locka bort bitch från spelet med föreslag om film eller nåt.

PoK

Är det inte det ena så är det det andra

Har gått och blivit jätteförkyld. Men bara sådär så det är jättejobbigt, svårt att sova för att jag inte kan andas och måste snyta mig var tredje sekund,  jag är inte sjuk för övrigt, ingen feber, ingen trötthet eller nåt sånt. Jag hatar att vara förkyld på det sättet och jag blir det typ 10 ggr om året, ingen överdrift :(. Så jobbigt.
Jon ville gå ut ikväll och jag är hemskt sugen för det är hemskt livat i stan just nu (är Pride och grejer så massa folk från hela landet). Jag vet inte om jag ska med eller om jag ska ligga hemma och kurera mig. Tror det blir det senare, ska vara ledig nu i två dagar och bara sova och vila och sånt.
Längtar efter en viss person också, dock av helt fel anledningar :P. Får se om jag orkar åka iväg så långt nu i helgen, kanske...


Alltid på G i my lovley London town!

Oggy och Kackerlackorna

När jag är ensam hemma och uttråkad brukar jag titta på Oggy och Kackerlackorna






Min favorit är den gröna katten Jack.


Nu ska jag se ett till avsnitt eller om jag orkar nån film innan jag ska laga lite mat till migsjälv.

Over and Out!


Wank my Winkle

Kvällen igår blev superfin, måste jag säga.
Här kommer den i bilder:


Först middag på taket








Sen gick vi ut, först till G-A-Y. Karin och Bitch


Sen gick vi vidare till Ku bar. Claudio och Nicole kom förbi och sa Grattis till Jon.


Helt plötsligt var det show och lekar på scen. Skojs värre!




Vi fick knasiga och snuskiga pins av en transa. Denna fick jag.
För alla som inte har koll på det är fanny där fram och inte där bak i England.


Dessa fick Jon :P


Sen gick vi hem.


Det är kul och bra att kunna gå hem från krogen





Over and Out.


Happy Bday Bitch!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min bitchs födelsedag, hurrahurrahurra!
Idag fyller Jon 25 år! Jag firade honom imorse med massa paket och födelsedagsfrukost. Tror han blev glad.
Nu lagar Jeffrey och Mauritsio mat till oss ;), blir indiskt. Sen efteråt blir det rabarerpaj och glass och nån annan kaka.
Efter middagen blir det ut för en drink eller två med en av Jons kollegor och en svensk tjej som heter Karin. Ska bli trevligt.
Nu ska jag se om killarna i köket behöver nån hjälp.

PoK

RSS 2.0