Liten tår i ögat...

Att bli oprioriterad och bortglömd gör en lite ledsen faktiskt...

Vart tog min sommar vägen?

Snart är det augusti, sista sommar månaden och jag vet inte vart min sommar har tagit vägen. Jag har ju knappt badat, knappt ätit några jordgubbar eller färsk potatis, har knappt varit nåt på mitt landställe, knappt träffat min vänner... Vad har jag gjort??
Jag har förvisso jobbat en massa, men jag har varit ledig också, vad har jag gjort då egentligen? Uppenbarligen inte så mycket grejer som jag velat och det gör mig riktigt ledsen att tänka på. Speciellt med tanke på att jag inte har så många oplanerade dagar framöver heller. Mitt schema är späckat som vanligt, men lite jordgubbsätade borde jag kanske kunna klämma in, eller?


Nyttig? Yesbox!... eller i alla fall nästan

Jag började mina nyttiga period nu efter att ha levt på skräp de senste månaderna. Jag började bra med supernyttig frukost och en relativt nyttig måltid på jobbet (inte så lätt att vara nyttig där, men jag undviker i alla fall all friterad potatis och såserna). Men det gick sedan utför när en på jobbet gick och köpte godis och cola, då var det kört. Jaja, drack grönt te med honung och åt knäckebröd och grönsaker när jag kom hem nu så jag får ändå tycka att jag varit lite duktig ändå. Får se om jag kan få mig till att röra lite på mig också. Varken hinner eller orkar de dagar jag jobbar, men jag rör mig så mycket på jobbet att det inte gör så mycket. På torsdag är jag ledig så då kanske jag kan få mig till att ut och gå lite innan frukost, kan ju ta ett morgondopp i ån sen efter ;).

Nu ska jag sova för att upp och jobba imorgon igen.

Lina

KungFu Panda

Nu har jag varit och sett KungFu Panda. Den var mycket underhållande och fyllde därför sitt syfte, mer än så skulle jag inte påstå om den. Men jag hade trevligt, skrattade lite och hade en trevlig stund under den 1h30min som filmen visades. Blev lite småkär i nån konstig karaktär som vanligt, denna gång i en gammal skölpadda. Rekommenderas eftersom det var en trevlig film som var fyndigt animerad.



Imorgon jobba :(

Nattnatt!

Lina

Grillbilder








Efter att ha ätit en massa i värmen dog Niklas och Gustav en stund, men bara en liten stund.


Växjö

Har haft en supertrevlig helg i Växjö. Varit fantastiskt väder (vilket det annars inte varit när jag varit ledig denna sommar), massa god mat och mys. Kom hit i torsdags, då blev det lunch på stan, lite shopping och hem och slappa. Senare kom Gustav och vi käkade tacos och kollade på 10000 BC, den var lite knasig.
Igår åkte vi till Emmaboda till Niklas föräldrar för att gå på grillfest hos Niklas farbror. Trevligt, men vi tröttnade efter ett tag och drog hem tillsammans med Niklas bror och hans flickvän och tittade på halva Transamerica. Hade velat se den från början för den var bra.
Imorse åkte vi tillbaka till Växjö med bil. Vi plockade upp Gustav och åkte för att bada lite. Superskönt i vattnet men lite för mycket folk på stranden för min smak. Dessutom hade vi ingen solkräm så vi begav oss. Nu på kvällen blev det grillning nere vid sjön. Mysigt och gott värre. Har inte med mig min sladd till kameran så det blir lite bilder från det imorgon. Gustav drog hem till sitt nu nyss efter att vi kollat på Pricilla - Queen of the Desert, älskar den filmen men har inte sett den på flera år så det var riktigt skoj.
Nu blir det sova och imorgon hem till Göteborg. KungFu Panda med Jon imorgon, ska bli skojs!
Men trist att åka härifrån :(

Nattnatt!
Lina

A little box of heaven

Jag gillar att fota himmel. Blir kanske inte blir världens skojigaste bilder men jag tycker ändå det är fint och mysigt.








Buhu!

                                   

Idag skulle min syster åka tillbaka till Sydafrika. Vill verkligen inte att hon ska åka. Vill inte att hon ska vara nere i det knäppa landet. Hade det inte varit så att hon skulle komma hem om två månader skulle hon inte få åka. Då hade jag hållt kvar henne i fötterna.
Var hemskt att säga hejdå imorse när jag skulle till jobbet, grät lite på vägen ner till tåget. Jag var dock bra mycket gladare när jag slutade jobbet och hade fått sms om att hennes plan var inställt idag och att hon inte kan åka förrän imorgon. Blev tv-tittande och rosé vin när jag kom hem. Men imorgon blir det jobbigt igen.
Suck...



Sommarfavoriter


Den svampen var bra skogsig


Bläckfisken låg och sov i en kruka och snarkade så tentaklerna skakade


Vatten och himmel är väldigt tacksamt att fotografera


Tihi, nån som vet åt vilket håll den ska vändas? ;)

Dåligtdåligt! Men här kommer bilder i stora lass...

Eftersom jag just nu är så dålig på att skriva här anar jag att jag inte kommer ta mig samman och skriva något inlägg om London eller nåt av allt annat jag gjort på senare tiden så nu kommer istället ett inlägg med lite bilder från London. Blir kanske fler sådana längre fram.


Stora klockan var vi och kollade på jag och Robin eftersom det var hans första gång i London.


Robin utanför min gamla lägenhet.


Fantastisk nattpromenad till vid Themes ledde till många poser bilder


Kvällsbesök på Buckingham Palace och te med drottningen.


Utekväll, grön choklad och Camden stable market.

Sen får det räcka med London bilder för denna gång.
Men här är en bild på lite grejer jag införskaffade mig i när jag var där:


Superfin blommig kjol (inte gör sig till rätta på bilden), tjusig tröja med robotar på och lite fina underkläder.
Massa mer shoppades men har bara fotat detta.

Detta blir kvällens bidrag till bloggen. Nu ska jag nana för imorgo blir det jobba igen (som vanligt) men till helgen åker jag till Niklas (som åkte härifrån idag :'( )

Natt!
Lina


Läskigt!!!

Jobbat en massa och i helgen var jag hos Niklas. Vi var i skogen hos hans föräldrar. Vi pysslade med massa aktiviteter som man gör när man är i skogen som att fiska. Jag är dålig på att fiska men jag fick faktiskt upp några gäddor och grejer.

Igår ville folk att jag skulle gå med ut efter jobbet men jag orkade verkligen inte utanjag åkte hem istället. Där hittade jag Malin och Gustav som satt och kollade på film. Jag joinade dom för att kolla på skräckfilmen Rec. Och huahua vad läskig den var. Fick nästan en hjärtattack. Den var väldigt bra med den sista scenen var så creepy så jag nästan dog lite. Trodde inte jag skulle kunna sova efter det men jag sov jättebra, fördel med att ha jobbat så man är alldeles trött.

Imorse blev jag väckt av min klockradio som berättade att det varit en olycka på Liseberg. Läskigt värre det också. Om jag hade jobbat som förra året hade jag kanske sett det eftersom en av mina glasskiosker ligger precis mitt emot Rainbow, attraktionen som gick sönder, tänk vilken chock. Uschja. Hoppas alla som var med i olyckan inte får några bestående men.

Idag jobbar jag, men ikväll kommer Niklas och torsdag, fredag ska jag vara ledig. Då kommer bilder från London, landet och smålands skogar, förhoppningsvis ;P, är lite kass på hålla min blogg vid liv just nu, Men jag hinner ju typ aldrig och när jag hinner så är jag för trött från allt.

Men nu ska jag äta frukost.

Lina

Meeeh

För seg och trött för att skriva nåt vettigt...
Jobbade över som vanligt och de ville att jag skulle jobba lite imorgon också. Men då sa jag Stopp! Nej! Imorgon ska jag träffa Johanna. Men Johanna börjar jobba klockan halv 2 så jag sa att jag kanske kan jobba en liten stund då om det är panik. Hoppas inte de ringer för jag måste hem och tvätta egentligen. Sen blir det kanske Dancing Dingo med Sofia på kvällen. Skojsigt!

Nu ska jag sova så jag kan gå upp imorgon och träffa min lilla Johanna som jag inte träffat på aaaaaalldeles för länge!

Nattnatt!
Lina

I'm baaaack!

Nu är jag hemma efter alla mina äventyr. Kom hem i lördags men hann knappt duscha och packa om innan det bar av till landet. Var väldigt skönt att vara där i ett par dagar för även om en resa till London är semester kan det trötta ut en lite också. På landet har jag bara pysslat med viktiga saker som bada i havet, fiskat krabbor, byggt koja, gått på långa promenader i skogen och vid havet, spelat DS och umgåtts en massa med släkt och familj. Idag gjorde vi dessutom en liten utflykt till Lyskekil och gick på havets hus och sen åt vi en god lunch på en restaurang vid vattnet, mys!
Har tagit massa bilder såklart både från landet och i London, vet inte om jag orkar lägga upp nåt av det just nu. Tänkte vänta med Londonbilderna tills jag fått Robins också, mina och hans kompletterar varandra ganska bra nämligen. Ska ta lite bilder på vad jag shoppat också.
Ska lägga in bilder från landet nu i alla fall så får jag se om jag lägger upp dom sen.

Imorgon blir det jobba, sen är jag ledig igen, resten av veckan. Skönt! Åker till Niklas på fredag. Är skönt att komma iväg men ibland blir jag så förbannat trött på långdistans förhållande att det inte är klokt. Varför kan han inte bo här eller flytta nånstans jag vill bo? (fast inom en ganska snar framtid kanske det löser sig) Långdistans går just nu inte ihop med mitt liv. Är massa saker jag vill göra i helgen men jag inte kan eftersom jag ska åka bort. Skulle ha följt med Sofia och tittat på valp, träffat Johanna och Jonathan och träffat Ellen lite mer och allmänt träffat vänner som jag aldrig hinner träffa eftersom alla verkar ha tid just denna helg. Samtidigt vill jag ju träffa Niklas som jag som vanligt inte träffat på alldeles för länge och det är ju därför jag åker, men jag vill ju inte känna att jag missar massa grejer i mitt liv bara för att jag har pojkvän. T.ex. kommer jag inte ha någon dag då jag inte har nåt inplanerat på de kommande två veckorna eftersom då har Niklas semester och då vill jag ju självklart spendera så mycket tid som det bara går med honom, men det innebär att allt jag kommer göra är att jobba och träffa Niklas. Klart jag kan göra saker när Niklas är med också, men inte typ spontan träffa en kompis eller mysfika och catch up med nån jag inte träffat på länge. Vill inte att mitt förhållande ska behöva vara så jäkla planerat så jag måste planera allt annat i mitt liv också. Har väldigt få dagar jag kan göra nåt spontant på, kan nästan aldrig göra nåt när någon skickar ett mess och frågar om man ska ses den dan. Vill ju alltid vara tillgänglig för sådant. Den stora boven i dramat är ju såklart mitt tidskrävande jobb, men tyvärr kan jag inte göra så mycket åt det. Tycker helt enkelt att det hade varit trevligt med lite lediga dagarna som jag inte är bortrest på framöver. Vill kunna umgås massa med Niklas och göra en massa annat samtidigt. Jag vill kunna träffa Niklas spontant när jag känner att jag saknar honom och behöver en kram inte bara när vi planerat att ses för att det är då vi måste ses för att det är då vi kan ses. Känner mig irriterad på allt nu men i slutändan är det alltid värt det, för det är värt det när man tycker om någon tillräckligt mycket. Men jag tycker allt att han kan flytta hit, hade varit bra!

Meeeh

För seg och trött för att skriva nåt vettigt...
Jobbade över som vanligt och de ville att jag skulle jobba lite imorgon också. Men då sa jag Stopp! Nej! Imorgon ska jag träffa Johanna. Men Johanna börjar jobba klockan halv 2 så jag sa att jag kanske kan jobba en liten stund då om det är panik. Hoppas inte de ringer för jag måste hem och tvätta egentligen. Sen blir det kanske Dancing Dingo med Sofia på kvällen. Skojsigt!

Nu ska jag sova så jag kan gå upp imorgon och träffa min lilla Johanna som jag inte träffat på aaaaaalldeles för länge!

Nattnatt!
Lina

I'm baaaack!

Nu är jag hemma efter alla mina äventyr. Kom hem i lördags men hann knappt duscha och packa om innan det bar av till landet. Var väldigt skönt att vara där i ett par dagar för även om en resa till London är semester kan det trötta ut en lite också. På landet har jag bara pysslat med viktiga saker som bada i havet, fiskat krabbor, byggt koja, gått på långa promenader i skogen och vid havet, spelat DS och umgåtts en massa med släkt och familj. Idag gjorde vi dessutom en liten utflykt till Lyskekil och gick på havets hus och sen åt vi en god lunch på en restaurang vid vattnet, mys!
Har tagit massa bilder såklart både från landet och i London, vet inte om jag orkar lägga upp nåt av det just nu. Tänkte vänta med Londonbilderna tills jag fått Robins också, mina och hans kompletterar varandra ganska bra nämligen. Ska ta lite bilder på vad jag shoppat också.
Ska lägga in bilder från landet nu i alla fall så får jag se om jag lägger upp dom sen.

Imorgon blir det jobba, sen är jag ledig igen, resten av veckan. Skönt! Åker till Niklas på fredag. Är skönt att komma iväg men ibland blir jag så förbannat trött på långdistans förhållande att det inte är klokt. Varför kan han inte bo här eller flytta nånstans jag vill bo? (fast inom en ganska snar framtid kanske det löser sig) Långdistans går just nu inte ihop med mitt liv. Är massa saker jag vill göra i helgen men jag inte kan eftersom jag ska åka bort. Skulle ha följt med Sofia och tittat på valp, träffat Johanna och Jonathan och träffat Ellen lite mer och allmänt träffat vänner som jag aldrig hinner träffa eftersom alla verkar ha tid just denna helg. Samtidigt vill jag ju träffa Niklas som jag som vanligt inte träffat på alldeles för länge och det är ju därför jag åker, men jag vill ju inte känna att jag missar massa grejer i mitt liv bara för att jag har pojkvän. T.ex. kommer jag inte ha någon dag då jag inte har nåt inplanerat på de kommande två veckorna eftersom då har Niklas semester och då vill jag ju självklart spendera så mycket tid som det bara går med honom, men det innebär att allt jag kommer göra är att jobba och träffa Niklas. Klart jag kan göra saker när Niklas är med också, men inte typ spontan träffa en kompis eller mysfika och catch up med nån jag inte träffat på länge. Vill inte att mitt förhållande ska behöva vara så jäkla planerat så jag måste planera allt annat i mitt liv också. Har väldigt få dagar jag kan göra nåt spontant på, kan nästan aldrig göra nåt när någon skickar ett mess och frågar om man ska ses den dan. Vill ju alltid vara tillgänglig för sådant. Den stora boven i dramat är ju såklart mitt tidskrävande jobb, men tyvärr kan jag inte göra så mycket åt det. Tycker helt enkelt att det hade varit trevligt med lite lediga dagarna som jag inte är bortrest på framöver. Vill kunna umgås massa med Niklas och göra en massa annat samtidigt. Jag vill kunna träffa Niklas spontant när jag känner att jag saknar honom och behöver en kram inte bara när vi planerat att ses för att det är då vi måste ses för att det är då vi kan ses.  Känner mig irriterad på allt nu men i slutändan är det alltid värt det, för det är värt det när man tycker om någon tillräckligt mycket. Men jag tycker allt att han kan flytta hit, hade varit bra!

RSS 2.0