Hemma

Nu är jag tillbaka hemma sedan i måndags. Har inte hunnit uppdatera nåt här eftersom jag jobbat som en tok sen jag kom hem. Har haft det toppenfint i alla fall. Var så skönt att komma iväg lite och bara ta det lugnt.
Har solat, badat, snorklat, shoppat och allmänt myst runt. Har läst en jävla massa också. Läste ut tre böcker under resan och med tanke på att jag inte läser speciellt snabbt är det väldigt bra för att vara mig.
Var tre väldigt bra böcker jag läste, 2 st av Tracy Chevalier, Flickan med pärlörhänge och Damen med enhörningen. Har läst en bok av henne förut (När änglar faller) som jag tyckte mycket om men jag tyckte nästan ännu bättre om dessa två. Så mysiga och trevliga böcker som jag streckläste. Den tredje boken jag läste var av Helene Tursten - En man med litet ansikte, min första deckare ;). Var jättebra men ganska otäck då den handlade om trafficking. Väldigt spännande var den i alla fall. Rekommenderar alla dessa böcker mycket varmt.
Fick total dille på att läsa och de kliade riktigt i mina fingrar och mina ögon när jag kom hem, ville läsa fler bra böcker!
Så jag gick och köpte mig Jenna Jemesons bok Att älska som en porrstjärna En sedelärande berättelse. Och än så länge är den bra :)

Nu ska jag sova. Tänkte skriva lite mer om min resa när jag hinner lägga lite tid på det och lägga in bilder och sånt.
Nu måste jag sova, ska jobba imorgon också och sen efter jobbet ska jag träffa Dennis :)

Godnatt!

Nu reser jag!

Jag är liiiite dålig på att uppdatera.
Men kort sammanfattning här:

Jag slöade
Niklas kom hit
Vi gick på det Eastpack Antidote Tour och såg Flogging Molly (bilder från detta kommer när jag kommer hem)
Gustav kom hit
Vi gick på Cafe Delerium och drack massa knasig öl
Jag blev mycket arg på Tele2 och på the phonehouse som kräver mig på pengar för en telefon jag varken vill ha eller har gått med på att betala för eller ens fått. Ska ringa och hota dom lite mer när jag kommer hem. Dock finns risken att det inte hjälper eftersom jag inte kan hitta mitt kontrakt (klant!)
Jag får en megaförkylning och kan inte andas genom näsan, alls. Detta leder till grovt nässprys och cold&flu tabletts beroende.
Jag jobbade lördag och idag, vilket var jobbigt!
Niklas åkte idag :'(
Jag har packat och grejat och är nu ready to go.

Imorgon åker jag till Fuerteventura, wei!

Skrivs när jag kommer hem :)

Hektiskt start på semestern

Har gått i ett idag. Dock mest en massa skoj.

Började med att jag och mamma bokade vår resa! Woho. Vi åker på måndag till Fuerteventura.
Ska bo på en 4 stjärnigt all-inclusive hotell, är buffé tre gånger om dagen. Jag kommer rulla hem.
Men jag kommer vara tvungen att slappna av lite, för det finns inte så jättemycket att göra på ön förutom sola och bada typ.
Ska bli väldigt skönt!

Efter att vi bokat resan gick jag och Malin på stan och kikade på en massa grejer. Blev störtkär i en klänning på Topshop och bestämde mig genast för att det skulle bli min nyårsklänning. Men självklart fanns det bara en kvar och den var för stor. Attans! Men det blir faktiskt inte så mycket dyrare att beställa den från topshops hemsida så jag funderar på att göra det. Det svåra med det är att jag inte vet om jag ska ha en eller två storlekar mindre. Funderar på om jag ska kika om den kan kan finnas kvar i stockholm när jag åker dit i december (om jag åker dit).

Har varit och grejat lite på jobbet också (kan inte hålla mig därifrån ens när jag är ledig, suck!). Ska likförbannat jobba nu i helgen eftersom jag inte åker förrän måndag. Dock helt av eget val eftersom det var en tjej som ville vara ledig eftersom hon skulle åka bort och jag tyckte synd om henne så jag tar nu hennes helg. Hon kommer dock ta min helg när jag är i London i början av januari ;).

På kvällen nu var jag och Jon på pubquiz på Sejdeln. Jättemysigt, men quizet var svårt! Vi hade typ 5 rätt av 25 så vi flydde fältet innan de gav tillbaka resultatet :P.
Väldigt trevligt i alla fall, gör jag gärna om.

Nu ska jag maila min chef om helgen.

Ciao.

Fri!

Nu ska jag vara ledig i två veckor!!!
Gud så skönt!


Nu promenad med Ellen!

Jajösses

Tackade nej till lägenheten idag. Lovisa sa att jag kunde ringa om jag ändrade mig men att hon nu skulle börja leta andra. Hon har redan fått över 100 mail av folk som vill ha den.

Jag tror att det var ett klokt beslut av mig. Är fel tillfälle för mig att flytta nu helt enkelt, ekonomiskt och tidsmässigt. Och det är inga ursäkter utan fakta. Vill flytta, bara inte just nu.
Blir bäst såhär. Jag kan vara loser ett tag till, är nog allt lite av en loser i själen.

Fick sluta tidigare idag. Trevlig omväxling från att alltid jobba över.
Ska se om jag kanske kan träffa Sofia eller Ellen en stund. Framförallt måste jag städa.

Först kinamat.

Här kommer en random bild från i somras.


Varför ska även bra val vara svåra?

Är helt förstörd över nåt jag borde vara glad för. Jag har möjlighet att hyra en toppenbra lägenhet!
...men jag kanske inte vill hyra den.

Det är min vän Lovisas lägenhet som verkligen är jättefin och inte speciellt dyr som jag ska hyra möblerad av henne i andrahand. Egentligen är det ju jättebra på så många sätt, lättare att ta mig hem från jobbet sena kvällar, billigare busskort, kan ta hem folk som jag vill och en massa annat. Men framförallt är det väl kanske på tiden...
För jag borde ju flytta hemifrån. De tycker alla, inklusive jag själv.
Jag tycker inte om borden, de är så skuldbeläggande.

Jag är en sån där osjälvständig jobbig människa som inte är ett dugg impulsiv.
Jag hatar sådana människor. Jag har fått för mig att de är trångsynta.
Men jag är fan med en sådan människa själv...
Jag vill inte vara sådan men jag är det ändå. Jag försöker vara äventyrlig och självständig men misslyckas eftersom jag inte trivs med det.
Jag är så jävla kass.

Finns ju fler anledningar till att jag inte ska ta erbjudandet om lägenheten än att jag kanske inte vill framförallt ekonomiska anledningar, kommer kanske inte kunna spara de pengar jag behöver spara för att få ihop till min resa, dessutom hade jag ju tänkt bege mig på den i april så jag kommer ju bara hyra lägenheten i 3 månader och sedan rubbar det lite min livsplanering just nu (Hur var det nu med impusiviteten, Lina?).

Vill så gärna motbevisa alla och framförallt mig själv och ta lägenheten, för jag vill ju ha den den. Hade vart asnice att ha en lägenhet själv. Även om den kommer vara tom och ensam, gillar att ha människor omkring mig. Är därför jag trivs så bra hemma för jag har ju hela tiden min familj omkring mig och jag gillar att umgås med min familj.
Men det är kanske mest för min familj jag kanske behöver bevisa för att jag klarar av att göra nåt själv.

Vet seriöst inte längre om jag skyller ifrån mig på det ekonomiska eller om det faktiskt är en seriös ursäkt. Är ju så mycket jag inte kan göra om jag tar lägenheten, som jag inte kommer ha råd med. Känner att jag har inte så många möjligheter att leva såhär billigt men tjäna så mycket pengar som jag gör nu. Vill till viss del ta vara på den tiden (även om jag inte gör det med helt gott samvete).

Varför är det här så gräsligt jobbigt?!!

Vad, vad, vad ska jag göra? Jag vet då inte...

Jag vet bara att jag är en jävla loser.
Jag är 21 år, bor hemma och jobbar som servitris. Jag men skriv ett L i pannan på mig så är det klappat och klart.
En lägenhet hade kanske vart bra för självkänslan.

Ska ge svar till Lovisa imorgon och känner jag mig själv kommer jag tacka nej.
Skulle vilja som sagt så gärna vilja motbevisa mig själv, men vill ju inte tacka ja av bara den anledningen heller. Finns ju som sagt negativa sidor annat än att jag är en jävla tönt. Vill ju inte rusa in nåt som sedan kommer kosta mig min resa eller liknande.

Blev ett rörigt inlägg, men jag känner mig rörig. Hoppas ni fattade lite i alla fall.

Uscha. Ska försöka sova på saken nu.

Nattnatt.

Teater, Halloween och Karlshamn

Helgen var har varit ganska besvärlig, men jag tycker jag ska få guldstjärna för att jag försökt göra den riktigt kulig för mig själv. Har inte mått så bra sen i tisdags, mått väldigt illa och haft ont i huvudet mycket och en massa annat. Trodde det ju berodde på det där bettet men det gjorde det troligtvis inte. Är nog tyvärr snarare lite stressad/utbränd. Dock känner jag mig inte stressad eller utbränd, men jag tror min kropp gör det. Är faktiskt väldigt sällan min kropp och mitt huvud samarbetar.
Jobbade en massa i fredags, flera timmar extra (eller i alla fall 1,5 timme, men det blev samanlagt 11 timmar så det var lite maffigt). Maria jobbade också över så vi tyckte att vi förtjänade öl. Tillsammans med Helena drog vi till Sticky och kollade på en massa knasiga pudelrockare i bandana som var där en för nån konsert. Drack inte så mycket men i kombination med många timmars arbete, inte äta på x antal timmar och tvivelaktig hälsa innebar detta döden dagen efter, nära på i alla fall. Urk vad jag mådde!
Tog mig ur sängen vid 4 tiden för att äta tacos, det fick mig att må ganska bra faktiskt. Satt och socialiserade med mina föräldrars vänner en stund och åkte sedan iväg med Malin och Moa för att gå på teater. Och oj vad bra den var.
Hade inte färvänat mig det alls. Visste bara att det var en ungdoms teater med danstema vid namn Det sjunde blinget och att den fått bra kritik (jag brukar dock inte alltid hålla med teaterkritiker).
Men den var faktiskt riktigt bra. Var ungdomlig, utan att bli fjantig och underhållande (sådär så att man skrattar rakt ut), utan att bli fånig.
Var som sagt en danspjäs med streetdance gruppen Twisted Feet och pjäsen var baserad på Det sjunde inseglet och hade anknytningar till göteborgs branden. De fick ihop det hela väldigt snyggt, fick fram budskapet utan att vara övertydliga. Jag var väldigt imponerad.
En annan lite kul grej var att en parallellklasskompis från högstadiet var med i pjäsen. Han var grym dansare då, han Var en helt jävla otrolig dansare nu.
Kan ni få tag på biljetter så gå och se den, är värt det!


Bild härifrån

Efter pjäsen tänkte jag och Malin gå ut, mot alla odds. Vi ville så hemskt gärna klä ut oss och gå på nån halloween fest. Vi gjorde oss iordning för att i alla fall göra ett försök. Min syster mådde nämligen inte heller så bra så det verkligen festa med motstånd, men det brukar ju bli bäst då försökte vi intala oss.
Vi blev i alla fall två hemskt fina clowner. Blir tyvärr inga bilder nu eftersom jag inte har några med mig, de finns hemma på mina föräldrars kamera så det blir när jag kommer hem.
Men det var för mycket motstånd, allt var emot oss. Ingen var pepp, och de få som var det var pepp på fel ställen, vi mådde skräp båda två och klockan var emot oss. Jag skulle nämligen med ett tåg nästa morgon och klockan var redan alldeles för mycket. Var var faktiskt påväg två gånger men vände hem, blev för mycket motstånd. Jaja, får tvinga nån att ha en skojig maskerad nån annan gång, måste ju inte vara halloween för det.

Nu är jag i alla fall i Karlshamn och chillar big time vilket jag är i stort behov av. Har bara glott på tv, svullat after eight, ätit supergod thaimat och umgåtts med Niklas. Sååå trevligt och mysigt!

Nu ska vi nog spela nåt spel och sen laga supergod mat!

Writeya!

Urk!

Ska aldrig mer dricka alkohol, urkbulle!

Men självklart ska jag ju ut ikväll, hur ska detta gå? Kan ju inte ens ta mig ur sängen.

RSS 2.0